bugün
- g i l d e d l i l y27
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek18
- mazotun litresi 101 lira32
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz7
- mühendis erkek hemşire kadın evliliği4
- 38 yaşında olup 20 liklere çıtır gözüyle bakmak14
- claudian clouds13
- kendinden büyük kadınla evlenmek7
- domates çorbanıza size sormadan kaşar atılması4
- eve gelen misafirin git sinyallerini okuyamaması7
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz44
- terminator gerçek mi oluyor7
- yürüyen merdivende sol tarafta duran kişi5
- sıkıldım11
- erkek parfümü kullanan kadın5
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- ioçk'nin damak zevki2
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları35
- gammazlar çetesi2
- küs olduğun birine yanlışlıkla selam vermek6
- evde tek başına dans etmek4
- dereotlu poğaça yapan kız2
- chpli biriyle siyaset tartışmak8
- anın fotoğrafı20
- sözlükteki dedikodu gruplarına dahil olmak5
- öcalan a villa tahsis edecek halimiz yok4
- neden dayak yediğini bilmeyen çocuk2
- lümpen sosyalizm ve slogan milliyetçiliği2
- mehmet pişkin4
- boş otobüste yanına oturan insan3
- turşu2
- 3 boyutlu yazıcı2
- misafir varken evin babasının donla gezmesi3
- market arabasını düzgün süremeyen erkek5
- yazarların 2000li yıllarda counter strike nickleri3
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- matematiğin çok zevkli bir ders olması3
- siparişle gelen ketçap paketlerini saklamak5
- kurtlar vadisi pusu'ya fetö soruşturması5
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı19
- iltica8
- banal kelimesinin çok banal olması4
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması2
- bitmeyen kriz5
- tartıştığı insanın entrylerini gammazlayan tip3
- mazot fiyatlarının suçlusu21
- gözlerimi dinlendiriyorum2
- nervio'ya bir koli mehmet efendi almak2
- arkadaşlar ben uyusam ayıp olur mu4
DEKORATiF YALANLAR
Halep'te ESAD ve Suriye Ordusu'nun sivillere katliam yaptığı yalanları böyle dekorlarla hazırlanıyor. Tabi bu görüntüleri CNN ve ATV gibi kanallar yayımlayamadığından, onlar için de farklı yalanlar düşünülmüş. Duman makineleriyle, şehre füze atılmış süsü veriyorlar.
ALAKASIZ FOTOĞRAFLAR
Genellikle dekorla yapılmış veya "Irak savaşından" kalma fotoğraflarla duygu sömürmeye çalışıyorlar. Hatta, bazıları müzik video kliplerindeki görüntüleri kullanıyorlar. Hani, şu savaş ortasında kalmış küçük kız fotoğrafı gibi.
Besleme basın ve yandaş medya için özel DUMANLI yalan
Şehre füze atılmış süsü veren duman makinalarını kullanıyorlar, ve şehri uzaktan gören/kayıt alan insanlar, gerçekten füze düştüğünü sanıyor.
SiViLLERE ATEŞ AÇAN CiHATÇILAR
Rusya'nın desteğiyle, Siviller savaş alanlarından güvenli bölgelere tahliye edilirken konvoya yine cihatçı teröristler tarafından ateş açıldı.
Sebebi: IŞiD kaybettiği bölgelerden kaçarken, sivilleri de yanında götürüyor, ve olası bir hava saldırı veya top/füze saldırısına karşı sivilleri kendilerine canlı kalkan olarak kullanıyor.
not: Fotoğrafları şimdi yüklüyorum. Ayrıca, El nusra'nın çekildiği bölgelerdeki siviller kurtuluş zaferini kutluyor, Esad'ın ordusu halka destek çıkıyor, yaraları sarıyorlar.
KANITLARA DAHi iNANMAYACAK GERiZEKALILAR VAR.
https://mobile.almasdarne...ep-yalanlari-yazi-dizisi/
Halep'te ESAD ve Suriye Ordusu'nun sivillere katliam yaptığı yalanları böyle dekorlarla hazırlanıyor. Tabi bu görüntüleri CNN ve ATV gibi kanallar yayımlayamadığından, onlar için de farklı yalanlar düşünülmüş. Duman makineleriyle, şehre füze atılmış süsü veriyorlar.
ALAKASIZ FOTOĞRAFLAR
Genellikle dekorla yapılmış veya "Irak savaşından" kalma fotoğraflarla duygu sömürmeye çalışıyorlar. Hatta, bazıları müzik video kliplerindeki görüntüleri kullanıyorlar. Hani, şu savaş ortasında kalmış küçük kız fotoğrafı gibi.
Besleme basın ve yandaş medya için özel DUMANLI yalan
Şehre füze atılmış süsü veren duman makinalarını kullanıyorlar, ve şehri uzaktan gören/kayıt alan insanlar, gerçekten füze düştüğünü sanıyor.
SiViLLERE ATEŞ AÇAN CiHATÇILAR
Rusya'nın desteğiyle, Siviller savaş alanlarından güvenli bölgelere tahliye edilirken konvoya yine cihatçı teröristler tarafından ateş açıldı.
Sebebi: IŞiD kaybettiği bölgelerden kaçarken, sivilleri de yanında götürüyor, ve olası bir hava saldırı veya top/füze saldırısına karşı sivilleri kendilerine canlı kalkan olarak kullanıyor.
not: Fotoğrafları şimdi yüklüyorum. Ayrıca, El nusra'nın çekildiği bölgelerdeki siviller kurtuluş zaferini kutluyor, Esad'ın ordusu halka destek çıkıyor, yaraları sarıyorlar.
KANITLARA DAHi iNANMAYACAK GERiZEKALILAR VAR.
https://mobile.almasdarne...ep-yalanlari-yazi-dizisi/
Keşke bu arkadaşa birşeyler yedirip içirmeseydik.
Yüklediğim fotoğrafların açıklamalarını buradan yapacağım.
BOMBA YÜKLÜ ARAÇLAR
Önce bir arabayı park ediyorlar. Çevresinde hiç insan yok. Araba patlatılıyor. Üstleri, yalana göre hazırlanmış (yırtılmış, kırmızı lekelere bulanmış, tozlanmış) insanlar koşuyorlar, yerlere yatıyorlar. Herkes yattıktan sonra, Ezan okutuluyor. BÖYLe daha acıklı oluyor sanırım.
ESAD'IN ORDUSU HALKA YARDIM EDiYOR
El Nusra'nın çekildiği bölgelerdeki insanlara yardım ediliyor, tecavüzden yürüyemez hale gelen insanlar, uzuvları kesilmiş çocuklar... herkese olabildiğince yardım yapılıyor.
Ayrıca, savaş ortasında kalmış küçük bir kız var. Fotoğrafını ekledim. O kız da video klipten alıntı. Bir müzik için çekilen video klipten kırpılmış bir görüntü. müzik Video'nun linki burada https://www.youtube.com/w...?v=g93Jzxaxp9s&t=220s
BOMBA YÜKLÜ ARAÇLAR
Önce bir arabayı park ediyorlar. Çevresinde hiç insan yok. Araba patlatılıyor. Üstleri, yalana göre hazırlanmış (yırtılmış, kırmızı lekelere bulanmış, tozlanmış) insanlar koşuyorlar, yerlere yatıyorlar. Herkes yattıktan sonra, Ezan okutuluyor. BÖYLe daha acıklı oluyor sanırım.
ESAD'IN ORDUSU HALKA YARDIM EDiYOR
El Nusra'nın çekildiği bölgelerdeki insanlara yardım ediliyor, tecavüzden yürüyemez hale gelen insanlar, uzuvları kesilmiş çocuklar... herkese olabildiğince yardım yapılıyor.
Ayrıca, savaş ortasında kalmış küçük bir kız var. Fotoğrafını ekledim. O kız da video klipten alıntı. Bir müzik için çekilen video klipten kırpılmış bir görüntü. müzik Video'nun linki burada https://www.youtube.com/w...?v=g93Jzxaxp9s&t=220s
hala Halep'te yaşananların oyun olduğunu, görüntülerin yalan olduğunu söyleyen vicdansız, Allah'sız faşistler var.
zulme karşı gönlünüzde bir gram merhamet kaldıysa, kurusun. ya da ilâ cehennem.
zulme karşı gönlünüzde bir gram merhamet kaldıysa, kurusun. ya da ilâ cehennem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar