bugün
- film izlerken sevişmek3
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- 30 temmuz 20263
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı9
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- yoran insanların ortak özellikleri6
- yılbaşı tv programları2
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- arkadaşlar uyudunuz mu7
- yeni parti51
- gece denize girmek20
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- basit bir insan olmak4
- hikayeyi devam ettir52
- manifest grubu vs tarkan16
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin8
- almanya7
- mehdiye inanıyor musunuz10
- türkiye de çalışmak3
- içi ve dışı farklı olan insan7
- danimarka5
- nickten isim tahmini yapmak72
- islam düşmanlarına bir soru9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- özel hayat2
- luks araba almak6
- bir insanın arkasından konuşmak6
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak4
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- sibel can3
- z kuşağı3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- bugün farklı bi gün değil aslında4
- sözlük kızlarının kekleri11
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- eren kaşıkçı6
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak9
- kızların sürekli laf sokmaya çalışması3
- yazarların 3 dilek hakkı olsa dileyecekleri 3 şey2
- dolunayı seyretmek4
- trakya'nın çok süper bir yer olması3
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
Herşeye rağmen ayakta kalmayı başarabilmiş,mükemmel ses ve iyi bir sanatçı.
(bkz: ben ölmeden)
Anadolu rock müziğinin adana temsilcisidir.
an itibari ile mesut yar ın konuğu olan güzel ve duyarlı insan.
halkın rakçısıdır.
ciddi anlamda duyarlı şarkıcıdır.
(bkz: srebrenitsa)
(bkz: srebrenitsa)
ismini görünce gene gözaltına alındığını sandığım şarkıcı.
çek senet işleri onun için şarkıcılıktan çok daha öncedir.
kumar belasından kurtulduğunu belirten kişi.
ilk çıktığı yıllarda efsaneydi bu adam. bütün şarkılarını ezbere söylerdi gençlik.
işte yıldız olmak şöhret yükünü kaldırmak demek kaldıramayan ise yolunu sapıtıp yerin dibine giriyor.
tıpkı kayan yıldızlar gibi.
ilk çıktığı yıllarda efsaneydi bu adam. bütün şarkılarını ezbere söylerdi gençlik.
işte yıldız olmak şöhret yükünü kaldırmak demek kaldıramayan ise yolunu sapıtıp yerin dibine giriyor.
tıpkı kayan yıldızlar gibi.
patates satar gibi şarkı söyleyen sabıkalı.
aykırı sorular programında samimiyet düzeyini alabildiğine yukarılara çekmiş, müzisyen olarak çok da peşinde olmadığım borçlu insandır kendisi. borçlarından sözederken yaptığı hataları kabullenişi, insanların ulaşması gereken erdemlerden biridir.
haluk dede mahlasıyla bir mizah dergisinde okurların sorularını cevapladığı söyleniyor. tabi bu bi söylenti. bulmacalarda tatil'e dinlenti ya da dinlence diyollar ya onun gibi herhal. o bu değilde geçenlerde gördüm: haluk levent'in ismini incelterek ve uzatarak haaağğluk levent diyen insanların hala neslinin tükenmemiş olduğunu. bunu görmek beni acayip duygulandırdı. gözlerim parmaklık saçlarım gordiyon oldu amk.
gitara merak salmış her gencin yolunun mutlaka kesiştiği şahsiyet.
müzikal olarak üç tane daha elfida ayarında şarkı yazsa çok farklı yerlerde olabilirdi.
şu borç harç işleri ile uğraşmasa bugün allah diye tapılırdı kendisine.
benim ergenlik yıllarımın baş tacı. herkes ferdi müslümle cengizle aşık olurdu. "aşık olunca onları dinlerlerdi" ben haluk levent dinlerdim. bir yarim olsun isterdim gözleri yeşil. sevmek isterdim. kasetleri yetmezdi. 45 likler 90 lıklar doldururdum.yollarda bulurum seni. dem'ini almış artık. o bir kayıtsız kalmayan. o bir duyarlı. o bir toplumcu. o bir insan. adamın dibi. bergama, srebrenitsa ve mahpusluk o.
srebrenitsa katliamı ile ilgili yaptığı şarkı dinlemelik tam. ezgi ve beste çok güzel...
Grup Yorum-Istanbul Inonu Stadyum Konseri 25.Yil'da sahnede yer almış.
şaşırmadım değil. neyse.
şaşırmadım değil. neyse.
haluk abi hakkında youtube' da yapılan bir yorum gözlerimi yaşartmıştır. Bu yorumu yapan kardeşime helal olsun.
yorum:
Haluk Abi senin sucun ne biliyormusun?
17 Agustos depreminde herkes yardim yapiyor diye gittin borc parayla Kizilay'a cadir bagisladin.
Yurdun dort bir yaninda parasiz konserler duzenledin, afis bastirdin; ona yardim ettin, sunun hastane masrafini karsiladin.
Kazandigin paralarla luks arabalar, villalar almadin; mankenlerle paralari yemedin.
Sonuc olarak, konserinin ortasinda polisler aldi goturdu seni. E suclusun be abi. kusura bakma. Bu ulkede bir sanatcinin yapmasi gerenleri yapamadin...
yorum:
Haluk Abi senin sucun ne biliyormusun?
17 Agustos depreminde herkes yardim yapiyor diye gittin borc parayla Kizilay'a cadir bagisladin.
Yurdun dort bir yaninda parasiz konserler duzenledin, afis bastirdin; ona yardim ettin, sunun hastane masrafini karsiladin.
Kazandigin paralarla luks arabalar, villalar almadin; mankenlerle paralari yemedin.
Sonuc olarak, konserinin ortasinda polisler aldi goturdu seni. E suclusun be abi. kusura bakma. Bu ulkede bir sanatcinin yapmasi gerenleri yapamadin...
delikanlı bir insandır. her ne kadar tefecierle filan olan olayları can sıksa da.
Mavi marmara'yı katleden israil'e hiç bir şey yapmayıp; hava sahasına girdiğimiz suriye'ye savaş açmayı düşünmek; mahalle kabadayılığıdır.
Haluk levent
Haluk levent
srebrenitsa soykırım ı konusundaki hassasiyeti ile gönüllere taht kuran sanatçı, seviyoruz kendisini.
srebrenista için çok güzel bir şarkı yapmış kendisi.
aynısını azerbaycan'daki karabağ katliamı için de bekleriz.
aynısını azerbaycan'daki karabağ katliamı için de bekleriz.
şarkılarını severim, kişiliğini sevmem ama bir eleştirim var.
abicim niye tüm şarkıların ayrılınan sevgilerin götlerini kaldıracak cinste? bak bu hususu bi' düşün sen.
abicim niye tüm şarkıların ayrılınan sevgilerin götlerini kaldıracak cinste? bak bu hususu bi' düşün sen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar