bugün

cosplaylerin gün boyu abazan oyuncularla uğraşmak zorunda olduğu oyun fuarı.

iyi hoş ama biraz daha herkese hitap eden oyunlar gelmeli. o ne öyle full free2play oyunlar?!

belli bir yerden sonra sadece cosplaylere bakıyorsunuz, çünkü güzel pek bir şey yok. (cosplayler dışında, ehehehe)

oasis game dans şovu yaptırıyor kızlara. onlarca abazan genci orada görebilirsiniz.

gerçekten üzülüyorum lan o cosplaylere. yazık lan, fotoğraf çekilme bahanesiyle sabahtan akşama kadar onlarca ergen elliyor onları. çekilecek iş değil anasını satayım.

bir cosplayle foto çekileyim dedim. biraz samimi davrandım. galiba sapık sandılar beni. ühühühühü... oysa aklımdan kötü hiç bir şey geçmediydi...
türkiye'de düzenlenen oyun fuarı istanbulda olsam sırf level yazarlarıyla kapışmak için giderim.
para koleksiyonumun içinde jetonunu bulana kadar böyle bir şey olduğundan bile haberim yoktu . Dijital bir oyun fuarıymış efendim bu .
berbat oyun fuarıdır.
(bkz: bir daha da gamex e gelmem)
adam gibi oyundan başka her şeyin bulunabileceği f2p partisi. bir e3 olmasını da beklemiyoruz ama wolfteam ve lol standından başka bir şeyler de olsun bir oyun fuarında.

bir de yıllar önce gittiğimde güzeldi. son gittiğimde vaziyet buydu.
ilk kez gideceğim fuardır. Bilgi vermek isteyenler yazabilirler.
gitmeseydim dediğim oyun fuarı. evet, çünkü boş beleş bir oyun fuarıydı hatta bir çok kişiden geçen sene daha iyidi lafını duydum. ne yapalım, sağlık olsun.
veledland.
© copyright 2005 - 2026