bugün

/789
1 taşla 17 camiayı birden hoplatabilen takımım. en çok da Florya'dan hoplatmayı seviyor.
şikenin harman olduğu yerden gelmiş klüp.
enkaz kulüp.
dünya üzerindeki en mükemmel spor kulübüdür. dünyadaki en kaliteli ve en yetenekli futbolcuları bünyesinde barındırır.
görsel
bu akşam hamsi tava yapacak takımdır.
eşittir şike.
en büyük rakibi 2 sezon üst üste kadıköyde sampiyonlugunu kutlamasına ragmen halen m.ö. 2002 deki 6-0 ı konusan super zekalı takım.
2014-2015 sezonunda şampiyon olacak takım.
fenerbahçe olmak amerika olmak gibidir. nefret edersin ama hep onun seviyesine çıkmak istersin.
sonuna kadar okuyabilen daha çıkmadı:

(bkz: şikebahçe/#26631199)
(bkz: fenerbahçe yi sadece fenerliler eleştirebilir)

1 milyon üye gibi muazzam bir projeyle bu sene karşımıza çıkmış takımım.

şunu söylemek lazım, bu proje ticari bir projedir. bu yüzden iyi pazarlama yapmalısın ki, 1 milyon kişiye ulaşasın. bu nasıl olur?

takıma dünyaca ünlü bir yıldızı getirirsin. forvet hattını çivicilerle donatırsın. her maç 3-5 sallar, seyirciyi neşeye boğarsın.

e sen ne yapıyorsun? bu kadar önemli bir projeyle çıktığın sezonda transfer yapmıyorsun. ulan forvetsiz maç oynuyoruz.

bu takım modeliyle bırak üye toplamayı, stada seyirci bile toplayamıyorsun amk. emenike malı için mi üye olacak bu millet? zayıf diego için mi tribünleri dolduracak?

saçma sapan işler yapılıyor. iyice cavcav sistemine döndük. hep gelsin hep gelsin.

trabzon beraberliğiyle, şampiyonluk ve 4. yıldız gitti haberimiz yok.
trabzon maçında sayısız pozisyona rağmen topu kale çizgisinden geçirmeyi başaramamış bunun hesabını (neden penaltı vermediniz diyerek) basın toplantısıyla birilerinden çıkaracak olan takımdır.
Ne mutlu seni sevene dedirten takımdır.
bazı takımın taraftarlarına dert olmuş takımdır. durmadan bu başlık altında ağlanmaktadır, özellikle 'kupamızı verin' diye. bi tarafımızla gülerek okuyoruz.*
hayatımı karartan takımdır. galatasaray ve beşiktaş gram top oynamadan 3 puan aldı, biz ise şut rekoru kırdığımız maçta 1 puan aldık. çıldırmamak elde değil.
görsel
http://www.facebook.com/video.php?v=1125795374116380

bu mallar stresi topu yaw ahahausahsd.
türkiyenin en nefret edilen klübü olduğu için bu takım, kendilerince bunu bi ego tatminine çevirmişler, güçlüler sevilmez zaten hep böyledir diyolar. komik. şikeci takım.
dünyanın en büyük takımı olduğunu 1 veya 2 sene içerisinde messi'yi alarak dosta düşmana kanıtlayacak olan mükemmel takım. ilk başta şaka veya internet geyiği sanmış olsam da yöneticilerin ciddi bir çaba harcadığı biliniyor bu transfer için.
anadolu efesi yenip f4 yolunda dolu dizgin devam diyen takım.
başlığa aynen imza. maç gitti geldi.
http://abcspor.com/index....etinden-fenerbahce-cikti/
bir takim bala gote 5-0 mac alirmi cevabini verebilen tarihteki tek takim belkide, kalelerinde 6-7 ultra net firsat gorup gol yemeyen ve ite kaka oynadigi deplasmanda risk alan rakibine 20 dk da 4 gol atan takim bu ballilardan baskasi olamaz, bursayla, bjk'yle ve gs ile evinizde oynayacaksiniz, gorucez gotunuzu o vakit, sezon sonuna kadar sansla mansla sampiyon olsalar avrupaya falan gondermesinler aman, bu haliyle bile dumduz ederler bu takimi o kesin.
Dünyanın en güçlü takımı olduğunu yine yeniden ispatlayan mükkemmel takım. Barça ve real madrid karma bir takım yapıp çıksa fener'in karşısında duramaz.
Kazandığı uyduruk penaltılar olmasa şu anda ligde dördüncü sıradaydılar. Çalıntı şampiyonlukla utanmadan dördüncü yıldız mücadelesi veriyorlar.
dilimizde şarkıların gündüz gece
deli gibi aşığız fenerbahçe
bu dünyayı yakarız senin için
şampiyonluk gelince.
© copyright 2005 - 2026