bugün

/789
Dün akşam kazanmamak için elinden geleni yapan vasat takım.

Aradaki 8 puan farkı çok iyi korudular.

Ha bir de bir zamanlar volkan demirel "allah bize beraberliğe sevinmeyi nasip etmesin" demişti. Maçtan sonra taraftar meşalelerle karşıladı takımı. Bı da bir kenarda dursun.
futbolda derbi kaybetmeyip akabinde hiç olmayacak takımlara olmayacak puanlar dağıtıp senelerdir taraftarını hüsrana uğratan spor kulübüdür. dün gene yenilmedi senenin en iyi takımı olan galatasaraya. ancak bu 1 hafta 2 hafta sonra hiç olmayacak bir takıma puan kaybetmesine engel değil her zamanki gibi.. elbette bir takım tüm maçlarını kazanamaz ancak işin bir de oluru ve olmazı var. en basitinden ligin en iyi 2 takımından bir diğeri olan beşiktaşı yenip ertesi hafta gidip kaybetmeyi başarabiliyorlar bir şekilde.
iyi bir kadrosu olmasına rağmen bir gerizekalının ellerinde piç olan takım.
Sübliminal mesajı kes heyt bee.

görsel
bazen yabancı ellerde ayrıntılarda gizlidir..

görsel
Basketbol şubesi ile dünyada tanınmış kulüp.

Bunlar allah ın bir lütfu diğerleri allah ın cezası diye çok espri yaptık bu sıralarda.
29 ekime özel;

görsel
Atatürkçü kulüptür.

Ne fetö pisliklerine bulaşmış ne de reziller gibi devlet büyüklerinin bir taraflarını yalayıp stad yaptırmamış,

Demokrasi mitinglerinde koşan rezillerin her türlü pislikle devirmeye çalıştığı kulüp.
21 yıl önce bugün Fenerbahçe, Old Trafford'da oynadığı Avrupa Kupası maçlarında (40 yıl) mağlubiyeti olmayan Manchester United'ı 1-0 yendi!

görsel
nasıl 2 ye düşüyor ben anlamadım. bu akşam kazanırsak pu an farkı 5 e düşüyor..
Nefret ettiğim lanet olası takım. Evet.
beni dine döndüren takımdır. günahların takımının yüzü hiç mi gülmez ya vallahi ilahi adalete inanmaya başlıyorum fenerbahçe sayesinde açık ve net.
hedefi 4. lük olan vizyonsuz futbol kulübü. millet şampiyonlar ligine gideyim diye uğraşır bunlar uefa avrupa ligi hayali kuruyorlar.
Guzel geçirdiler iyi gecirdiler .ezik spor kulübü seysi.
Hakem, fedarasyon, siyaset bile kurtaramadı şu takımı cidden yazık.

Şike yok fenerbahçe de kayıp. Desteksiz fener desteksiz tokatspor dan hallice.

Aziz yıldırım gitmeli bu fenerbahçeliler ilah yaptılar şu adamı. Şike ile yüzünüz kızarmadı mı. Beşiktaş kadar olamadınız püh.
görsel
görsel
osmanlıspor gibi leş kulübe bile gol atmakta zorlanan ayrı bir leş kulüp.. haspelkader bulduğu goller de olmasa kümeye oynarlar.
Futbol Şubesini kapatsın artık. Çok yakıyor.
ite köpeğe maskara olandır. bu hale düşürenlerin allah belasını versin. evet.
acilen başkan değişimine ihtiyaç duyan kulüptür.
lider ile arasındaki suni puanı,9 olmuş olan 1.lig takımıdır.

görsel
Yallah basketbol izlemeye.
Fenerbahahahaah.
kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş. kredi ile futbolcu alanların diline düştük ya buna yanıyorum. bir dikdatör yüzünden. bu caima, bu prestij bunu haketmedi. ama yine de orospu çocukları, yeniden döneceğiz. daha önceleri gibi. geleceğiz merak etmeyin. üç kuruşluk sevinçlerinizi yaşayın.
an iti bariyle ben.
hislerime tercüman olan twit.

görsel
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026