bugün
- akrabalarla ilişkiyi kes13
- sözlükte sürekli güzel vadilerin yaylak olması4
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı3
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı8
- süreç bittiğinde olacak 10 şey4
- çocuklar duymasın zero tuna'nın tersi2
- yan yana susabilen arkadaşlar3
- kırmızı kaka3
- güzel kızların dün sözlüğe uğramaması2
- erkekte bıyık çok önemli4
- akasya durağı sinan2
- velvet hanım ile kahve içmek2
- erdogan'a suikast timi itirafı5
- evde tek başınayken sessiz konuşmak3
- erdoğan ın dünya lideri olması4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- 5 ağustos 2026 mallorca paris saint germain maçı2
- yazarların bildiği en kötü küfür5
- mikrodalgaya sucuk koymak5
- renault 9 broadway8
- clemence baptista4
- nihoşun ölümü15
- memduh bashgan14
- penise dövme yaptırmak3
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- meal kuran değildir26
- kezoların burada kibirlenmesi5
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- saç dökülmesi5
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- futbol3
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- yazın yorganla yatan insan5
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- artı oy alma yolları5
- çaylak olunca hissedilenler5
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- asteğmen7
- avusturya3
- simko39
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- mason greenwood5
- rambo ariel ortega8
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
esmer demekle kastettikleri kürtler olan haber portalı. e doğal olarak da at gözlükleri ile bakıyorlar olanlara. taraflarını belirtmeye gerek de yok. kürt haklarını savunuyoruz diyerekten pkk propagandası yapan sözde sol haber portalı aynı zamanda.
insanların sol görüşten anladıkları böyle bir oluşumsa diyecek laf da bulamıyorum. sol demek kürt milliyetçiliği demek değildir. sol demek bir anlamı ile halkların kardeşliği demektir. halkların kardeşliği demek ise birarada insanca yaşamak istemektir. bir esmer olarak birarada yaşamak istemeyen şovenistlere de k.ırak'a gitmelerini tavsiye ediyorum. çünkü onlar buralardan giderlerse herşey daha güzel olacak.
insanların sol görüşten anladıkları böyle bir oluşumsa diyecek laf da bulamıyorum. sol demek kürt milliyetçiliği demek değildir. sol demek bir anlamı ile halkların kardeşliği demektir. halkların kardeşliği demek ise birarada insanca yaşamak istemektir. bir esmer olarak birarada yaşamak istemeyen şovenistlere de k.ırak'a gitmelerini tavsiye ediyorum. çünkü onlar buralardan giderlerse herşey daha güzel olacak.
biraz daha kassalarmış zenci fetişisti olacaklarmış dedirten, bırak sol düşünceyi sol taşşağım bile olamayacak ayrımcı, itici, bölücü hatta faşist haber sitesi. ulan emelleriniz, fantezileriniz için solu kullanmayın bari geri zekalılar.
yazdıklarına bakıp destekleyenlerini de görünce, türkiye'de antimilitarist hareketin sadece ve sadece organize militer güçlere karşı çıktığını, paramilitarizme ise deli cesareti bir pişkinlikle destek verdiğini gösteren hede. yaa, ondan sonra gelip "bu savaş dursun artık dur de şu işe hedelerey" çok dersin. biz de çok yeriz. sen benim kafama silah doğrultup "silahları gömün" diyeceksin, alıp o silahı münasip yerlere yerleştirdiğimde ben faşist olacağım, militarist olacağım. yok öyle yağma! lan oğlum az biraz delikanlı olun lan. kıvırmayın, açık açık diyin işte "sizin yaşama hakkınızı tanımıyoruz" diye. yatmayın şu koduğumun iki yüzlü ezik edebiyatına artık!
(bkz: ayrıyeten)
neden türkiye'de antmilitarizmin bayrakçılığını yapan stk'ların tak'ın bir nevi sözcülüğünü yapan bir platforma destek verdiğini sorgulatmış sitedir. ha şimdi bir takım konu saptırma yollarıyla faşistmilitaristburjuvaköpeğitaocu ilan ediliriz. malum gerçekleri söyleyince alev alıyor birilerinin bir yerleri.
neden türkiye'de antmilitarizmin bayrakçılığını yapan stk'ların tak'ın bir nevi sözcülüğünü yapan bir platforma destek verdiğini sorgulatmış sitedir. ha şimdi bir takım konu saptırma yollarıyla faşistmilitaristburjuvaköpeğitaocu ilan ediliriz. malum gerçekleri söyleyince alev alıyor birilerinin bir yerleri.
çöp insanların kurduğu, çöpten bilgiler içeren bir çöplük. kürtler'in sitesi!
bir takım çok zeki arkadaşın sivilmortmetre'leri olduğunu bizlere gösterdiği için aslen bir taraftan da takdire şayan bir sitedir. hem ne vardır az sayıda sivil vuran bir örgütün herkesin dinlemesi gereken uyarısını yayınladıysa?
dediğimiz gibi, bir grubun yaşam hakkını yok sayan insanların, haklarını yok saydıkları insanlar tarfından aynı olguya maruz bırakılınca şaşırmaları( ya da mış gibi yapmaları) son derece abestir. bu da bir dip nottur.
dediğimiz gibi, bir grubun yaşam hakkını yok sayan insanların, haklarını yok saydıkları insanlar tarfından aynı olguya maruz bırakılınca şaşırmaları( ya da mış gibi yapmaları) son derece abestir. bu da bir dip nottur.
(bkz: felaket tellalı)
neye hizmet ettiğini anlamak için 5 bilemedin 10 saniyenin yeteceği internet adresi.
Gündemdeki Haberler