bugün
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- cips olsa da yesek5
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- matbaanın gecikmesine sebep5
- acıktım ben2
- 50 tl ile rolling yapmak5
- horoz hayası çorbası5
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- yarın iş olduğu gerçeği3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- gemici düğümü2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- erzurum hassiko halayı2
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- sözlük kızlarının kombinleri20
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- insan olmaya ceyrek kala13
- kadim kültürler4
- velvet vs nervio19
- velvet13
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- kane2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- bira cips6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- gocusuz sözlük4
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- laptop5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- sözlük kızlarının burunları3
- kafanızdaki ses4
- age of empire 23
- aga be şarkılar5
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- ömer hayyam3
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- slavko vincic15
- maden suyu4
- sudekiray7
- ispanya20
iskoçya kökenli kişi. (bkz: william wallace)
iskender isimli insan kişilerine lakaplık eden kelime.
bildiginiz mars cikolatasini alip, erimis yaga batirip, sonra sivi yagda kizartan ve afiyetle yiyen insanlardir. bu onlarin milli yemegidir denilebilir. ben denedim, igrenc, siz denemeyin.
obur yandan, super cana yakin, milliyetci, guler yuzlu insanlardir.
obur yandan, super cana yakin, milliyetci, guler yuzlu insanlardir.
evde kendi kendilerine bira yapan insanlar.
(bkz: iskoçyalı)
(bkz: shirley manson)
itinayla seçilmiş kaliteli orospu çocuğu sözünün kısatlmasıdır. lisedeyken bir öğretmenin iskoç olduğunu idda ederdik.
kuzey ingilterede yaşayan, anormal alkol tüketen ( ben çok içerim diyeni ağlatır o derece ) ve bir fiil kavga eden aşırı ve aşırı kavgacı insanlar. eğer yeterince sert değilsen ve etrafta içen bir iskoç varsa uzak durmak iyi olur senin için. londrada çok iyi arkadaşlarımdan biri iskoçtur adı william aylar evvel bigün aşırı içtiğimizde bana saldırdı kafa atmaya çalıştı durduk yere dövdüm güldü adamların kültüründe var erkekler dayakla gösteriyo arkadaşlığı bana güzel bence iyi. kadın dövmüyolar ama merak etmein arkadaşın karısı arayınca hemen geliyorum sevgilim diyip gittinide gördüm ben dövdükten sonra taktirettim. çok delikanlı adamlar herkeze söylemem bunu. dayak yiyince yiyolar döverlerse artizlik yapmıyolar deişik.
Etek, güç, rüzgârlar, sert hava, viski ve kadınlarına bağlılıklarıyla tanınan duygusal ve kızıl - sarışın adamların yaşadığı, geçmişin masalında kendi izlerini bırakmış ülke.
Dinleyin, bu parçada onlar var.
http://www.youtube.com/watch?v=2c5kIUSPEOg
Dinleyin, bu parçada onlar var.
http://www.youtube.com/watch?v=2c5kIUSPEOg
günümüzde birleşik krallık içinde bulunan iskoçyanın yerlisine verilen isim .
ayrıca diana gabaldon tarafından kaleme alınmış romanı ve aynı adlı dizi uyarlaması da halihazırda 4.sezonuna ulaşmış outlander * da bol miktarda maruz kalacağınız, bilgi sahibi olup sempati duyacağınız halktır.
kilt adında özel ekose kumaştan yapılma yöresel kıyafetleri, kelt soyundan geldikleri söylendiği için olsa gerek çok miktarda doğaüstü inanışı olan, kaba bir ingiliz aksanına sahip , su gibi viski tüketen ve bir şekilde zamanında ingilizlere karşı bağımsızlık mücadelesi vermiş ama başarılı olamamış milletin insanıdır.
(bkz: jamie fraser) (bkz: outlander)
ayrıca diana gabaldon tarafından kaleme alınmış romanı ve aynı adlı dizi uyarlaması da halihazırda 4.sezonuna ulaşmış outlander * da bol miktarda maruz kalacağınız, bilgi sahibi olup sempati duyacağınız halktır.
kilt adında özel ekose kumaştan yapılma yöresel kıyafetleri, kelt soyundan geldikleri söylendiği için olsa gerek çok miktarda doğaüstü inanışı olan, kaba bir ingiliz aksanına sahip , su gibi viski tüketen ve bir şekilde zamanında ingilizlere karşı bağımsızlık mücadelesi vermiş ama başarılı olamamış milletin insanıdır.
(bkz: jamie fraser) (bkz: outlander)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar