bugün
- arkadaşlar yeni işe başladım11
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı12
- eski sevgilinin aylar sonra yazması8
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- gocu38
- iblis'in sesini duymak9
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz15
- allah5
- 28 bine çalışmak7
- dikkat çekmeye çalışan erkek5
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı6
- mazotun litresi 101 lira36
- sözlükteki şeref yoksunu yazarlar7
- arkadaşlar numaranızı verir misiniz3
- nervio hamferdinin izmire gelmesi7
- hoslanilan kızın adının makbule olması4
- sadece filistin'i önemsemek13
- mazot 1 ytl olacak3
- lost taki libby'nin memeleri2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- anın görüntüsü27
- istifa etmek2
- israil11
- gammazlardan korunmanın yolları2
- petrol bulduk haberleri8
- gerçek mehdi kim3
- vazgeçtim dünyadan3
- east of eden5
- arkadaşlar bir şey danışacağım2
- arkadaşlar buraya bakar mısınız2
- ülkücülere küfür edip ülkücülerden oy bekleyen tip8
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- oğlunuza bedelli yaptırır mısınız4
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek20
- kürdü sevin9
- türkler vs türkiyeliler6
- as maca8
- arkadaşlar bakar mısınız16
- reagan ridley9
- doktor kadın çöpçü erkek evliliği11
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- einstein2
- copernicus2
- yetiş ya gavs6
- 16 nisan 2028 cumhurbaşkanlığı seçimi3
- g i l d e d l i l y27
- mhplilerin hala mhpye oy verecek olması7
yararlı bir program.
muadili fuarlara göre daha geniş kapsamlı olan, epey okulu bünyesinde bulunduran fuardır.
bu sene tayvan'dan bile üniversite vardı. standındaki kız çok güzeldi. dedim gel hilton'da oda tutayım falan görev başında sevişmiyorum dedi. yani tam öyle demedi ama ben öyle anlamlandırdım. görev aşkı başka tabii.
ühüü..
bu sene tayvan'dan bile üniversite vardı. standındaki kız çok güzeldi. dedim gel hilton'da oda tutayım falan görev başında sevişmiyorum dedi. yani tam öyle demedi ama ben öyle anlamlandırdım. görev aşkı başka tabii.
ühüü..
bu sene 15.si düzenlenen fuardır, 31 mart'ta ankara'da ve 2 nisan'da adana'da idi,
4 nisan'da ise izmir'de olacak olan fuardır.
yurtdışında master veya doktora eğitimi almak isteyenler için gidilip fikir edinilmesi gereken bir fuardır,
özellikle imrenerek baktığım university of southampton sorduğum her soruya optimist cevaplar veren danışmanıyla gönlüme taht kurmuştur, onun dışında rutgers state university, university of central florida'da şahsım tarafımdan bilgi edinilen üniversitelerdendir. ancak university of california irvine'ın belirttiği halde fuarda yer almaması ise bu bünyeyi derinden yaralamıştır.
4 nisan'da ise izmir'de olacak olan fuardır.
yurtdışında master veya doktora eğitimi almak isteyenler için gidilip fikir edinilmesi gereken bir fuardır,
özellikle imrenerek baktığım university of southampton sorduğum her soruya optimist cevaplar veren danışmanıyla gönlüme taht kurmuştur, onun dışında rutgers state university, university of central florida'da şahsım tarafımdan bilgi edinilen üniversitelerdendir. ancak university of california irvine'ın belirttiği halde fuarda yer almaması ise bu bünyeyi derinden yaralamıştır.
29 Mart 2008 tarihli olana katılmış biri olarak gayet faydalı olduğunu düşündüğüm fuardır. Yabancı danışmanlar gayet samimi olarak sorularınıza abartısız bir ingilizceyle net cevaplar vermekte, birçoğunun yanında yardım alabileceğiniz türk danışmanlar bulunmaktadır. Tavsiye olunur.
bu sene onikincisi düzenlenmiş olan fuardır.
bu sene 7 ekim 2007 pazar tarihinde gerçekleşmiş olup, yabancı dil öğrenmek isteyenlere "hsktr" dedirtmiş fuardır. türkçe konuşan bir allahın kulu bulunmuyordu *.
açılımı "international education fairs of turkey" olan yurt dışı eğitim fuarı. yurt dışı eğitimiyle ilgilenenler ve bu konuda bilgi edinmek isteyen öğrenciler için oldukça yararlı olan bu fuar birçok ülkeden okul temsilcileri getirmekte ve böylece öğrenciler bu temsilcilerle bire-bir görüşerek sorularına cevap bulabilmektedir.ayrıca çeşitli seminerler aracılığıyla da üniversite,kolej ve dil okullarında okuyabilmek için ne gibi koşulların gerektiğinin öğrenilebileceği bu fuarın bu yıl onuncusu gerçekleştirilmektedir.dün ankara sheraton'da olan fuar sırasıyla şu şehirlerde yapılacaktır:
10 ekim 2006 12:00-18:00 izmir hilton hotel
12 ekim 2006 12:00-18:00 bursa kervansaray termal otel
14-15 ekim 2006 12:00-18:00 istanbul hilton hotel
(bkz: ayrıntılı bilgi için http://www.ieft.com.tr)
10 ekim 2006 12:00-18:00 izmir hilton hotel
12 ekim 2006 12:00-18:00 bursa kervansaray termal otel
14-15 ekim 2006 12:00-18:00 istanbul hilton hotel
(bkz: ayrıntılı bilgi için http://www.ieft.com.tr)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar