bugün

taze yazar. hos gelmis.
hipertansiyon.
yazdığı entrylere bakacak olursak libidosunun bu aralar tavan yapmış olduğunu fark etmenin pekte zor olmadığı yazar.
haydar dümenin stajeri olsa gerek dediğim yazar. hep cinsellik hep cinsellik. bu sıcakta.
hamster düşmanı yazar. hatta bu düşmanlığı onların üstüne basacak kadar ilerletmiştir. onların da birer canlı olup, yaşama haklarının olduğunu fark etmemiş yazar. ne zararı var sana o hayvancıkların. minicikler onlar.
topu topu iki kere görmüş olmama rağmen hayran kaldığım bir kardeşim.*
tu kaka bana ile ortak bir tespitimizdir ki kendisi yarım ekmek kokoreçi yaklaşık 30 saniye gibi bir sürede sindirme sistemine göndermiş olabilmektedir...
taze, çıtır uuser.* 30 saniyede bir kokoreç sindiren yazar.*
0.35 saniyede o kokoreci sicabilen yazardir ayrica. daha hardcore'u icin ;
(bkz: hemi de bol acilisindan)
adıyla , gittiği üniversitenin adının aynı olma olasılığı hiç olmayan yazar. *
(bkz: salih universitesi)
benden sonra sözlüğün en yakışıklı yazarı. bu kadar büyük konuştum bak değerini bil ama küstahlaşma hemen.
(bkz: simardi ibne)
acaip iyi, yardımsever bir insan..*
aramızda geçen diyaloğu sunmak isterim size;
buny: hangi üniversite senin?
hyptn: okan.
buny: bende ..., üniversite?
hyptn: işte okan.
buny: he.. pardon ya.* okan üniversitesi desene.
az daha kısır döngüye giriyorduk azizim.

benden, baltalı ilah'tan, tu kaka bana'dan sonra sözlüğün en yakışıklı yazarı. küstahlaşmaz o. *
cana yakın, dost canlısı yazar. kendisiyle ta bir sene önceki zirvede görüşmüş olmamıza rağmen beni unutmamış olması beni duygulandırdı..
kavun sever kendisi.*

(bkz: şeker kavunu)
(#5389425)

türk filmlerindeki yaşça büyük çocuğun kardeşine nasihat vermesi yüzeyselliğini sabah sabah ete kemiğe bürümüş olan yazar, yeşilçam var hayatımızda ne güzeldi, bir de gazoz kapakları...
zirvenin maç kısmından sonra muhabbet edip tanıştığım, YÜZDEYÜZ burslu, şekerliği konusunda tereddüt ettiğim * sarı kavun.

hoşbuldum ...
seneye fc ihtiyar heyetine transfer olursa takım arkadaşım olacak şahıs.

pelte, anladın sen... *
usbgl transfer döneminin açılması ile fc ihtiyar heyeti'ne imza atmış futbolcu/yazar. sol ayağını şey gibi kullanabilenlerden hani... neydi o? buldum: raket! ama bu değildi lan, bezbol sopası gibi dersek daha doğru olacak sanırım*.
© copyright 2005 - 2026