bugün

Fitomer, Bezmialem Vakıf Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren, YÖK onaylı ilk Fitoterapi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi markasıdır. Bitkisel yağlar, çaylar, takviye edici gıdalar ve kolajen gibi ürünleri akademik bilgi ışığında üreten ve geliştiren bir üniversite markasıdır.

Birkaç ürününü aldım ve içerik ve fiyat kıyaslaması ile benim için öne çıkan bir marka oldu.
Öncelikle hint yağını artizan mutfak markasından başka marka almıyorum genelde içeriği asla güven vermiyordu fakat bu markanınkini indirimde görünce aldım ve yapısı kokusu aynı hiç fark yok. Sertifika ve fiyat olarak da çok okey. Muhtemelen bundan sonra bu marka almaya devam ederim tabi bir süre kullanıp etkilerine de bakmam lazım.

ikinci olarak b12 sprey formu ile orzax marka kıyaslaması yaptım ve yine fiyat performans ile öne çıkıyor. içerik aynı hatta bu markada en olarak bağlayıcı b6 da var. Ve fiyat farklı oldukça fazla. B12 formu ve oranı da aynı. Ben bu konularda içeriğe önem veririm. Ucuz olanlar ya başka form ya da genelde doz olarak daha düşük oluyor ama bu markada öyle değil dostlar.
Bundan sonra diğer ürünlerine de şans veririm diye düşünüyorum.
© copyright 2005 - 2026