bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması13
- yazarların mezun olduğu okullar17
- sivas ta kayınbabanın damadını vurması2
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- arjantin mısır maçı13
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı8
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- ankara da nato zirvesi13
- ölümün en iyi tanımı6
- ctrlx'in ayakları11
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız4
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- bakire kadını gözünden tanımak6
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- günün şiiri25
- döl bankası4
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- aleyna tilki nin ayakları4
- dünyayı kezbanlardan temizleme planım3
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler4
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- saraca finch house21
- 23 yaş7
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- sürekli vurduran kadın nasıl anlaşılır2
- murat yakın3
- yoğurt11
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- adana sokak lezzetleri5
- dövmesi olan erkek9
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması27
- milliyetçi olacakken faşist olmak4
- 2026 dünya kupası25
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- tek başına5
- messi uzaylı abi5
- donald trumpun geceyi kızı neclada geçirmemesi3
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı7
- lionel messi7
- sevişmek istenen ünlüler2
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak8
Büyük oranda kadın istihdamı sağlayan, ülke ekonomisine büyük katkıları olan, günde milyonlarca müşterinin ziyaret ettiği ve yurdum insanının sık sık uğradığı ticari iş merkezleridir.
Tüm ciddiyetimle diyorum ;
ilk tecrübenizi yapmamanız gereken yerdir .
ilk tecrübenizi yapmamanız gereken yerdir .
her erkeğin tecrübe kazanmak ugruna ve kendini test etmek için gittiği daha çok ne üdüğü belirsiz insanların geldiği yerdir. Bi de şöyle bi durum var, mecbur kalıp gitmişsin ya da arkadasın ısmarladıgı için gitmişsindir, sen o kadar okul oku o kadar kitap bitir, küçümsemek için demiyorum ameleyle aynı deliğe gir, hani marjinal bizdik.
18 yaşına girmiş ergen okuludur. ergenimiz daha yeni 18 olmuşsa önce yerini öğrenmesi gerekir, bunun için en iyi öğretmen olan bir kamyoncuya sorması yeterlidir.
kamu hizmeti veriyor.
nereden bakarsan bak kötü bir durumdur. ilk kez yapacak olanlar için kesinlikle gidilmemesi gereken yerler buralar. utanmanın hat safhasındasın biri geliyor kısa ve emir cümleleri kurarak yukarı cık! soyun! diyor. ulan zaten utanıyoruz ezikleme. hatun kişinin öz güveni o kadar gelişmiş o kadar büyümüştür ki siz içinde kaybolursunuz. bu durum sizde ruhsal çöküntü yaratabilir, ruh sağlıgınız bozulur ömrü billah soğuya bilirsiniz bu mevzudan. gitme ergen kardeşim gitme.
kim ne derse desin orada çalışanlar da oraya gidenler de zavallıdır benim gözümde.
(bkz: bacasız fabrika)
40 yaşından küçük kişilerin açamayacağı ve açmak için eğer evliyseniz eşinizin rızası gereken işletme. bir bölgede genelev açmak için, o bölgenin en büyük mülki amirine bir dilekçe ile başvurmanız gerekir. eğer bölgede fuhuş işini kendine seçmiş kadınlar varsa ve bu kişiler dilekçe sahibi tarafından genelevde çalışmaya ikna edilmişse gerekli izin verilir. açılan genelevin ibadet, eğitim ve spor alanlarının uzağında olması, genelev olarak seçilecek binanın tüm krokilerinin emniyete bildirilmesi gerekir.
-genelevleri kapatalım da millet bizimi siksin ?.
cümlesindeki biz kişilerini kurtaran , parayla yiyişilen ev kısmısıdır.
(bkz: süleyman demirel)
cümlesindeki biz kişilerini kurtaran , parayla yiyişilen ev kısmısıdır.
(bkz: süleyman demirel)
tipsiz, fakir ve amele yatağı.
gittim buraya ben. genel olmasına rağmen kimlik kontrolüyle içeri girebiliyorsun. çanta filan almıyorlar içeri. odalar pahalı biraz. yaklaşık bir saat kullanım için 50 lira civarı para isteniyor. kahvaltı verilmiyor. banyo da yok. yatakları rahat. ancak odayı sana kiralayan kadınla sevişmek zorundasın.
öyle kız arkadaşla filan gidilecek bir yer değil yani.
öyle kız arkadaşla filan gidilecek bir yer değil yani.
Halvethane deyimimle. Bir tür ihtiyaçdır. Hiç ummadığınız yerlerde mevcut olur. Ararsın ama bir bakarsın çok yakınında. Avcılar , ortaköy , taksim , karaköy , aksaray vs. meşhurdur bu konuda.
milli yapma enstitüsü.
devlet izniyle fuhuş yapılan, umuma açık karhane dir.
polis dayağını da ilk bu mekana duvar dan atlamak isterken yemiştim.
polis dayağını da ilk bu mekana duvar dan atlamak isterken yemiştim.
ingilizcesi 'general house'dur.
Asla gitmediğim ve gitmeyeceğim yerdir.
buraya gidenler genelde etrafında kız olmayan, olsada kızlardan yüz alamayan tiplerdir acıyorum hepsine.
bi de oraya gidip övünenler var aman allah'ım! orada bi kadınla yatıp milli oldum diye hava atanda var yani. açık olayım mı? maksat orda milli olmak değildir dostum. sen bi kadınla para karşılığında seks yapıyosan kendini sorgulaman büyük önem arz etmektedir. kabul edeceksin bunu...
buraya gidenler genelde etrafında kız olmayan, olsada kızlardan yüz alamayan tiplerdir acıyorum hepsine.
bi de oraya gidip övünenler var aman allah'ım! orada bi kadınla yatıp milli oldum diye hava atanda var yani. açık olayım mı? maksat orda milli olmak değildir dostum. sen bi kadınla para karşılığında seks yapıyosan kendini sorgulaman büyük önem arz etmektedir. kabul edeceksin bunu...
dağdan inmiş karıya kıza ulaşamamış sokakda boş boş gezen adamların prezervatif yerine market poşeti kullandığı yer .
kimi insanların bilmedikleri bir şehirde en çok sordukları adrestir. bizim takım taraftarının eskişehir'de genelev üzerine yaşadığı diyalog şöyledir.
- pardon hanımefendi birşey sormak istiyorum.
- tabi hangi konuda.
- gerçekten özür dilerim rahatsız ettim ama yabancısıyım bir adres soracaktım.
- tabi
- eskişehir'in kerhanesi ne tarafta...
herkese renkli günler
- pardon hanımefendi birşey sormak istiyorum.
- tabi hangi konuda.
- gerçekten özür dilerim rahatsız ettim ama yabancısıyım bir adres soracaktım.
- tabi
- eskişehir'in kerhanesi ne tarafta...
herkese renkli günler
giden bin pişman gitmiyen ikibin pişman.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar