bugün

(bkz: velev ki ibneyim)
eee bu onun yasal hakları olmadığını mı gösterir diye sormak istediğim direniş.
ironi'den anlamayan nesle aşina değiliz.
bazı cahil, konuşan arap boklarının işine gelen ve karalama çabalarında kullanacaklarını umdukları güzel görüntü.

not: humanizm ve insan hakları müslüman görünümlü, hükûmet yalakasının götüne kazık gibi girer...
o direnişlere destek verenlerin arasında travestiler,transeksüeller ve eşcinseller var.
eğer sen oradaki ironiyi anlamayıp hala ahaha salaklar kendilerine ibne diyorlar diyorsan salak kısmını bir daha düşün derim canım.
(bkz: her şeyden önce malsın)
gezi parkı eylemi faiz lobisi tarafından kullanılarak son derece vahşi bir eyleme dönüştürülmüştür. oluşan kaosla beraber yabancılar borsa başta olmak üzere bir çok yerden paralarını çekmişlerdir. bunun sonucunda ülkedeki faizler yarım baz puan yükseltilerek düşüş bir yana yükselmesi sağlanmıştır. ayrıca bu lobi şu anda borsada aşırı değer kaybeden hisseleri toparlamaktadır. kazanç üstüne kazanç sağlamaktadırlar. ülkemiz 70 milyon tl net eylemlerden ötürü zarar görürken çok kısa sürede sırf borsadan inanılmaz bir para çekilmiştir. hala olayın bir kaç ağaç olmadığını idrak edemeyen biracı mallar içinse birşey değişmemiştir çünkü bugüne dek hiçbir işte çalışmamışlar sadece baba parası yemişlerdir. gerçekler budur. işinize gelirse...
hayırsız evlatlara sahiptir.insan annesiyle direnir başlık açmakla uğraşmaz yani.naparsın hayırsız gençlik işte.not:pankartı açanlara kesinlikle hakaret yoktur.
(bkz: rte fahişeliği övse biz o ç yiz diyecek kişiler)

(bkz: rte fahişeliği övse biz o ç yiz diyecek kişiler/#19500027)
eşcinselliği veya transeksüelliği alçaltıcı görenlerin anlayamayacağı bir ironi içeren pankarttır.
pankarta gerek olmayan durumun ilamıdır. o pankart olmasa da orada bir ibnelik olduğunun farkındaydık biz. homofobik değilim ancak ibnelerin kullanılmasının asıl ibnelik olduğunu düşünmekteyim.