bugün
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- ben geldim naneler30
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- geceye bir şarkı bırak15
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- zengin kızların güzel olması7
- sinir bozucu şeyler10
- şu an okunan kitap2
- anın görüntüsü18
- kırmızılı kadın konya2
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- izlemek istediğim filmler2
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- sözlük için ne yapabiliriz10
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an2
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- haluk levent'e para emanet etmek23
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- clydeless bonnie8
- insan silmek4
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- kuranda namaz yok8
- bir insana çirkin demek6
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- hesap ödeyen erkek2
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın4
- trump'ın iran'a saldırıların süreceğini açıklaması2
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- insan olmaya ceyrek kala12
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- sigarayı neden seviyoruz5
- seni onaracağım diyen partner3
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- kendinle aran nasıl4
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- ahbap10
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
her gün düzenli olarak fethullah entryisi girmek profesyoneli.
fethullah gülen ile ilgili 32 başlıkta entryleri bulunan yazar. sadece fethullah gülen başlığı altında 108 entrysi var. hatta daha da vahimi bu entrylerinin bir kısmı saat 00:00 veya 00:01 gibi günün ilk saatleri. demek ki bu başlıkları canlı tutmak için çabalıyor.
(bkz: durmak yok hizmete devam)
(bkz: durmak yok hizmete devam)
eski bir dost. yeni nesil sözlük arkadaşlığının temsilcisi. bugün var yarın yok!
iyi ki vardır, iyi ki yazardır, iyi yazandır.
(bkz: aşk)
karması eksiyle çarpılması gereken ,hakkı yenen yazar
uludagsözlügü propaganda araçı olarak kullanan bir yazar hemde zır fethullahçıdır.
"Sübhâneke yâ Allah te'aleyte yâ Rahmân ecirna mine'n-nar bi-afvike yâ Rahman" demeyi bırakıp propagandacılığa başlamış yazardır.
her şey bir yana, entrylerine şöyle bir bakılınca gerçekten de sıkıcı bir yazardır. sözlükte propagandadan başka bir şeye yaramaz. bunca süredir buradayım, ne zaman görsem propaganda yapmaktadır. hiç mi dışarı çıkıp hava falan almıyor merak ediyorum..
(bkz: doldur şakirt çay doldur)
(bkz: boş iş elemanı)
milletin ilgisine ve sevgisine aynı zamanda nefretine neden bu denli mazhar olduğu merak edilen yazar.
cemaatine derin bir muhabbetle bağlı bir sözlük şakirtidir allah için. şahidim yani her gün 50 tane hocaefendinin başına pisleyen güvercin helak olur tadında entry girerek cennetteki arsasının değerini yükseltiyor ama garibime büyükbaş cemaatcilerden sıra gelmiyor ki şöyle paraya pula mevkiye kavuşsun. bana bak hacı hakkın yeniyor bilesin. benden söylemesi sen burda bütün gün hocaefendiyi öv yağla balla ama parsayı başkası toplasın. ayıp valla kardeşim hakkını yedirme. yardım için toplanan paraları cukkalatmazlar, iki numara tıraşlı bıyığının hatırına ihaleleri sana vermezler, bırak tecavüz etmeyi kızın birine şöyle bir göz ucuyla baksan da abisinden dayak yesen sana arka çıkmazlar, eşini dostunu akrabanı işe almazlar...
bak sana bir tavsiyede bulunayım bugün mübarek kandil gecesi boşver sözlükteki vardiyayı başka bir şakirte git camiide namazını kıl, yüce allah'a ibadet et. hadi allah kabul etsin.
bak sana bir tavsiyede bulunayım bugün mübarek kandil gecesi boşver sözlükteki vardiyayı başka bir şakirte git camiide namazını kıl, yüce allah'a ibadet et. hadi allah kabul etsin.
sözlüğün en iyi ve birikimli yazarlarındandır.
sözlüğü irşat ettiğini sanan yazar.
(bkz: holy shit)
tek derdi fethullah gülen olan şakirt yazar çeşidi.
ihl sözlük te ayırımcılık yapan moderatördür. allah razı olsun bütün mesajlarımı cevapladı ama düştüğü ikilimler rahatlıkla bulunabilir. keşke görevini daha dikkatli yapsa.
inşaatlara usta seçen şantiye çavuşu. *
daha kimin ne olduğunu bilmeden kendince uçuk yorumlar yapan yazar..
hayırlı uğurlu olsun yazarıdır. kendisi ihl sözlük moderasyonundan biri oluvermiştir kaşla göz arasında.
uludag sozluk yobaz takımı'nın golcülerinden.
şöhretlerin de unutulabileceğinin kanıtı.. bir zamanlar herkes onu konuşurdu, her gün her hafta istatistik derecesi olurdu, nick altına entryler girilirdi. ama şimdi hepsi gitti, ne için? 3-5 gün inzivaya çekildiği için..
aman aman merak etmeyin ben arada görüyorum sözlükte, yaşıyor hala, endişeye mahal yok... *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar