bugün
- hikayeyi devam ettir54
- mezoterapi12
- sokakta kavga teknikleri16
- nickten isim tahmini yapmak72
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak9
- yeni parti49
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- arkadaşlar bakar mısınız28
- geceleri uyutmayan dertler3
- sözlük yazarlarının saatleri10
- çekirge7
- kaos show4
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- 31 yaş sendromu5
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek3
- enteresan neden kavga yok6
- kavganın kazananı yoktur6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- tai lung26
- üç harflilerden korkmak5
- kürk giyen erkek6
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- arkadaşlar iyi geceler4
- tekne turu11
- abaddon2
- geceye bir şarkı bırak14
- uysaljakoben17
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- 32 yaş sendromu3
- türklerin islama göre yaşamaması5
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- pişi olsa da yesek3
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
- evreşe yollarını dar olmaması4
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- habire12 adamdır37
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- hayattan zevk alamamak17
açılımı ''european Medical students' Association'' olan avrupa parlementosu tarafından tanınmış tek tıp öğrencileri topluluğudur. avrupalı tıp öğrencileri bir araya getirmek amacıyla 1991 yılında brüksel,belçika'da kurulmuştur. ilk toplantısını 1991 yılında, 200 ü aşkın kişinin katılımıyla gerçekleşmiştir. ilk toplantıdan itibaren,emsa devamlı büyüyen ve her geçen gün avrupa'daki tıp dünyasında etkinliğini daha da artıran bir öğrenci topluluğu olmuştur.7 yılın sonunda emsa artık bir uluslararası organizasyon' olarak kabul edilmeye başlanmıştır. emsa şu anda toplam 24 ülkeden yüzü aşkın üye tıp fakültesi ile avrupa'daki en büyük tıp öğrenci birliği olmuştur.
kurulduğu günden beri avrupa'da okuyan tıp öğrencilerin eğitim koşullarını daha iyi hale getirmeyi hedefleyen emsa, bu hedefine avrupalı öğrencileri arasındaki entegrasyonu arttırıp ,öğrencilerin hem tıbbi hem de kültürel bilgi ve birikimlerini paylaştırarak ulaşmaktadır.
kurulduğu günden beri avrupa'da okuyan tıp öğrencilerin eğitim koşullarını daha iyi hale getirmeyi hedefleyen emsa, bu hedefine avrupalı öğrencileri arasındaki entegrasyonu arttırıp ,öğrencilerin hem tıbbi hem de kültürel bilgi ve birikimlerini paylaştırarak ulaşmaktadır.
european maritime safety agency.
denizde emniyet, güvenlik, çevrenin korunması ve eğitim alanındaki standartların belirlenmesine önayak olan bir eu ajansı. kıbrıs rum kesiminden 3 temsilciye sahip olması ama türkiyeden hiçbir temsilciye sahip olmaması gibi politik çıkarlar gözeten bir ajans. gerçi ege'deki ada problemi sebebiyle unclos a bile tam taraf olmayan biz, biraz bu durumda dışlanmayı hakediyoruz. ancak hakkınızı aslanın ağzından almak gerekir. umarım sorunun çözüldüğünü biz de görürüz.
söylediklerini yapmalı mıyız ?, evet.
Söylediklerini yapabilir miyiz ? dur bi düşüneyim. kosterler, vapurlar, balıkçılar vs...
EC nin çıkardığı tüzük ve direktifleri paris mou ile birlikte uygulatan kurum.
denizde emniyet, güvenlik, çevrenin korunması ve eğitim alanındaki standartların belirlenmesine önayak olan bir eu ajansı. kıbrıs rum kesiminden 3 temsilciye sahip olması ama türkiyeden hiçbir temsilciye sahip olmaması gibi politik çıkarlar gözeten bir ajans. gerçi ege'deki ada problemi sebebiyle unclos a bile tam taraf olmayan biz, biraz bu durumda dışlanmayı hakediyoruz. ancak hakkınızı aslanın ağzından almak gerekir. umarım sorunun çözüldüğünü biz de görürüz.
söylediklerini yapmalı mıyız ?, evet.
Söylediklerini yapabilir miyiz ? dur bi düşüneyim. kosterler, vapurlar, balıkçılar vs...
EC nin çıkardığı tüzük ve direktifleri paris mou ile birlikte uygulatan kurum.
40 yıldan uzun süredir ülkemizde hizmet veren bir jeneratör markası. hali hazırda 6 kıta ve 102 ülkeye ihracat yapıyorlar. gurur tablosu desek yanlış olmaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar