bugün

/15
bunun bir de sevgilisi olduğu halde arayanı vardır ki allah belasını versindir kendisi, defolup gidesicedir tez zamanda.
kesin bir çıkarı vardır. akabinde popoyu kaşıyıp, hayırdır demek gerekir.
eğer ki seviyorsanız benim gibi deli gibi beklediğiniz olaydır.
kafanızı kurcalar durur.hayatınızda biri yoksa tekrar aynı ilişkinin başlaması söz konusu olabilir.bence en iyisi bu tür durumlardan uzak durulmasıdır.bi kere denenmiş ve olmamış ikincisinde de hayal kırıklığı yaşamanın ne anlamı var?
bir hesabı vardır.
Eski Sevgili Bi kaç nedenden dolayı arar.
1)Yeni Sevgilisiyle kavga etmiştir.
2)Giden geleni aratır.
3)Canı Sıkıldığı için Arar.
bir de çok kötü bir ana denk gelmişse ağlar zırlar derdini anlatıp kapatırsın telefonu,şuursuzca yaparsın bunu. sonrasında anlarsın ki belki iyi sevgili olamamıştır ama şimdilerde iyi bir arkadaştır,dinleyendir,pek çoğundan daha çok anlayandır...
arayan erkek ise; normaldir. yani normal karşılanabilecek bir durumdur. erkek bu, durmaz.
"kadın ise" diyeceğim ama bir kadın aramaz abi. arıyorsa da sayısı azdır.

şahsi fikrim doğrultusunda; 10 erkekten 8'i arar derim ama 10 kadından ancak 1 tanesi arar.

eski sevgilinin aramasını bekleyen erkek sayısı için bir oranlama yapar isek; bu duruma da aynı oranı veriyorum.
kadın için ise 2 sayı artırıp, 10 kişiden 3'ü diyorum. ya da belki 4'ü.

edit: sayılara takılıp kalmaya gerek yok. sadece kadın ve erkek arasındaki farkı daha açık bir şekilde belirtebilmek için yaptım bu oranlamaları. hiç takılmayın sayılardaki tutarsızlıklara.
sıradan bir gün içerisinde gerçekleşen, hayatın düzenli gitmesini engelleyen onlarca olaydan sadece birisidir. yağmur yağdığında trafik sıkışırsa ya da ne bileyim tuttuğun takım yenilince hayat nasıl devam ediyorsa, sözkonusu durumda da hayat aynı şekilde devam etmelidir. yok eğer eski sevgilinin araması, hayatının normal şekilde devam etmesine gerçekten engelse, zaten arayan eski sevgilin değildir. en azından senin için.
açılan başlığa entry girecek kadar önemlidir.
aramasını beklediğin anlarda aramamasıdır.aramamasını istediğin anda ise arayandır.bu da bi çelişkidir.ara beni lütfen.belki sebebim çok.
soruların beyninizde yeniden canlanmasıdır. Acabalarla başlar işe ya öyleyse ya böyleyse diye sürer.
Tehlikeli.
unutmamışsan işte tam bu sırada başından ayağına kadar bütün vücudunun yandığını hissedersin...uzun süredir tatmadığın bir duygunun derinliklerine doğru yol alırsın. aklın başından gider rüya sanırsın hayallere dalarsın bir umut ararsın...sonrası mı fıs.
illa ki unutamadığındandır. hoş görülmelidir.
enkazı görüp kendini tatmin etmek istiyordur, kanmamak lazım.
çoğu kez doğum gününde aranma durumudur.
Hattını değiştirmeye sebep olan lanet bir durumdur. Benimkisi aramak yerine o facebookunu kapat erkekleri listene eklemişsin şeklinde mesaj atmıştır. Ayrılık sebebimiz kıskançlık olmasına rağmen ayrıldıktan sonra bile böyle eylemlerde bulunarak numaramı değişmeme sebep olmuştur.
eski sevgilinin yeni problemler yaratmasını sağlayacak olaydır, allah korusundur...
moralimin içine sıçan hadisedir. ulan ne güzel unutmuştum işte tombaladan mı çıktın?
eğer hala unutulmamışsa hemen açılır ve konuşulur. - tırnağı kırılsa bile -
eğer unutulmuş ama bir zamanlar çok sevildiyse ben sana sonra dönsem denilerek cebe bir tane koz atılır.
ya canı çekiyordur , ya acı çekiyordur.
(bkz: başka açıklaması yok abi)
telefona yalv diye kaydetmek. Yalv'arıyor'
arayan arkadaşın giderine göre "aslında o kadar da eskimemiş halbuse" gibilerinde tekrar forma şansı verilir kendisine.

(bkz: göze boş gelen hareketler)
eğlendirici olsa gerek. ego tatminini bir kenara koyuyorum.
zamanında aramadıktan sonra gereksizdir. Telefon açılır, kimsiniz denir, biraz duraksadıktan sonra haa senmiydin pardon ya numaranı silmiştim tanıyamadım denir. Bi güzel bozulur kapatılır.
© copyright 2005 - 2026