bugün

topuklu fetişi.
gidişi.
çok gitti,
bayağı gitti yani...
öyle böyle değil. inanılmaz gitti.
çok fazla gitti yani.
öyle b.. o kadar gitti,
önünü alamadım öyle kötü gitti yani.
gitti, gitti, gitti!
bir yerden sonra gitmez diye bekledim,
daha da gitti.
artık gitmesin dedim,
iyice gitti.
artık inanamadım,
gitti, gitti, gitti yani.
hatunu bıraktım ben de bu hatunu.
"daha nasıl gidilir ya?" dedim, bu kadar daha fazla gidilmez herhalde dedim ben.
ben bi yerde duracak bunun gidişi diye bekledim
ama
gene gitti.
bu detay falan değil kızın suratın 3/4 ü bildiğin dudak.
en güzel detayı inci çayırlı anlatır kara kara gözler şarkısında. Ve söylediği gibi başka bir el sarıyor şimdi o incecik beli. Kıskanıyorum
Karşımdaki duvarın ondan daha iyi muhabbeti vardı.
kumraldı benim gibi. Uzundu parmakları. Telefonunda fotoğraflarımı saklardı özlediğimde çıkarıp bakıyorum derdi. Sırf canım sıkkın diye yolun ortasında insanlara aldırış etmeden elimden tutup horon ettirmişti. Siyahtı gözleri. Aşkla bakmayı bilmeyen çirkinin tekiydi. Ayrılırken tokadı basıp inşallah ölürsün demiştim yine o muzip sırıtış vardı yüzünde. Ertesi gün spreyle sokağına gerizekalı olduğunu yazmıştım benden sonra ki sevgilisini arayıp, sevgilin eroin kullanıyor demiştim. Ölmesi için elimden geleni yapıyorum dolaylı yollardan olsa da. Nefret ediyorum.
her kızla aynı samimiyetteydi aman ne güzel.
müthiş bir yalan söyleme yeteneği vardı.
kendi yalanlarına kendisi bile inanırdı.
katır gibi gülerdi, ağzı leş gibi kokardı ve tırnaklarıı yerdi.
gündönümü saatlerinde canavar gelecek korkusunun yerleşmesiyle eve sığınırdı sığır gibi adam.
Gidilemeyen konserler maclar norvecler, yenemeyen mantilar krepler, okunamayan edipler turgutlar.
100 kiloydu.kıllı kolları ve bacakları vardı (bkz: allahım korudu).
Hep birseyler soylemeye
Calisipta soyleyememe durumu.
Eski sevgilisiyle dosthane gorusmeler gerceklestirmis.
göz bebeğinde beni vardi.
az once biri elime gecmis detaylardandir..otururken bi an aklima geldi ve kalkip cuzdanima baktim. ufak bi post it'e yazilmis ders notunun arkasinda "benim herseyim omrum sensin, bitanem senle hersey guzel, seni cok sevdim ben". bu sefer yirtmadim. yalanini siksinler..
amu vardı.
Ela gözleri vardı, çok güzel kokuyodu. Parfüm değil kendi teninin kokusu.
Kıskanması, giderken öpmeden mi gideceksin demesi, gözünün altında gülerken çıkan gamzesinin olması, teninin kokusunun çok güzel olması,geç vakitlerde ard arda uzun mesajlar atması bu liste uzar gider ama adı üzerinde eski sevgili.
(bkz: boş entry)
bunu yazmak için önce eski bir sevgiliye sahip olunması gerektiği gerçeği.
iç acıtıcı ve bir daha geri gelmeyen lanet olası detaylar.
Benimki Türk değildi mesela, Hintliydi.
bazen beni cok sevdiğinden midir nedir, sikica sarilirdi, kokumu içine çekerdi, ben korkardim bu hareketinden çünkü çok sevilmek korkutuyor beni.. beni boyle çok sevdiği için bana zarar verecek gibi gelirdi bu yüzden terkettim onu.
kalp kirikligi.
ötesi varmi?
© copyright 2005 - 2026