bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yks'ye 30 saniye geç kalan öğrenci2
- okulda felsefe dersinin kaldırılması3
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı2
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak5
- ona bir cümle bırak2
- telegram vs whatsapp3
- yuzırların süper güçleri11
- arkadaşlar bakar mısınız4
- didem soydan2
- enteresan beddualar9
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı5
- seni hayata bağlayan şey8
- türkiye a milli futbol takımı15
- dövmesi olan yazarlar6
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- nervio'nun kedi kumu5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- ankara mı istanbul mu9
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- köyde gece tuvalete gitmek5
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- erkeklerin akılsızlıkları9
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- berberlere zam gelmesi7
- treni kaçırmak5
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- platonik aşk5
- almanya2
- nasılsınız2
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- siz yazın ben yatıyorum3
- 13 seçim kaybetmedim7
- sevgilisini paylaşan adam3
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- vurduran erkek davranışları3
- gavat bir insan olmak3
- kendini beğendirmek2
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- crrc corporation3
ingiltere de ünlü ve bir o kadar pahalı mağaza. eğer üstünüz başınız düzgün ve pahalı değilse içeri almıyorlar.
(bkz: ukteydim doldum)
(bkz: ukteydim doldum)
muze niyetine gezilebilecek alisveris merkezi.
zengin araplarin ugrak yeri.
para harcamanin bokunun ciktigi yer.
zengin araplarin ugrak yeri.
para harcamanin bokunun ciktigi yer.
Misirli al fayed adli silah tuccarinin sahibi oldugu devasa magaza. Icinde sayisiz yemek yeri, kafeterya ve inanilmaz pahalli markalarin satildigi reyonlar vardir. icinde gezmesi cok zevklidir. dumurdan dumurlara kosarsiniz. giris katinda 70 pounda toka gorursunuz, ust kata cikinca 300 pounda ayakkabi gorursunuz, bir ust kata daha cikinca 190 pounda kucuk bi tuvalet aynasiyla karsilasirsiniz. aaaa ne guzel bi yatak, kac para acaba diye bakarsiniz, 8bin pound fiyati gorunce magazayi terk edersiniz.
londra'nın sw1 bölgesinde bulunan alışveriş yeri.
icinde hala diana anisina bir taziye defteri bulunmaktadir. giris katinda ise muhammed el fayed in balmumundan heykeli yer alir.
icerisinde birbirinden sik ve guzel hatunlar alisveris yapar. ozellikle dekorasyon urunleri asiri derecede pahalidir. misal goru kirik bir masanin 40 bin pound a satilmasi buna ornektir. ha masa 150 milyon yillik bir agac fosilinden yapilmis ama ne gam, o para bir masaya verilir mi yahu. bahause neyimize yetmiyor ayrica. gariban perspektifiyle aristokrat ihtisamini elestirmek de kabak tadindan baska bir sey vermiyormus, simdi farkettim.
icerisinde birbirinden sik ve guzel hatunlar alisveris yapar. ozellikle dekorasyon urunleri asiri derecede pahalidir. misal goru kirik bir masanin 40 bin pound a satilmasi buna ornektir. ha masa 150 milyon yillik bir agac fosilinden yapilmis ama ne gam, o para bir masaya verilir mi yahu. bahause neyimize yetmiyor ayrica. gariban perspektifiyle aristokrat ihtisamini elestirmek de kabak tadindan baska bir sey vermiyormus, simdi farkettim.
18000 metrekarelik bir alana sahip devasa bir mağazadır. ürünlerinin çoğu yeni zengin denilen sonradan görmeleri tatmin edecek şatafattadır. harrods ailesinin Harrods Bank, Harrods Estates, Harrods Aviation ve Air Harrods gibi iştiraklerinden sadece biridir.
elime birkaç mutfak malzemesi geçen marka. gerçekten kaliteli.
Londra'nın en ünlü mağazalarından biridir. Aynı zamanda dünyanın en ünlü ve en büyük mağazaları arasındadır. Mağaza binası şehir merkezinin batısında Royal Borough of Kensington and Chelsea, Brompton Road'da yer almaktadır. Mağaza binası, 1974'den beri üç defa IRA'nın terör saldırısına maruz kalmıştır. Son saldırı 17 Aralık 1983'de olmuş ve 6 kişi hayatını kaybetmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar