bugün
- mazotun litresi 101 lira24
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları35
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler6
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- bitmeyen kriz5
- fake hesapla yazarların aklıyla dalga geçmek4
- akp li yazarlar4
- asansör aynasıyla flört etmek4
- arkadaşlar ben uyusam ayıp olur mu3
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek3
- iltica7
- otobüste uyuyup tam kendi durağında uyanmak3
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı19
- eski fotoğraflardaki saç modelleri2
- kural bağımlılığı ve otorite arzusu3
- akp iktidarı3
- akp nin iktidardan düştüğü gün2
- siparişle gelen ketçap paketlerini saklamak2
- akp nin gerçek yüzü2
- sevgilisi olup sözlükte takılan insan4
- ekşide yazar olup hiç entry girmemek3
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- grönland ve antarktika da 12 trilyon ton buz kaybı3
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- iki zıt karaktere sahip olmak normal midir2
- israil3
- yazarların fobileri15
- ismet gürbüz6
- yazarların en malımsı özellikleri12
- yeşil beyaz turuncu3
- kendin hakkında bir gerçek bırak8
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- yapay zekanın kod yazması4
- islamda namaz yoktur37
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı12
- seçil erzan2
- çalar saat sadakati2
- sözlüğün reisi kim anketi19
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz36
- 174 kaslı mühendis9
- keşke bu yaşanmışlıklar onunla olsaydı6
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- 195 kaslı pilot10
- ioçk'nın müziği7
- moraliniz bozukken ne yapıyorsunuz22
- barbara palvin gelse reddedecek sözlük erkeği6
- şeftali11
iBRETLiK BiR HiKAYE OKUMANIZI TAVSiYE EDERiM..
Bir şehirde namuslu bir aile varmış. Koca kuyumcu, kadın ise ev hanımıymış. Bir gün kadın her gün süt getiren erkek satıcıdan süt almak için kapı aralığından tenceresini uzatmış. Ama sütçü önceden yapmadığı bir şeyi yapmış. O gün kadının elini şehvetle tutuvermiş. Kadın tencereyi hemen bırakıvermiş. Sütçünün yaptığına çok üzülmüş. Kocası evine geldiği zaman ağlayarak, söyle bugün ne yaptın ki beni...m başıma şöyle bir iş geldi” diyerek olanı anlatmış.
Bunun üzerine adam şöyle bir itirafta bulunmuş: “Evet, hanım özür dilerim. Bugün hiç yapmadığım bir işi yaptım ve bilezik almak isteyen bir kadın, takamıyorum bana yardım et, deyince, bileziği koluna takarken, bunu sanki zor oluyormuş gibi geciktirerek yaptım ki, kolu bir iki saniye daha çok elimde kalsın, diye düşündüm. işte senin başına gelenin sebebi budur.” demiş.
Sevgili Peygamberimizin (sallallahu aleyhi vesellem) şu uyarısının iyi anlanması gerekir:
“Başkalarının hanımlarına iffetli davranın ki sizin hanımlarınız da iffetli ve namuslu olsunlar.” (Hakim, Müstedrek, 4/154.)
Bir şehirde namuslu bir aile varmış. Koca kuyumcu, kadın ise ev hanımıymış. Bir gün kadın her gün süt getiren erkek satıcıdan süt almak için kapı aralığından tenceresini uzatmış. Ama sütçü önceden yapmadığı bir şeyi yapmış. O gün kadının elini şehvetle tutuvermiş. Kadın tencereyi hemen bırakıvermiş. Sütçünün yaptığına çok üzülmüş. Kocası evine geldiği zaman ağlayarak, söyle bugün ne yaptın ki beni...m başıma şöyle bir iş geldi” diyerek olanı anlatmış.
Bunun üzerine adam şöyle bir itirafta bulunmuş: “Evet, hanım özür dilerim. Bugün hiç yapmadığım bir işi yaptım ve bilezik almak isteyen bir kadın, takamıyorum bana yardım et, deyince, bileziği koluna takarken, bunu sanki zor oluyormuş gibi geciktirerek yaptım ki, kolu bir iki saniye daha çok elimde kalsın, diye düşündüm. işte senin başına gelenin sebebi budur.” demiş.
Sevgili Peygamberimizin (sallallahu aleyhi vesellem) şu uyarısının iyi anlanması gerekir:
“Başkalarının hanımlarına iffetli davranın ki sizin hanımlarınız da iffetli ve namuslu olsunlar.” (Hakim, Müstedrek, 4/154.)
inşallah bundan sonra karşıma çıkan iffetli bi adam olur..bir iffetsizliği daha kaldıramam..canıma kıyarım..eski kocamla keşke hiç karşılaşmasaydım....
seni ilgilendirmez ne ara boşadığım..yettin canımaaaa ss....
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar