bugün

ağzını yüzünü siktiğim toolbar. jdownloader kurarken yanlışlıkla kabul edip kurdum. tüm tarayıcılara entegre oluyor. arama motorlarını değiştiriyor. temizlemesi zor. hatta tamamen temizleyemedim. bu zıkkımın yapımda emeği geçen tüm programcılar allah'larından bulsunlar. iyi küfür yiyiyorlar.

edit: uninstall meselesini çözdüm. sırayla:
1- denetim masasından kaldırın.
2- daha sonra kullandığınız tarayıcıdaki eklentiler kısmından kaldırın.
3- arama motoru tercihlerinden kaldırın.
4- regedit üzerinden facemoods ile ilgili herşeyi silin
5- firefox 4 için: about:config ile ayarlara ulaşın. browser.startup.homepage_override.buildID ve browser.startup.homepage_override.mstone bun ayarları bulup sağ tıklayın. sıfırla deyip kapatıp açın firefox'u düzelmiş olması lazım.
bu bku yapanlara "bir akşam ebenizi de alıp beni anlamaya gelirmisiniz?" demek istediğim skndrik uygulama.
facebook eklentisi sanılan ama aslında nalet ve yapışkan bir ipne çıkan toolbar. kurtulmaya çalışıyoruz.
tarayıcılara yerleşen, Silinmesi uğraştıran ve dolayısıyla sinirleri hoplatan ve genellikle bazı yazılımlarla beraber bilgisayarınıza kurulan bir eklentidir. Aşağıda verdiğim sitedeki öneriler bu eklentiyi tamamen silmek için en etkili olanıdır. Firefox, ie ve chrome için ayrı ayrı anlatılmış. Tüm adımları uygulayın ve bu illetten tamamen kurtulun.
http://deletemalware.blog...oods-uninstall-guide.html
© copyright 2005 - 2026