bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz29
- sözlükte bile yalnız olmak10
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası8
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz5
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- sözlük çiftleştirme servisi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- ya bi siktirin gidin15
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- nick vermeden bir yazara seslen13
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- sarapci koala hatayi13
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- parcalandim toparlanamiyorum316
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- şapka takar mısınız12
- bana onu sormayin17
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- evandro roncatto2
- temur altunhan maxim tsigalko a todorov üçlüsü2
- bana sormadan niye entry siliyor bu yapay zeka2
- lübnan kızları4
- atilla taş'ın kızı hayatını kaybetti3
- vahşi kelebeğim3
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- düş sokağı sakinleri2
- istanbul12
- cm 03 042
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- cemil tugay11
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- özgür özel2
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sezen taş7
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- bizim paketçi honda dio başka bişey demio2
- boşanmış anne babanın çocuğu olmak2
- uludağ sözlük sertleşme veritabanı4
- sinek as5
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
http://soundcloud.com/fad...ican-sayg-n-duby-duby-dup
Bu ve bunun gibi onlarcasına imza attığım, zor gibi görünen ama aslında basit olan programdır.
Cubase, Pro tools veya Logic'in yanında halt etmiştir fakat gerek boyutu, gerek kolaylığı ile kullanışlıdır.
Bu ve bunun gibi onlarcasına imza attığım, zor gibi görünen ama aslında basit olan programdır.
Cubase, Pro tools veya Logic'in yanında halt etmiştir fakat gerek boyutu, gerek kolaylığı ile kullanışlıdır.
zor gibi görünsede, biraz kurcaladıktan sonra aslında, arayüzünün gayet kolay kullanım sağladığı program.hiç müzik, nota bilgim olmadığı halde amatör yada profesyonel kişiler tarafından yapıldığı ayırılmayan güzel müzikler yaptığım kaliteli program.
beat remix ve diğer birkaç işleminde yapıldığı dj programı.
gayet kullanışlı bir programdır. ancak kendiniz ek olarak drumkit ve vst'ler yüklemelisiniz. yoksa hiç de kullanışlı olmaz.
10. sürümü de vardır. yalnız crack ını bulmak oldukça zordur.
cubase studiodan sonra en iyi prodüksiyon ve stüdyo programıdır.
Çok fonksiyonlu olmasına rağmen kalite olarak Cubase'in sol taşağı olmayan programdır.
edit: bünyesindeki Fruity Limiter çok sağlamdır
edit: bünyesindeki Fruity Limiter çok sağlamdır
Kullananların %75 i kalitesinden yakınıp başka daw programlarına yönelmektedir.
https://www.youtube.com/watch?v=2OlZaeZlsFQ&feature=share
kendisi sayesinde para kazandığım program.*
kullana kullana alışmaya başladığım başarılı program.
kullanması bi hayli zor olan program.
kullanması pek zor olmayan program. asıl mesele, bütünden parçayı görebilmekte efenim. parçanın makromilimlik yeriyle ilgilendiğiniz için kafanızda her ayrıntıyı önceden tasarlamanız gerekir. doğaçlama da yapabilirsiniz fakat, parçanız doğaçlama gibi duracaktır.*
insan şarkı yapayım diye gaza gelip kurar bu programı, ardından inanılmaz karışık olduğunu farkeder, gerçi umutsuzluğa kapılmaz hemen forumlardan falan program hakkında birşeyler öğrenmeye çalışır.
9.0.3 xxl bundle versiyonu aşmış olan programdır. yükleyebileceğiniz vst'lerle yapabileceklerinizin sınırını size bırakır. profesyoneller için olduğunu hatırlatmakta fayda var.
tam adı fruity loops studio olan müzik yazılımı.
uzun bir aradan sonra gecenin bu saatinde başına geçtiğim eğlenceli program. an itibariyle 7 xxl producer sürümünü yüklemekteyim.
uzun bir aradan sonra gecenin bu saatinde başına geçtiğim eğlenceli program. an itibariyle 7 xxl producer sürümünü yüklemekteyim.
içerisinde farklı modüllerin bulunduğu kompakt bir müzik oluşturma yazılımıdır. Fl studio, istediğiniz ritmi oluşturup üzerine istediğiniz enstrümanlar ile çeşitli melodiler ekleyebildiğiniz güzide bir müzik programıdır.
tam anlamıyla bütün programı çözüp kullanabilen varmı diye merak ettiğim (varsa özelden msg bekliyorum) basit görünüp bir o kadar da kullanımı karışık olan müzik programı.
müziği seven dj'lik yolunda ilerleyen kişilerin her birinin işe bu programla başladığı sonra bu programla yavaş yavaş beatler yapmaya başlıyıp artık beatler kesmiyip technoya açılıp böyle devam eden bu kişileri yetiştirmeye vesili olan programdır.
"şarkı yapayım" diye kurulur, bünyenin bu konudaki tek tecrübesi yıllar önce oynanan dance e-jay'dir.
Sonra program açılır, her tarafından butonlar fışkırır, airbus a380'nin kokpitine girmiş gibi hissedersiniz. o kadar zordur ki kullanması, insanı kanser eder.
Sonra dance e-jay'in bir bok olmadığını, uğraştığınız şeyin son derece profesyonel bir yazılım olduğunu anlarsınız.
şu gördüğünüz yazılımın 100'de biri filan;
görsel
Sonra program açılır, her tarafından butonlar fışkırır, airbus a380'nin kokpitine girmiş gibi hissedersiniz. o kadar zordur ki kullanması, insanı kanser eder.
Sonra dance e-jay'in bir bok olmadığını, uğraştığınız şeyin son derece profesyonel bir yazılım olduğunu anlarsınız.
şu gördüğünüz yazılımın 100'de biri filan;
görsel
türevlerine göre çok daha basit bir arayüze sahip, işlevi konusunda da çok pratik, sesleri gerçekçi, kaliteli, soundfont destekli gayet hoş bir müzik programıdır.
reasonun golgesinde kalmasina ragmen o da kral.
Kullanmayı biliyorsanız sadece elektronik ve hip-hop türü dışında da parçalar yapabileceğiniz, her türde altyapı oluşturabileceğiniz basit görünüp detayları farkettikçe profesyonelleşen ve devleşen programdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar