bugün

yeterince bilinmemiş olmasına üzülmem mi sevinmem mi gerektiğini bilmediğim 95 çıkışlı septic flesh albümü. herkesin özel bir albümü olur. bu da benim için öyle. kimseyle gidip tartışamam ve ya aynı ortamda bu şarkıları dinleyememek özel bir şeydir benim için. melankolik zamanlarımda yanımda olan sayılı albümlerden birisidir bu. içmeden sarhoş eder. otobüs yolculuklarının vazgeçilmezi, kalp çatlaklarının tek kurtarıcısıdır. brutal vokalin anlaşılmazlığının kulaklarımda anlaşılır kılmıştır bu albüm. albümdeki çoğu şarkıların kopuş noktaları vardır. dinlerken hep orası gelsin hep o saniyeyi dinleyeyim diye baştan dinlersiniz. burning phonenix'teki forever kısmı, esoptron'daki "the sceptre was always in my hand" kısmı. sayfalar dolusu yazmaktan bıkmayacağım albüm. ice castle'in gitar rifflerini hiç bir internet sitesinde bulamayıp sadece rüyamda kendimi çalarken görmem bilinç ve altına ne kadar işlediğinin bir göstergesidir. * astral sea'nin 30 saniyelik bir geçiş teşkil etmesi ve bu sürede damlayan taneciklerden ziyada kırılan kristal parçacıkları sesi hep bana katatonia'nın crimson tears'ını hatırlatmıştır.rain'in girişindeki agresiflik en sessiz anımda bir anda içimde bir korku hissi yaratsa da dinlemeden geçmediğim bir şarkıdır.the eyes of set'i dinlerkenset'in gözlerini üzerimde hissederekten hazır ol pozisyonda dinleyişim.narcissismile bir kez daha bir mitoloji dersi veren bir albüm. atmosferik metal nedir diyenler cevabı bu albümde bulacaklardır. özelliklerotting christ` sevenler kaçırmamalı bu albümü. albümün full track listi şöyle:

1. Breaking The Inner Seal
2. Esoptron
3. Burning Phoenix
4. Astral Sea
5. Rain
6. Ice Castle
7. Celebration
8. Succubus Priestess
9. So Clean, So Empty
10. The Eyes Of Set
11. Narcissism
© copyright 2005 - 2026