bugün
- ben geldim naneler13
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- göbekli erkekler9
- bik bik'in erkek olması6
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi14
- şaka maka türkiye'nin yükseliş dönemine geçmesi5
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- insan olmaya ceyrek kala14
- atletle gezen erkek5
- velvet'in başı açık mı sorunsalı7
- imam hatipli kızların verici olması6
- evlat ayrımcılığı9
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir5
- sözlük kızlarının birbirine yürümeye başlaması3
- mason greenwood12
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı10
- haluk levent'e para emanet etmek23
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- horozun haremine girmek3
- kahve kokusu8
- erkek eşek gibi çalışacak hanımına bakacak2
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- bir erkeği erkek yapan beş özellik13
- kadınları çekici yapan detaylar7
- mokv'nin uysaljakoben olması2
- futbola eklenmesi gereken yeni kurallar3
- sözlük erkeklerimizin namsunun tehlikede olması5
- true adlı yazarın sürekli beninle ilgilenin tavrı6
- gocu15
- ara sıra gelen motorcu dövme isteği6
- fusya semsiyeli yabanci29
- patates salatası'a la alsanaulennn3
- yarrağı olan adamı bile özler olduk amk8
- neden sözlükte takılıyorsun2
- nervio3
- dolar'ın 47 tl olması10
- raikagetokatlayan11
- başı açık kadın görmekten rahatsız olmak3
- cenaze evinin yemek dağıtması5
- velvet15
- hegelin memeler üstüne döylediği söz4
- manifest grubu9
- yazarların en uçuk seks fantezileri12
- iki erkeğin birbirini övmesi2
- benim yerime de sev2
- saçlara akların düşüp belin bükülmesi2
Oldukça ciddi, disiplinli ve profesyonelce çalışan alışveriş sitesi.
Evimin nerdeyse yarısınin mimarı.
Enteresan aksesuarlar, tablolar, minderler, dolaplar, komodinler, bardak çanak daha neler neler...
Üstelik oldukça uygun.
Geçen gün 280 tl gibi komik bir rakama 7 katlı şahane bir banyo dolabı ve lavabo üstü aynalı dolap aldım.
Siparişimin ertesi günü demonte şeklinde gelen ürünümün, kurulumu yapıldı ve yerleştirildi.
Ben şokkk ama çok mutlu!
Evimin nerdeyse yarısınin mimarı.
Enteresan aksesuarlar, tablolar, minderler, dolaplar, komodinler, bardak çanak daha neler neler...
Üstelik oldukça uygun.
Geçen gün 280 tl gibi komik bir rakama 7 katlı şahane bir banyo dolabı ve lavabo üstü aynalı dolap aldım.
Siparişimin ertesi günü demonte şeklinde gelen ürünümün, kurulumu yapıldı ve yerleştirildi.
Ben şokkk ama çok mutlu!
11 temmuzda bu siteden bir aksesuar dolabı aldım.internet takip sisteminde ürünüm hala tedarik ediliyor olarak görünürken bana ürün teslimi yapıldı.Baktım ürün hasarlı, bu sefer içinde olması gereken ürün iade formunu aradım ama yok.Müşteri hizmetlerini aradım ve bana gelen ürünün yenisi ile değiştirilmesini istediğimi söyledim ancak anlaşmalı oldukları kargo ile nasıl bir iletişimsizlik içindeyseler onların söylediği iade prosedürünü kargo şirketi kabul etmedi.Tam 15 gün her gün aradım sorunu yineledim ve nihayetinde sorun halloldu, kargom geri gitti ve ben yeni ürün beklemeye başladım.
Aradan 10 gün geçti tekrar aradım
" hanımefendi bana yeni kargo gelecekti bakın bir aydır ürün bekliyorum"
" hanımefendi kargonuz şu anda Bartın'da görünüyor"
Ben Bartın şubesini arıyorum
" Kargonuz burada değil hanımefendi istanbul'da. Evmanya yanlış fatura kesmiş biz de iade etmişiz"
Tabi ben bir 10 gün daha bekledim fakat 10 gün sonra hala daha ürünümün akıbeti belli olmadığı için ürün iptali istedim.
Ürün iptalimi yaptırmak için 3 kere daha aramam gerekti ve bana bilgilendirme yapacaklarını söyledikleri halde kimsenin aradığı mail attığı yok.En son 3 gün önce aradım ve ürün iptalimin onaylanıp onaylanmadığını sordum.Karşımdaki temsilci bana " hanımefendi ürününüz kargoda görünüyor " dedi bende şalterler attı
" o ürün 2 aydır kargoda görünüyor, ben ürün mürün istemiyorum sadece paramı istiyorum lanet olsun evmanyaya " diye atarlanınca anında iptal talebimi onayladılar
Uzun lafın kısası uzak durulması gereken bakkal hesabı ile yönetilen bir oluşum.
Aradan 10 gün geçti tekrar aradım
" hanımefendi bana yeni kargo gelecekti bakın bir aydır ürün bekliyorum"
" hanımefendi kargonuz şu anda Bartın'da görünüyor"
Ben Bartın şubesini arıyorum
" Kargonuz burada değil hanımefendi istanbul'da. Evmanya yanlış fatura kesmiş biz de iade etmişiz"
Tabi ben bir 10 gün daha bekledim fakat 10 gün sonra hala daha ürünümün akıbeti belli olmadığı için ürün iptali istedim.
Ürün iptalimi yaptırmak için 3 kere daha aramam gerekti ve bana bilgilendirme yapacaklarını söyledikleri halde kimsenin aradığı mail attığı yok.En son 3 gün önce aradım ve ürün iptalimin onaylanıp onaylanmadığını sordum.Karşımdaki temsilci bana " hanımefendi ürününüz kargoda görünüyor " dedi bende şalterler attı
" o ürün 2 aydır kargoda görünüyor, ben ürün mürün istemiyorum sadece paramı istiyorum lanet olsun evmanyaya " diye atarlanınca anında iptal talebimi onayladılar
Uzun lafın kısası uzak durulması gereken bakkal hesabı ile yönetilen bir oluşum.
yaşantımı özetleyen iyi bir kelime.
almanya+ev: evmanya.
evet.
net.
et.
yok.
almanya+ev: evmanya.
evet.
net.
et.
yok.
Gündemdeki Haberler