bugün

hay maşşallah yetişiyor mu o kadar.
edüt:ayrıca bir yazarımızmış..yeni gördüm..ona da maşşallah diyorum..
dün geceki opeth konseri sonrası adı bede saklı* bir sözlük yazarıyla konuşurken müthiş bir gafa imza atmış yazardır.*
zencilerin malın* fiyatını sorduktan sonra, eğer pahalıysa kullandıkları cümle.
içli dertli yazar. içini bir güzel dökmüştür oh olsun..

çaktırmaması gerek bazı şeyleri! *
ankara fasıl zirvesinde nickinin getirdiği sonuçlarla* kendisini tanıtma görevini iktidarsız jigolo'ya bırakan hoşsohbet kişisi.
ilk tanışmamız benim büyük rezilliğimle başlamış nickini duyduktan sonra hönk diye kaldığım kişi..dedim nicki buysa kendi nasıldır diye yok korktuğum gibi çıkmadı* yine gelsin her zürveye gelsin bekleriz sohbetimizide bi güzel ederiz.
nick adı altın da resmen küfür ediyor adam, biz de yutmak zorunda kalıyoruz. olur mu, oluyor işte.

- nickin ne hacı?
+ fuck yoruself!
- seninki ne?
+ shut the fuck up!
- hımm... peki yanındaki arkadaşının nick ne?
+ o'nunki de suck my dick
- bravo.
+ sana da bravo! alemin akıllısı bi sen misin?

şaka bir yana iyi bir çocuğa benziyor.
kullandığı nickten ötürü kendisiyle tanışma esnasında hoş anlar yaşanmasına neden olan kişidir.

+ merhaba hocam nick nedir?
- ımmm fuck yourself.
+ ahahahaha estafurullah.

zirvede tanıştığım ve ağır başlılığı, hoş sohbetiyle otoritelerden tam not almış yazar kişisi. kendisini bir yerden tanıyor gibiyim o ayrı. *
yüzüne bakıp, tüm samimiyetimle ismini tahmin ettiğim yazardır. kendisi de şok oldu ve kimliği ile 1 saat kadar gezdi caddelerde. nitekim tanıştıgıma memnun oldum mu? bence oldum...

nice zirvelere...
tanışma anları hep bir şok ve gülme anları yaşanan az birazcık tanık olduğum kadarıyla hoş sohbet yazar kişisi. zirvemizde eğlendiğini gördüm, mutlu oldum.* yeni zirve planlamalarına dahil edeceğiz, iz, iz, iz..*
(bkz: #5728214) enrtysine cevaben bi de seni görelim genç dediğim yazardır*.artık fuck için zirve girişlerimi eğlenceli kılacağımdır...

hiç bir buluşmayı kaçırmasın bizi kendinden mahrum etmesin.

edit edit edit: bu arada arkadaş bana biraz arap geldi yaa *
(bkz: #5736146) din alimi olmadığımı bilmesi gereken şahsiyet.
(bkz: frank zappa)
(bkz: bahtsız bedevi)**
(bkz: kaçak)

bu sefer de sen yoktun nolcak *
fena halde arkadan yemiş yazar. tsk çok kötü koymuş. * **
entry yerine entari yazmama takmış klavye kullanıcısı. Yazık lan.
akciğer iltihaplanmasına yakalanmış yazar.*
(bkz: geçmiş olsun)
(bkz: kendine dikkat et)
3 arkadaşı ile yaptığı tasarımın patentini almak için yakında başvuracak yazar.***
kimse kusura bakmasın ama bir albümün hazırlanış sürecini ne yazıkki baştan sonuna kadar bilen yazardır. bu bilgilerine dayanarakta sözlüğe yazılar yazmaktadır. kimseye hava atmak yada sataşmak gibi bir amacıda yoktur.
başında seri eksi veren bir adet ibnesi olan yazar.

ps: karmayı takan mı var pipim?
Sorunun nerde olduğunu şıp diye bulmuş, beni güldüren, başarılı bulduğum beşinci nesil yazardır. (bkz: (#6679058)
günlük hayatta nickini çokça andığım yazar.
(bkz: 6s taraftarının kendi kendisini taşaklaması)
© copyright 2005 - 2026