bugün

Trt haber ekranlarında an itibari ile filipinleri gösteren program.
hatun taş gibi ve cıvıl cıvıl. delice sevişir bu kesin. lakin klasik türk kezbanında bulunan bütün özellikleri tastamam mevcut eksiği yok.
güzel program. gülhan bize göstermiştir ki bir bayan da gayet güzel böyle bir program sunabilir. espirili canlı hareketli kişiliğiyle ve güzelliğiyle sadece gülhan için bile izlenebilecek bir program.
sırf sunucu için bile izlenir bu program, çok sempatik ve fıkır fıkır.
TRT de görmemle birlikte Oha hassiktir deyip 1 buçuk saat tv başına kitlenmeme sebep olan program.

(bkz: bayılarak izliyorum)
Tv8 den beri izlerim kendilerini şu an trt haberdedir cok tatli ve sempatiktir.
güzel programdır.
allah sahibine bağışlasın, çok tatlı ve sempatik bir kadın.
kamereman benim. zannetiginiz gibi kamreraman yani ben ile sevisme yok. gezip gòrdümüz yerlerde gülhandan daha gùzelleri var. ha tabi odalarımız yan yana. arada insanın kanì kaynamyor deil.
türk televizyonuna dair en güzel şeylerden biri. diğeri de zaten tv2 de yayınlanan çok gezenti programı.
an itibariyle trt haberde barselona yı tanıtmakta...
Çok tatlı. Çok seksi. Çok doğal. Çok sevecen.
Bir dönem özellikle takip ettiğim program. Kız çok eğlenceli.
gülhan için izlediğim programdı. evet gittiği yerler için değil , onun o elyaf yastık gibi şiş , pammuh gibi yımışak yanakları için...
esprilerin havada ucuştuğu bi tv programı
+ben ceren
+hangi ceren
+tenceren ha ha asdasfasda
sempatik ve eğlenceli ancak bilgilendirme ve ciddiyet olarak seviyesi oldukça düşük vasat bir program. denk geliğinde izlenesidir ancak bir süre sonra o kanal değişir kedi-köpek gösterme ve anlamsız espriler sonrası.
gülhan adlı kadının trt de çıkan gezi programı. kendine özgü bir program hazırladığı gerçek. fakat taa oralara kadar gitmişken keşke geyikten fazlasını çevşirsen be ablam.
© copyright 2005 - 2026