bugün

/375
Günaydın hayat, günaydın bahar günaydın sevgi, günaydın aşk. Her anınıza tebessümün, sevginin, mutluluğun eşlik ettiği bir gün olması dileğiyle ... herkese günaydın!
görsel
Pırt!.
Pardon! Günaydın.
size de günaydın gidin önce duşunuzu falan alında sarhoş bir vaziyette yapmayın kahvaltınızı.
Günaydın beyler. Bayanlar sizede günaydın.
Gut morliiiiik.
Günaydın sözlük. Sendromunuz bereketli olsun. işe gidenlere hayırlı işler, eşe gidenlere hayırlı eşler diliyorum.
Gününüz aydın olsun. işe gidenlere hayırlı işler eşe gidenlere hayırlı eşler diliyorum.

içimizde bazıları at yarışı izler gibi günaydın mesajı veriyor onlara dikkat edin.

+ Ayrılda gel günaydın hadi kızım.
Gününüz aydın olsun. işe gidenlere hayırlı işler eşe gidenlere hayırlı eşler diliyorum.
37 Enlem 35 Boylamdan Nefes Alıp vermekte olan Tüm canlılara Adana asma Malikânesinden Günaydın hayırlı Sabahlar.
Günaydın sözlüğümüzün güzel insanları. Umarım iyisinizdir. Umarım gününüzde, ömrünüzde güzel geçer.

"Bu sabah hava berrak
bu sabah her şey billurdan gibi.
Gök masmavi bu sabah
Güzel şeyler düşünelim diye
Yemyeşil oluvermiş ağaçlar"

-Cahit Sıtkı
" israf etmeyin; yaşamı, zamanı, sevgiyi, saygıyı. Ve en çok da iyi niyeti."
Günaydın dostlar.
günaydın, hayırlı işler.
Günaydın sözlük ve sözlüğün sayın yazarları. Artık uyuyup uyandınız mı, yeni mi uyuyacaksınız naptınız bilemem, günaydın.
günaydın erkeğim.
Günaydın sözlük ve sayın yazarlar. Umarım gününüz güzel geçer. Geçmez ise de üzülmeyin.

"Neyse ki yarın var. Umutların en sevdiği gün."
-sezai karakoç
heeyy, ulu ahalisi! günaydınlar efenim.

bir seslenme, selamlasma ifadesi.
(bkz: temenni)
Günaydın sözlük seri eksicime iyi akşamlar.

işe gidenlere hayırlı işler eşe gidenlere iri memeli pardon hayırlı eşler diliyorum.
" bir gönül inceliğidir, bir insana değerli olduğunu hissettirmek..."

değerli olduğumuzu hisettiren, hisseden dostlara günaydın.
Günaydın sözlük ve sayın sözlük yazarları. Yine sabah sabah burdayız. Güzel güzel entryler girmeniz dileğiyle. Birbirinizi kırmayın, üzmeyin. Hayat kısa.

"Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş."
Günaydın canım sözlük..
Cumartesi görünümlü cuma yaşıyorum bugün.
Günaydın sözlük ve sayın yazarlar. Bugün biraz geç kalkmışım. Güzel bir gün gerçirmeniz dileğiyle. Sizi bir ergin günçe şiiri ile selamlıyorum.

"Saçlarına kiraz miraz tak, zalim olma
Hippi olma, aklın eşşeğine bin
Duygunun güvercinlerini kuşat
Sevginin köçeğini oyna
Tambur mambur çal
Bak, hele Yaz günleri
Daha dün gebe kalmış
Bir kız olarak başlıyor bu Yıl da"
Kelimeleri kalp kırmak için değil, gönül inşa etmek için kullanan yüreği güzel insanlarla karşılaşmak dileğiyle... günaydın dostlar.
" Yaşam size verilmiş boş bir film. Her karesini mükemmel bir biçimde doldurmaya çalışın. "

Keşkeler yerine iyikiler biriktireceğiniz bir gün olması dileğiyle. Günaydın dostlar.
© copyright 2005 - 2026