bugün
- nickten isim tahmini yapmak25
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- geceye bir şarkı bırak11
- travesti sesi çekiciliği6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası16
- kıl erkeğin süsüdür14
- kedi2
- nick vermeden bir yazara seslen14
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- ioçk14
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- grup seksin mantığı10
- dünyaya çocuk getirmek10
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- gece denize girmek5
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- biraderilyö de biraderito2
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- 20 lik kızlara yazmaya utanmak4
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- akrep burcu4
- dünyanın en samimi cümlesi6
- yeni parti46
- bugün 2026 temmuz ayının son pazar günü2
- arkadaşlar bir şey dicem5
- bikininin iç çamaşırından ne farkı var3
- gecenin köründe5
- müslüman cinler3
- nervio burak demirbilek evliliği13
- şarap içemeyen erkek6
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- yatın artık orçolar3
- nohut yaptım nası olmuş10
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- yorgun mermi vs nervio12
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz5
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- lazerle göğüs kullarını alan erkek5
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- ford taunus6
- arabayı yavaş süren tipler16
- baş karakteri olmak istenilen roman4
- çaylak olunca intihar eden yazar5
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- merfulu gitmesin kampanyası15
galatasaray hakkında yazdığı kırıcı entryleri üzüntü ve hayretle izlediğim yazar. olmamış.
Nickini Herkül'e benzetmeye çalışan yazar arkadaş .
edit : dinimize küfreden bir (anladın sen onu ) çocuğu .
edit : dinimize küfreden bir (anladın sen onu ) çocuğu .
Nickini Herkül'e benzetmeye çalışan yazar arkadaş .
Sadece israf olan bir sözlük yazarı.
Büyük ihtimal şöyle bir anısı olan xexo yazarımsı.
görsel
görsel
Benden yediği ayardan sonra donuza aldım diye zırlayan kaşardır bir de bizi suçluyor anca kaçmayı bilirsin diye
Oğlum madem cevap veremiyorsun yiyemeyeceğin tarağın altına yatmayacaksın.
(#43457066).
Oğlum madem cevap veremiyorsun yiyemeyeceğin tarağın altına yatmayacaksın.
(#43457066).
Adamın karması eksi 1200'lerde hala bazı kerkenezler artı kasmaya çalışıyor diye aklınca fikir yürütmüş: (bkz: tiamat kafası). Lan bu saatten sonra beş yılda artıya geçemez, neyine kasacak adam. Düşündüğünü yazıyor işte.
sözlükte artı kasmaya çabalayan yazardır .
artıları ne yapacak acaba . evmi alır yoksa araba mı sizce ?
kendisine sigortalı bir iş bulup çalışmasını öneriyorum .
internet köşelerin de artı eksi kasmak karın doyurmaz aslanım . sana bir abi tavsiyesi olsun bu .
artıları ne yapacak acaba . evmi alır yoksa araba mı sizce ?
kendisine sigortalı bir iş bulup çalışmasını öneriyorum .
internet köşelerin de artı eksi kasmak karın doyurmaz aslanım . sana bir abi tavsiyesi olsun bu .
(#31911354)
zend hanedanını kuran lurları kürt sanan zevattır*
yemen kökenli arap olan selahaddin eyyubi için de kürt diyen zevattır*
medler de med dir günümüzde torunları fars***,afgan,bahtriyari,lur,tacik,oset,tat,zaza yani bütün iranilerin atasıdır sırf kürtler değil he bir iddiaya göre medler irani de değil ayrı konu türk olduğunu söyleyen de var elam-sabii karışık diyen de işte medler için de kürt diyen zevattır*
zend hanedanını kuran lurları kürt sanan zevattır*
yemen kökenli arap olan selahaddin eyyubi için de kürt diyen zevattır*
medler de med dir günümüzde torunları fars***,afgan,bahtriyari,lur,tacik,oset,tat,zaza yani bütün iranilerin atasıdır sırf kürtler değil he bir iddiaya göre medler irani de değil ayrı konu türk olduğunu söyleyen de var elam-sabii karışık diyen de işte medler için de kürt diyen zevattır*
(#31911354)
Zend hanedanını kuran lurları kürt sanan değişiktir
Yemen kökenli arap olan selahaddin eyyubi için de kürt diyen değişiktir
Medler de med dir günümüzde torunları mazenderani ve gilakilerdir işte medler için de kürt diyen değişiktir.
Zend hanedanını kuran lurları kürt sanan değişiktir
Yemen kökenli arap olan selahaddin eyyubi için de kürt diyen değişiktir
Medler de med dir günümüzde torunları mazenderani ve gilakilerdir işte medler için de kürt diyen değişiktir.
ak troller dün emri aldılar, suriyelileri savunacağım derken hırsından kemal paşa'ya küfretmiş. talimat ile hareket eden parazit beyinli, volvox kolonisinin duvarındaki fedai bakteri, suriyelilerden bile aşağılık böcek.
edit: ayrıca donuz, başka cevap yok zaten daha türkçeyi doğru düzgün yazamıyor.
edit: ayrıca donuz, başka cevap yok zaten daha türkçeyi doğru düzgün yazamıyor.
apaçık şekilde atatürke hakaret eden barış güvercini. bir de ortalıkta hakaret etmeyin barışçıl olun diye ağlar durur.
görsel
görsel
Bi piskopat yazar tarafından stalk edilen yazar ne edim bileti almanyada yaşıyorum geri zekalı sizin ortadogu bok çukurunu ne ediyim. Sen bebekleri oldurenlerle halay çek ha pardon hamile kadınların katillerinide istersin sen. Senden daha türk olduğumda kesin gerzek gel dna testi yapalım türkleri iskitler sanan yarım porsiyon zeka yok amk.
topu küçükken türklerin inşaatına kaçmış olması muhtemel yazar.
bu arada o suriyeliler er yada geç suriyesine dönecek panpa. sana da bilet bulak mı.
edit: o zaman topu küçükken alamancıların inşaatına kaçmış yazar.
bu arada o suriyeliler er yada geç suriyesine dönecek panpa. sana da bilet bulak mı.
edit: o zaman topu küçükken alamancıların inşaatına kaçmış yazar.
2015 de chpye oy verecektim ama alman pasaportum olduğu için oy kulanamadim.*
türkçülerden ve ülkücülerden yediği dayakların öcünü sözlükte almaya çalışan etnik. bu kez kafasına çok vurmuşlar anlaşılan.
görsel
görsel
Mecburmuyum musluman Kulturunu sevmeye lan? musluman Kulturunu ait olduğumu bilsembile. Neyin kafasını yaşıyorsun asıl sen şizofrensin.
Edit: arkadaş orda birinde ironi yapmışım ama başlık sahibi orda ben olduğuma göre neyi demek istedigim anlaşılması lazım aslında. Neyse ya sana anlatana kadar..
Edit: arkadaş orda birinde ironi yapmışım ama başlık sahibi orda ben olduğuma göre neyi demek istedigim anlaşılması lazım aslında. Neyse ya sana anlatana kadar..
bi böyle (bkz: #32610975)
bi şöyle (bkz: #24099305).
Her zaman söylüyorum sözlük şizofren dolu.
edit: ben iki entryin arasındaki çelişkiyi vurguluyorum. Birinde bu kültürden nefret etmek vatan hainliğidir derken ötekinde nefret ettiğini söylemişsin. Ne yazdığını da mı bilmiyorsun? iki ayrı yazar mı kullanıyor hesabı?
bi şöyle (bkz: #24099305).
Her zaman söylüyorum sözlük şizofren dolu.
edit: ben iki entryin arasındaki çelişkiyi vurguluyorum. Birinde bu kültürden nefret etmek vatan hainliğidir derken ötekinde nefret ettiğini söylemişsin. Ne yazdığını da mı bilmiyorsun? iki ayrı yazar mı kullanıyor hesabı?
Ya bu devirde ana bacıya küfür etmek mi kalmış allasen? Endüstrili misin lan yoksa sen?
Ayriyeten yunan ve rum u farklı sanan klavye delikanlısı bir mal
Sen en başta bir klavye delikanlısı veledsin bunu bilesin bu korkaklığın da beni sinir eder.
Sen en başta bir klavye delikanlısı veledsin bunu bilesin bu korkaklığın da beni sinir eder.
görsel
Bunu gerçek hayatta yüzüme diyebilir mi acaba
Dava felan da isterse açabilir yazdığını görüyor.
Bunu gerçek hayatta yüzüme diyebilir mi acaba
Dava felan da isterse açabilir yazdığını görüyor.
Kendi ülkesini teröriste en büyük desteği verenlerlebir tutan varlık.
Bir de o ülkeleri örnek göstererek kendi ülkesini aşağılıyor ya en çok ona gülüyorum.
Abisi sen de hele bi abd rusya bugün ypg ye de silah yardımı yapıyor pkk ya da. Şimdi bu ülkeler terörist öncüsü katil devletler değil mi? Neyin kafasını yaşıyosun sen?
Burada mevzu kimin nereyesilah gönderdiği değil silahlar yoldayken birileri tarafından yakalanıp ifşa edilmesi.
Sen abd nin rusyanın istihbarat tırlarını durdur bakayım ne oluyor? Ya da gazetecinin biri çıksın o görüntüleri yayınlasın. Adamın amına koyarlar amına.
Bedeva konuşmayın.
Bir de o ülkeleri örnek göstererek kendi ülkesini aşağılıyor ya en çok ona gülüyorum.
Abisi sen de hele bi abd rusya bugün ypg ye de silah yardımı yapıyor pkk ya da. Şimdi bu ülkeler terörist öncüsü katil devletler değil mi? Neyin kafasını yaşıyosun sen?
Burada mevzu kimin nereyesilah gönderdiği değil silahlar yoldayken birileri tarafından yakalanıp ifşa edilmesi.
Sen abd nin rusyanın istihbarat tırlarını durdur bakayım ne oluyor? Ya da gazetecinin biri çıksın o görüntüleri yayınlasın. Adamın amına koyarlar amına.
Bedeva konuşmayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar