bugün

Bademciklerimizin temizlenmesi ve kulak basıncının düzenlenmesi için yaptığımız istem dışı hareket.
Evli erkeklerin, ağızlarını açarak
yapabildikleri yegane faaliyet.
hadi uykun varken gelmesini anlarsın, uyanınca neden esner insan? "doyamadım" gibi bir sebebi mi var? esnemenin bulaşıcı olduğuna inananların yüksek merakıdır.
ağzını hayvan gibi açmadıysa sorun yoktur. kapatmayı öğreniniz artık ağzınızı.
vücuda daha çok oksijen alabilmek ve fazla karbon gazını boşaltmak için yapılan eylem.
Kontrolsüz esnemek çenenin yerinden çıkmasına sebep olabilir, bu nedenle elle çene tutulup, destekli bir şekilde esnemek önerilir.
esnerken dile dokunulursa esnemek kesilir.
okuyunca bile esnedim.amk.uykumu getirmeyin picler..gozlerim bile yasardi amk.derhal gidiyorum bu basliktan..
kis aylarinin vazgecilmez eylemi. **
bunu yaparken ağzınız yamulur burun delikleriniz genişler. sanırım bu yüzden insanlar elleriyle kapatıyolar.
kişinin enerjisinin bitmeye başladığının alametidir. derhal şarj edilmelidir, aksi taktirde kapanabilir.
batakta oynanılan kanaldan eldeki en yüksek kağıdı çıkmak varken, yerdeki kağıdın biraz üstünü atıp riske girmektir. bazen köylü gibi as atmamanın faydası kıza iş yaptırmaktır.
bulaşıcıdır net.
lafının edilmesiyle bile bulaşır net. nasıl bir lanettir.
bütün görsellere baktım. esnemedim. sıradakiii
haaaaoooouuuoooov diye nidası vardır bu saatte.
aynı anda hapşuruğunda gelmesiyle beraber kahkahalara boğan eylem. ***
bulaşıcıdir. Vebadan beter düşman başına. Esneyerek yazdım.
Lens kullananlar için müthiş bir kurumaya karşı çözüm aracıdır.
insana uykusunun geldiğini hatırlatan ve ağzın istemsiz açılıp kapanması suretiyle yapılan eylem. Bu eylem gerçekleşirken eller vasıtasıyla içeriğinin gizlenmesi adab-ı muaşeret kurallarındandır, bilinsin.
gözden yaş getirir.
Beyinin ısınması sonucu oluşan eylem.
beynin ısınmaya karşı gösterdiği tepkidir. soğutmaya yönelik ani hava vakumuyla havayı soğuk şekilde ağızdan alıp kafatasını soğutmasıdır.
kandaki glikoz seviyesinin düştüğünü de gösterebilir..
kaç saattir uyumadığım için üst üste 3 kez gerçekleşmiştir.
© copyright 2005 - 2026