bugün
- sydney sweeney'in memeleri7
- evli bir adama aşık oldum sözlük14
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler6
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- fiziği güzel sözlük kızları56
- belçika attı6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı10
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek4
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz3
- kadının en öpülesi yeri11
- karaağaç tahta kave3
- görsel yükleme problemi5
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- yağmuru kim döküyor4
- uğurcan çakır7
- birine aşık olup kafayı yemek3
- sözlükteki kız yazarları deşifre ediyorum4
- from gold from dust18
- fatma betül sayan kaya68
- ben geldim lazanyalar3
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar2
- kuran da namazın olmaması12
- sudi özkan'ın hayatını kaybetmesi2
- ismet birader cinleri biliyor mu sorunsalı3
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- puzzle2
- traveler vs iock4
- başkasının evinde sıçamamak4
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- şarbon toplayan çocuk2
- ibneder4
- kovacan2
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- memeleri kafam kadar kız21
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- biraderi tenhada kıstırmak3
- claudian clouds6
- görünmez savaş uçağı5
- en iyi antidepresan5
- gece mahalledeki evleri gezerek para istemek2
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı3
ege üniversitesi türk dili ve edebiyatı bölümünün en donanımlı hocalarından biridir. eski türkçe uzmanıdır. çok sayıda makalesi ve bildirisi vardır. "baslangıcından günümüze türk yazı sistemleri" ve "köktürk ve ötüken uygur kağanlığı yazıtları söz varlığı incelemesi" isimli iki kitabı mevcuttur. bölümün en tatlı hocalarından biridir.
çok bilen öğrenciyi usturuplu bir şekilde ezmekten zevk alır. yanında salağa yatarsanız pek problem olmaz. Bir de devamlı kendisini ispatlamaya çalışan bir havası vardır.
mensubu olduğu fakültede, hatta yurdum üniversitelerinde çalışan diğer hocalarla kıyaslanırsa çalışkanlığı, zekası, işine olan sevgi ve saygısı,yardımseverliği ile diğer bir çok hocayı fersah fersah geride bırakır. öğrencilerle arası iyi olup hemen hepsi tarafından sevilir, bunun nedeni türkologların çoğunun yaptığı türk-kürt/çerkes/laz/yahudi vesair ayrımcılıkları reddedecek kadar, erkek hocaların hemen hepsinin yaptığı kız/erkek öğrenci ayrımcılığına tavır alacak kadar insanlık düzeyinin gelişkin oluşudur. kendisinin sünni bir türk olduğunu tahmin edilmekte, ama özellikle alevi öğrencilerce yere göğe sığdırılamamaktadır, bunun sebebi ise alevilerin bu ülkede asırlar çektiği ızdırabı tarihsel kaynaklardan iyi izleyip yapılan haksızlık ve iftiraları idrak etmiş olması olarak değerlendirilmektedir. çalışkan ve bilgili öğrenciyi ise ciddi anlamda destekler, zira yurtiçi ve yurt dışında onun desteği ve teşviki ile asistanlık sınavına girip kazanan çok sayıda eski öğrencisi olduğunu duymuşluğum vardır. kürt öğrencilere de insana yakışır biçimde davrandığı için bölümde kendisini sadece franco/mussolini/pol pot zihniyetli faşist öğrenciler eleştirir.dikkat ederseniz eleştirir diyorum, sevmez demiyorum, çünkü onu sevmeyen tek öğrenci tipi bilgisi ve kapasitesi aşırı derecede sınırlı olduğu halde, kendisini türkolojinin ağır topu sanan ve öğrenciliğinden itibaren asistanlığa oynayan tiplerdir ki hoca bunlara haklı biçimde ciddi ayar verir. mezuniyetimden sonra en çok özlediğim hocadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar