bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz36
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- gecenin şarkısı10
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler4
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- boyumun 2 cm kısalması28
- reis3
- kızlar bakar mısınız13
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması4
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak10
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- tutunamayanlar8
- islamda namaz yoktur13
- chatgpt ile dertleşmek7
- bir şeyler söyle2
- gece açlığı6
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- ölmek istemek ama ölememek5
- bol tereyağlı iskender5
- bende eksik olan ne diye düşünmek5
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- insanlar değişmez4
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- flörtöz erkek iticiliği5
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum6
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- anasonlu nargile4
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- gocu29
- her şeyin mizahı yapılmalı mı19
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı74
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek8
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- kiraz cicegi kolonyasi42
- yaşar dinleyen erkek10
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- ayrılık sonrası herkesi benzetmek3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı48
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı4
- her ilde üniversite kurulması6
Yapacaginiz oyunun aq.
Yas 35 bu yasta girdik buraya yaziyoruz arada birde aksamlarida oynuyoruz.
Fifa 99 dan beri biliyoruz oynuyoruz 2000 01 02 03 vs...
Hepsi yarak gibiyi buda ayni onlar gibi be aq biraz gelistirin sunu ayni hatalari yapmayin.
Bi santra bugu var aynidi 99 dada vardi hepinizin aq.
Tac cizgisinden gir in assa ceza sahasinin icine ver pas gol.
Bazi oyuncular abartililar belingim, vini junyor bu ikisinde ne varda durdurmsk bu kadar zor anlamadim. Tek idtedigimiz gercekci futbol oyunu buna para vermeyin sakin VALLAHI BILLAHI gunah oyun iyi degil.
Yas 35 bu yasta girdik buraya yaziyoruz arada birde aksamlarida oynuyoruz.
Fifa 99 dan beri biliyoruz oynuyoruz 2000 01 02 03 vs...
Hepsi yarak gibiyi buda ayni onlar gibi be aq biraz gelistirin sunu ayni hatalari yapmayin.
Bi santra bugu var aynidi 99 dada vardi hepinizin aq.
Tac cizgisinden gir in assa ceza sahasinin icine ver pas gol.
Bazi oyuncular abartililar belingim, vini junyor bu ikisinde ne varda durdurmsk bu kadar zor anlamadim. Tek idtedigimiz gercekci futbol oyunu buna para vermeyin sakin VALLAHI BILLAHI gunah oyun iyi degil.
gol attıktan sonra defansa dönüp pas yapan oçocukları yüzünden sadece clubs oynuyorum.
bu zamana kadar uludagsozlukte hiç entry girilmemesi, sözlüğün ölmüş oldugunu ayan beyan ortaya koyuyor. bilemedim belki de başka bir başlık altında insanlar yorumunu belirtmiştir. ben bulamadım. varsa aydınlatınız.
şimdi, hızlı oyuncularla speed tuşuna bastıgında durdurman mümkün degil. gerçekçilikten oldukça uzakta. season oynuyorum ve season 4 e kadar fifa 23'deki tecrübelerim ile geldim. herşey 3. divison da başladı. orospu cocukları anasını siktiğimin vini juniur ile topu alıyor santradan her defasında gol atıyor. çıldırmamak mümkün degil. arkadaş her seferinde olur mu? Oluyor. arada topu ayagından açıp kaptığım oluyor bu sefer de teknik bir oyuncuya denk gelmeye görsün. hamleli oynuyorsan yarra yedin. her tekniği yüksek oyuncu sanki maradona amk. kale agzına kadar durdurmak mümkün degil. ne olacagını bilmiyorum düzeltemezlerde. nerede fifa 23'deki gerçekcilik nerede bu amın ogullarının yaptıgı topla hızlı koşup gol atma simülasyonu.
bir daha para verip alanın anasını skiyim. almayacaktım zaten de dedim tek oynadıgımız oyun bu alalım. pişman oldum.
nisan ayına kadar bu oyuna para vermeyin arkadaslar. bu yarak gibi buglar düzelsin ondan sonra almak istiyorsanız alın ki gamepass'a beleşe gelir o zamana kadar.
şimdi, hızlı oyuncularla speed tuşuna bastıgında durdurman mümkün degil. gerçekçilikten oldukça uzakta. season oynuyorum ve season 4 e kadar fifa 23'deki tecrübelerim ile geldim. herşey 3. divison da başladı. orospu cocukları anasını siktiğimin vini juniur ile topu alıyor santradan her defasında gol atıyor. çıldırmamak mümkün degil. arkadaş her seferinde olur mu? Oluyor. arada topu ayagından açıp kaptığım oluyor bu sefer de teknik bir oyuncuya denk gelmeye görsün. hamleli oynuyorsan yarra yedin. her tekniği yüksek oyuncu sanki maradona amk. kale agzına kadar durdurmak mümkün degil. ne olacagını bilmiyorum düzeltemezlerde. nerede fifa 23'deki gerçekcilik nerede bu amın ogullarının yaptıgı topla hızlı koşup gol atma simülasyonu.
bir daha para verip alanın anasını skiyim. almayacaktım zaten de dedim tek oynadıgımız oyun bu alalım. pişman oldum.
nisan ayına kadar bu oyuna para vermeyin arkadaslar. bu yarak gibi buglar düzelsin ondan sonra almak istiyorsanız alın ki gamepass'a beleşe gelir o zamana kadar.
EA'nin fifa ile anlaşması bittikten sonra çıkardığı yeni oyun. bu gece indirilmeye başlanmıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar