bugün
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı30
- mor semsiyeli yabanci5
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- herkese pas veren kız barselonada oynasın11
- evde yoğurt yapmak5
- her şeye sahip insan mutsuzluğu9
- mehdi cennet vatanda3
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- ne boş insanlarsınız3
- velvet17
- evliliğin anlamı12
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- selahattin eyyubi türktü4
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- ismet gürbüz8
- sevilen insanın arkadan vurması2
- her şeyden anlayan adam edası5
- halife olacağım7
- buddy dude4
- sözlüğün kırbacı7
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- kürtsüz türkiye10
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- ben camiye gidiyorum3
- anın görüntüsü33
- hilafet gelsin mi6
- nervio hamferdi9
- aleyna tilki3
- süt kardeşler filmindeki zenci kadın3
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek2
- fenerbahçe15
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı19
- windows 983
- kıskanç femboy2
- alexander sörloth3
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı5
- şeriatçı mağduriyeti vs kürt ırkçısı mağduriyeti2
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- sophie dee'nin memeleri3
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın6
- dünyanın en güzel evi4
- süt kardeşler2
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar4
- gökten çikolata yağması4
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- ergenlikte sivilce problemi yaşamamış insan2
(bkz: sözlük yazarlarının yaşları)
karakterin oluşmaya başladığı ilk evre.
ergen karşıtı yazarlar daha fazla ayar için, 18 yaşından küçük yazarlar,çoluk çocuğun sözlüğe yazar olması vb. başlıklara bakabilirler.
bir kadın gördüğü zaman kendini bir boğa kadını kırmızı eşarp olarak gören ve her an kırmızı eşarpa saldırıp onu parçalayacakmış gibi duygular hisseden bireydir.
anne baba kavgalarında odaya çekilip sessizce dinlemektense,babanın karşısına geçip 'kes saçmalayı'diye bağırabilmektir.
en büyük düşmanı sivilce olan kişilerdir.
hep şuanki yaşında kalacağını ve dünyayı değiştireceğini sanan varlık.
Bir sürü kişilik dalgalanmaları, duygusal saçmalamalar dışında özet olarak erojen bölgenin beyine kaymasıdır.
(#13626939)
yeterli bir açıklamadır ergenlik adına.
yeterli bir açıklamadır ergenlik adına.
sivilcelerle gurur duymaktır.
Yaşanması gereken çok şey olduğuna inanmaktır. Kirlenmek güzeldir, kirlendikçe silinmeyen izler bırakırız gelecekteki sakin günlerimize. Ve sonra sakin günlerimiz bir kış günü karadeniz'e dönüşür, kurtulamayız ergenlikten ve onun izlerinden. Dalgalar bizi hareketsiz, masum, sessiz, günahsız kayalara çarpa çarpa paramparça eder. Tutunduğumuz her taş parçası kaygan yosunlarla kaplanır, kayarız, ergenliğimizin başladığı o dipsiz kuyuya.
cinsel organla beynin yer değiştirmesi olayıdır.
ergen olmak gerçekten öyle Halil Sezai triplerine girmek değildir. ergen zamanlarında düşündüğünüz her şey size mantıklı gelir. ama bu düşünceler genellikle ev ahalisinin düşüncelerine ters düşer ve ahaliye atar yapılır.
ergenlik biraz da bağımsızlığımıza düşkün olduğumuz "höt" dese " ne var be ben ergenim gelmeyin üstüme aa" diye cevap verebildiğimiz anlardır.
ev hali yetmediği gibi bir de okul hali vardır ki bence en vahimi o sahnedir. okulda yok su sınavdı yok bu sınavdı bütün ergenlerin toplu intiharına sebep olabilecek saçma sapan etkinliklerin yapıldığı alandır okul lakin okul ortamı da ergenler için cezbedici bir yerdir.
ama ben ergenlere iyi davranılması gerekildiğini düşünüyorum ve ben öyle davrandığımı da sanıyorum. yazımı özlü bir sözle bitirmek isterim : " Ergenlere iyi davranın, onlara çok yükleniyorlar. "
ergenlik biraz da bağımsızlığımıza düşkün olduğumuz "höt" dese " ne var be ben ergenim gelmeyin üstüme aa" diye cevap verebildiğimiz anlardır.
ev hali yetmediği gibi bir de okul hali vardır ki bence en vahimi o sahnedir. okulda yok su sınavdı yok bu sınavdı bütün ergenlerin toplu intiharına sebep olabilecek saçma sapan etkinliklerin yapıldığı alandır okul lakin okul ortamı da ergenler için cezbedici bir yerdir.
ama ben ergenlere iyi davranılması gerekildiğini düşünüyorum ve ben öyle davrandığımı da sanıyorum. yazımı özlü bir sözle bitirmek isterim : " Ergenlere iyi davranın, onlara çok yükleniyorlar. "
başkalarına deli gibi ergen ve de liseli demektir.
bir gülben ergen olmak değildir.
edit: niye eskiliyorsun mizah anlayışın da mı yok ergen seni.
edit: niye eskiliyorsun mizah anlayışın da mı yok ergen seni.
hayatın sillesini yememiş her yaştaki gençtir.
özel bir çaba harcamadan acınası ve itici ve komik duran yaş grubu. kafasını otobüs, metro camına dayamaları ile meşhur olan bu grup, sürekli kulaklıkla gezer. o müzik o kulaklıktan çıkar tüm dolmuşa yayılır, etraftakiler ters ters bakar bizim ergenin ruhu duymaz. dünya o ve dertleri etrafında dönmektedir. tüm sorunları büyüktür ve herşey üst üste gelmektedir.Onlara yazıktır.
ergen kalmaktan daha hayırlı.
cekilemz olmaktir. sozluktede dalga gecerler. bende bir ergenim sozluk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar