bugün

sözlükteki eşi, dostu, kimi varsa vedalaşması gereken yazar.

2 gün sonra bunun kim olduğuna bakmaya çalıştığınızda (bkz: böyle bir yazar yok) yazısını görebilirsiniz.
hoş sohbetli, samimi ve yardımsever yazar. beni büyük bi sabırla dinleyen kişidir. hep mutlu olmasını dilediğim kişidir. ayrıca onu hep buralarda görmek istiyoruz.
gote got demiş yazar ama bilir ki ipne moderasyon kürt lafını duyar duymaz kesiyor cezayı. iyi bi kürt sevici var aralarında.
Kürtlere, abazalara laf edince çaylak olursun, yazın silinir aman ha. Yengeç burcu olmasa iyi bir yazar. Bilecik i soğuğundan+4bölgede toprağı olmasından biliriz. Yaz sen buralarda.
hissediyorum..

yakışıklı.

yanılmamışım yehhu.
benim bakınızlarımı kullanmaya başlamış, kendini özel mesaja kapatıp daha bi çekici olmuş.

(bkz: hanimiş benim solucanım)

bir yazar.
Nicki güzel yazar. Bakıp bakıp osbir çekincem.
guldum nickine.
(#26977038)
cin gibi bir yazar.

ayrıca özel mesajı kapalıdır esrarengiz şekilde.

ha bir de efsane gamzeleri olan er kişi.
Mutfakla arası iyi, kaliteli adam. mesajlara yarım ağız cevaplar veriyor, bir miktar ego sahibi ama çok keyifli birisi.*
Bu ne Biçim nick LAN dediğim yazar.
11. Nesilin kaliteli yazarları olabileceğinin Örneği yazardır. Adam gibi adamdır, benden 10 yaş büyük OLMASINA rağmen ezmeye kalkmadan Güzelce sohbet etmiştir.
Tehdit mi etti uyardi mi anlamadim yazari. Duşunceler kurşun yemez.
Eyvallah kardeş gülümsettin (bkz: swh) ismim sözluk ortaminda geldiyse doğrudur normaldir yani. Ozel mesaj kapali oldugu icin burdan yaziyorum.
görsel
Çizgisini ve duruşunu hiçbir zaman bozmayan ve entrylerinde genelde nokta atışı yapan, büyük bir keyifle takip ettiğim yazar.

Ve yakışıklı, hanımlar...
Her türk milliyetçisi gibi yakışıklı bir yazar.

Bölücü kıl yumaklarına kapak üstüne kapak takmaktadır.
(#28582997) şuradaki son cümlesiyle kahkaha attırmıştır.

(bkz: bana bunlarla gelin).
(#28637587)

Adam haklı beyler. Durum bu.
Tarafımca sevilmeyen yazar.

Tanımıyorum ama bu ortamdan bi yavşaklık kokusu alıyorum hadi hayırlısı.
Nickini gördüğüm zaman bütün gün "Parsel parsel eylemişler dünyayı, bir dikili taştan gayrı nem kaldı" türküsünü mırıldanmama sebep olan yazar. Sed stori.
Çaylaktım mesaj atamamıştım, mapus bitti özel mesajını kapatmış bu da eee!!! dedirten yazar. Tek benim o osmanlı sakalıyla seksi bulmadığımmış. Tabi o ne öyle? sakalda boğulmaca. Çok hanım kaldırıyor imajı veren User.
Gamzeli yahuşuklu delikanlı seven kıslar eqlesin.
Adam gibi adam, milliyetçi, delikanlı, cesur, çevik, akıllı bir Türk genci arkadaşımızdı gelmez oldu buralara. Merak ediyorum birşey mi oldu neden yazmıyor. Özlendin be aga gel artık.
Sahsima bugun neden ana avrat sovdu anlamadigim yazar. Neyse ki bir buyugu olarak kendisini affediyorum.
© copyright 2005 - 2026