bugün

Sadece sanat alanındakiler kendilerini özgürce dışa vurabiliyor oldukları içindir. Yoksa her alanda çalışan gayler vardır muhakkak ama çevre yüzünden kendilerini saklıyorlardır.
her yerde gorursun. bakmayi bilirsen. gayleri tercihlerini bir show araci olarak kullanan kisilerden ibaret sanmak kadar sig ve cahilce bir dusunce var mi bilemedim. her gay karsi cins gibi giyinip onlar gibi davranmaz. hatta cogu oyle davranmaz.
ilk aklima gelen ornek apple'in ceo'su tim cook mesela. emin ol senden cok daha islevli bir adamdir...

edit: hizimi alamadim.

jason collin; unlu bir nba basketbol oyuncusu.
anderson cooper; haber spikeri.
barry diller; yazilim sektorunde onemli bir isadami. tinder'in sahibi oldugu sirketi yonetiyor mesela.
mary kay henry; seiu isminde buyuk bir organizasyonun baskani
tammy baldwin; politikaci, senator.
jared polis; bir amerikan buyukelcisi
nick denton, buyuk bir medya kurulusu ceo'su.

bu liste uzaaar da gider. turk isim neden yazmadin gibi bir soru soracak olursaniz onyargilarinizi neden birakmiyorsunuz diye soruya soruyla cevap veririm. uzgunum.
kahvede batak oynadığın dayının dibini dövdürme ihtimali fazlasıyla yüksek bu ülkede.

sadece sen bilmezsin bunu hepsi bu.
eşcinseller her yerde. yalnızca sanat alanında değil, sadece kimliklerini belli etmiyorlar o kadar. hiç ummadığınız birileri eşcinsel mesela, ama siz höö öşcönsöllörlö örködöş ölmöm demeye devam edin.
Aslında hayatın her alanındadırlar ama sadece sanattakendilerini açık ifade edebilme imkanını buluyorlar. Bir inşaat işçisinin gay de olsa bunu diyebilme ihtimali?
Bu tartışmaya açık ama konuya şöyle bir yerden bakabiliriz.

Çocuk anne karnında büyürken cinsiyetin ortaya çıktığı dönemde bazen dışsal faktörlerin etkisiyle bazen de sebebi belli olmayan genetik faktörler nedeniyle bu süreç sekteye ugrayarak cinsiyet konusunda belirsizlik yaratan bir durum ortaya çıkıyor.

Kadın beyni erkek beynine kıyasla yaratıcı sürece daha yakın olabiliyor ayrıca sanat bir derdi olmakla başlayan bir yönelim olduğundan kendini içinde olduğu bedene yabancı hisseden birinden daha dertli çok insan yoktur.
Yanlış bilgidir.
Bir kaç örnek verelim.
Bilgisayarın muciti alan turing
Fbi'ın kurucusu j edgar hoover
Belçika'nın bir önceki başbakanı elio di rupo.
Uzak tarihe hiç girmiyorum bile roma imparatorlarından osmanlı fatihlerine geçince tarihi gercekleri kaldıramayıp insanın başını ağrıtan çok oluyor.
Sadece sanat alanında değiller tabiki. Biz sanat alanındakileri görebiliyoruz. Çünkü sadece onların cesareti oluyor ya da gücü. Göremediğimiz, karanlıkta olan birçok insan var.
Sanata değer verilmeyen bir ülkede sanatçının da değeri olmaz elbet. Evrenle iletişimde olan insandır sanatçı. Ve bu açıdan eşcinsel kesim daha şanslıdır.

Ya sizde de oluyor mu bu, bir konuda fikrimi esaslıca anlatmak için içimde dolu kelimeler var ama burada yazmak onları harcamak gibi geliyor.
Gay denince buradakilerin büyük çoğunluğunun aklına cinsellikten başka bir şey gelmiyorken insanda yazma hevesi mi kalır? Cehaletinden memnun ve de gururlu boş kümeye heee ibineler şeklinde entry yeterli bence.
görsel
Gayin gay diye okunduğunu sanan yazar saçmalığı.
öteki alanlarda gaylığın prim yapmamasındandır.
napalım şimdi onu söyle.