bugün
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- spor olsun diye her yere yürüyen insan5
- yanlışlıkla gey olmak9
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- merfulu9
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde8
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- rodrigo mora6
- yazarların para ödediği yapay zekalar2
- sözlükteki herkesin çok zeki olması3
- wc'ye telefonsuz girmek6
- ev almak isteyenlere tavsiye4
- günlük tutan erkek19
- seçimi yine akepe kazanacak3
- arda güler5
- başakşehir çam ve sakura devlet hastanesi3
- halkını düşünmeyen lider4
- çomar haber ajansı3
- her yerde sümkürebilen insan6
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- diriliş ertuğrul ve kuruluş osman izleyip coşmak3
- 12 inci nesil olmanın çok ayıp olması3
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- merhabalarr5
- yeşil kuşak projesi3
- gratisin içini merak etmek8
- sigara yasağı3
- ay diyen erkek3
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- stres atamamak2
- erkeğe şiddet uygulayan kadın4
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- mekke anlaşması14
- g o k u4
- tuğralı dobloya binip ekonomi çoh eyi demek2
- sözlükte kavga olacak hissi4
- arkadaşlar nasılsınız11
- defterini kalpli kağıtla kaplayan erkek2
- modern insan dertlerini şımarıkça olması2
- çok su içmek2
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri6
- gocu7
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- kötü biri olduğunu fark etmek2
- fatih ergenekon2
- kendini fazla ciddiye almak2
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- kendinden sıkılmak2
(bkz: gizemlim avi)
okumaktan keyif aldığım bir yazar. güldürüyor adam.
sözlüğün saadettin teksoy'larının, kemal kılıçdaroğlu'larının ipliğini pazara çıkardığı yazar.
oy babayın.
oy babayın.
Bugün, Türk Milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı bir dönemi simgeleyen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günüdür. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür.
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.
ve bu yazara sevgilerimi gönderiyorum.
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.
ve bu yazara sevgilerimi gönderiyorum.
(bkz: yaran inci sözlük başlıkları/#14773775)
bu entryden yaptığı seçki ile istatistiklerde bir numara olmuş yazar.
(bkz: sözlük yazarlarının itirafları/#14913322)
bu entryden yaptığı seçki ile istatistiklerde bir numara olmuş yazar.
(bkz: sözlük yazarlarının itirafları/#14913322)
Sevdiğim bir yazar.
geçen haftanın en beğenilen entrylerinden biri (#14980437) olan yazar. inci'de dolaşırken denk geldim tanıdık sanki http://inci.sozlukspot.com/e/23717720/
Girdigi entrylerle degilde, paylastigi yaran facebook/inci ayarlari gibi entrylerle, beni gece vakti sabah vakti demeden, cok güldüren yazar.
Ayrica yasinin kac oldugundan emin olmadigim yazar, sahsina ait entrylere bakilirsa, ergen gibi yaziyor, ama ayni sirada ergenlere karsi bir arkadas.
80'li yillarin sonu 90'li yillarin paylasimlarina begeni veren yazar, sanki o zamanda cocuk olmus, ama bu zamanin, hayatinin otuzlu yaslarini yasiyor.
Büyük bir sorunsal yasamama sebebiyet veren kisi.
edit: ayrica sevmeyenlerinde olan yazar, bir kisinin nikine enrty girilmesine bile tahammül edemeyen yazarlar varmis.
(bkz: hemen eksi veriyorlar)
Ayrica yasinin kac oldugundan emin olmadigim yazar, sahsina ait entrylere bakilirsa, ergen gibi yaziyor, ama ayni sirada ergenlere karsi bir arkadas.
80'li yillarin sonu 90'li yillarin paylasimlarina begeni veren yazar, sanki o zamanda cocuk olmus, ama bu zamanin, hayatinin otuzlu yaslarini yasiyor.
Büyük bir sorunsal yasamama sebebiyet veren kisi.
edit: ayrica sevmeyenlerinde olan yazar, bir kisinin nikine enrty girilmesine bile tahammül edemeyen yazarlar varmis.
(bkz: hemen eksi veriyorlar)
bayan zannettiğim yazardı. oysa twittter da öğrendim ki değilmiş. şaşırtıcı. 6.nesil yazar.
sözlükte süper inciler döktüren yazar. ailecek severek takip ediyoruz efem.
hoşgelmiş. altıncı nesil kardeş.
(bkz: sikyabir)
kendisinde bir malcolm x bir nelson mandela havası sezinliyorum.
(bkz: sikyabir)
kendisinde bir malcolm x bir nelson mandela havası sezinliyorum.
dünün en beğenilen entryleri'nde ilk 3 sırayı parsellemiş yazar.
(bkz: otuz bir çekmek/#15845741) bende ideali 31'de gemileri suya indirmektir sanıyordum. ulan sonra vay efendim yeni nesil erken boşalıyor. yok arkadaş yok. hep osmanlı dönemindekilerin bok yemesi.
3 temmuz 2012 trabzonsporla ilgili yazısını takdir eder başarılarının devamını dilerim.
güzel arkadasim ya, caylak olmus yazar.
neden mesaj cekmiyor diye meraklandiran , inci sözlük ayarlari paylasimcisi.
kalbimizdesin, seni sevgi ve saygiyla aniyoruz.
neden mesaj cekmiyor diye meraklandiran , inci sözlük ayarlari paylasimcisi.
kalbimizdesin, seni sevgi ve saygiyla aniyoruz.
beşiktaşlı ve de fernandes aşığı yazardır kendileri, kanımca.
nedense her yazdığına güldüm bu yazarın, komikmiş vallahi. artık takipçisiyim en güzelinden.
(#14393514) sözlükteki memleketlilerimi bulma alevini içimde yakan kişidir.
(bkz: #14393514) okudum, anlamadım ve artı oy verdim. Herif baştan uyarmış beni sonuçta.
süper bir yazar arkadaş . *
gizem ve mavi kelimeleri arasına alt çizgi koymayı unutmuş ergen nickli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar