bugün
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- deli1i6
- diamond bosphoruss birader4
- barış alper yılmaz6
- nihoş4
- deliliğin tedavisi10
- montellanın santrafor oynatmama sebebi3
- hoşlanılan kızın 550'yi 2'ye bölünce 225 bulması2
- evlenmeyi başaramamış kadın14
- diamond bosphoruss denen yazar17
- güzel kızların isimleri5
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- aktroller5
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması3
- buddy dude22
- 1 yıl içinde tanışıp evlenip boşanmak2
- arkadaşını çalmak2
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto3
- tunus4
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- antalyada öğretmen cinayeti2
- pazar pazar sabahın köründe yenilmek2
- türkiye a milli futbol takımı4
- gocu29
- ona bir şey söyle15
- suca suruklenen cocuk5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı5
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- şenol güneş2
- 15 haziran 2026 isveç tunus maçı2
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- kızları etkileme taktikleri4
- 2026 dünya kupası5
- deyyus u ekber5
- avustralya10
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- sevgilisine ayı diyen kız6
- chp'nin hali ne olacak58
- türkiye13
- bardağı taşıran son damla7
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı2
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- kadınlar neyden hoşlanır10
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
dendendenyus ile benim arkadaşım. her gece bizde. ulan diyorum dendendenyus'dan çektiğim yetmedi bir sen kaldıydın. bazen dendendenyus ile kavga ettiğimizde iyice yakınlaşıyoruz evdeki denge ve strateji gereği ve bütün ev işlerini ona yaptırıyoruz çoğunluğun gücüyle. denden bulaşıkları yıkayıp, evi süpürürken ve ortalığı toplarken güzel hikayeler anlatıyor bana eraktus.
+ "şerefsiz erektus, ne puşt adamsın" diyorum küçük gıptalar ile.
ilgi alanları; kadın, kız, ilişkiler, aşk, şarap, erotik hikayeler ve şiirler, gezme tozma. yani, bir erkek için keyif verici hadiseler.
çok yakın zamanda anlattığı hikayeleri paylaşacağım. bu aralar gitti ama gelecektir. tilkinin dönüp dolaşacağı yer benim ev ne de olsa. *. *.
+ "şerefsiz erektus, ne puşt adamsın" diyorum küçük gıptalar ile.
ilgi alanları; kadın, kız, ilişkiler, aşk, şarap, erotik hikayeler ve şiirler, gezme tozma. yani, bir erkek için keyif verici hadiseler.
çok yakın zamanda anlattığı hikayeleri paylaşacağım. bu aralar gitti ama gelecektir. tilkinin dönüp dolaşacağı yer benim ev ne de olsa. *. *.
kendisini gördüğüm kadarıyla yakışıklı bir genç adam. anlattığı hikayelerden anladığım kadarıyla kızlar bu adamı aynı derece karizmatik de bulmalılar ki bu kadar hikayesi var... ikisi bir arada zor bu devirde zro bulunan bir özellik...
30 yaşlarında, 175 176 boylarında 72 74 kiloğram fiziğiyle, orantılı simetrik bir bedene sahip. omuzları geniş ve bele doğru daralan bir yüzücü vücuduna sahip duruyor. saçları çok az dalgalı ve siyah. elmacık kemikleri biraz çıkkın, çenesi oval ve alt tarafları köşeli sayılabilecek biraz üçgen. kaşları yay gibi ve abartısız. dudakları etli ama abartısız. gözlerinde keskin bir ifade bulunan sert bakışlı ama gülünce o koyu kahve gözleriyle çok tatlı ve ışıltılı, gardının düştüğü sevimli gülen bir adam oluveriyor. dişleri pırıl pırıl ışıldıyor böyle anlarda. esmer yağız kavruk bir tene sahip. ulan diyorum nerde yandın böyle ?
+ hiç bir yerde. allah vergisi... diyor.
kıskanmamak elde değil. ama o benim arkadaşım. nasıl kıskanırım onu ben? yakışmaz bana.
şimdilerde hınzır hikayeler anlatıyor bana puşt herif. ama yakışıyor ona. helal olsun diyorum her hikaye bitiminde.
(bkz: erektus un hınzır ve erotik hikayeleri)
30 yaşlarında, 175 176 boylarında 72 74 kiloğram fiziğiyle, orantılı simetrik bir bedene sahip. omuzları geniş ve bele doğru daralan bir yüzücü vücuduna sahip duruyor. saçları çok az dalgalı ve siyah. elmacık kemikleri biraz çıkkın, çenesi oval ve alt tarafları köşeli sayılabilecek biraz üçgen. kaşları yay gibi ve abartısız. dudakları etli ama abartısız. gözlerinde keskin bir ifade bulunan sert bakışlı ama gülünce o koyu kahve gözleriyle çok tatlı ve ışıltılı, gardının düştüğü sevimli gülen bir adam oluveriyor. dişleri pırıl pırıl ışıldıyor böyle anlarda. esmer yağız kavruk bir tene sahip. ulan diyorum nerde yandın böyle ?
+ hiç bir yerde. allah vergisi... diyor.
kıskanmamak elde değil. ama o benim arkadaşım. nasıl kıskanırım onu ben? yakışmaz bana.
şimdilerde hınzır hikayeler anlatıyor bana puşt herif. ama yakışıyor ona. helal olsun diyorum her hikaye bitiminde.
(bkz: erektus un hınzır ve erotik hikayeleri)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar