bugün
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim10
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- velvet hanıma bulaşanı pis ederim sözlük5
- atm'ye ateme diyen hanzo10
- seni ne mutlu eder6
- yoğurt5
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı15
- burçlara inanmak5
- burçlara inanan erkek5
- aykolik moderatör olsun kampanyası5
- yazarların birbirine yavşaması4
- sözlükte kavga bile çıkmaması7
- eskiden sözlük kızları fotoğraf paylaşırdı3
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak6
- evde hiç sıkılmadan vakit geçirebilen insanlar5
- evleneceği kızı burcuna göre seçen erkek4
- saraca finch house19
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri6
- boğa burcu erkeği4
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi6
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın4
- öğle yemeği saati4
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- heyt bea6
- sadece arkadaşlarını oylayan yazar3
- işimizin başındayız uludağ sözlük4
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması9
- villa alınabilecek yerler3
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu8
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı2
- hayal kurmak3
- birden çok boşanmış biriyle evlenilir mi sorunsalı3
- manifest grubu6
- kızları etkilemek için burçları öğrenmek2
- yazarların dinlediği en duygusal şarkılar3
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı8
- zayıf erkeklerin agresif olması9
- sözlük yazarlarının çok sinirli olması2
- iski kuzguncuk kültürevi bulgular resim sergisi3
- her şeyi psikolojik bir sebebe bağlama3
- 26 yaşında intihar etmek3
- iki dakikalık iş denen şeyin iki dakika sürmemesi2
- bir sözlük kızına şiir yazmak2
- yendien aranızdayım2
- barış akarsu öldü mü öldürüldü mü sorunsalı2
- ben kararımı verdim5
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması27
- sözlük yazarlarından aforizmalar2
- habire122
- hiç arkadaşı olmayanlar ne yapıyor acaba4
bilgisayardan bir an olsun ayrılamayan bünyelerin, bir gününü tamamen bilgisayarda geçirmesi yerine, bir saatini ayırarak orta düzeyde bir konuyu öğrenebilmesini sağlayan naçizane hoca. çok sevdim seni sayın ekol. hem bu işi maddiyat için yapmıyor olmayışın da ayrıca takdire şayan.
yazar notu; matematik ve geometri nin yanı sıra fizik, kimya, türkçe edebiyat ve tarih dersleride yayınlanıyor bahsi geçen sitede. öss öğrencilerinin bilgisine.
yazar notu2; hoca, polinomları çok iyi anlatmışsın da, o ne sestir öyle, gözümden yaş geldi valla. aman geçmişler olsun.
yazar notu; matematik ve geometri nin yanı sıra fizik, kimya, türkçe edebiyat ve tarih dersleride yayınlanıyor bahsi geçen sitede. öss öğrencilerinin bilgisine.
yazar notu2; hoca, polinomları çok iyi anlatmışsın da, o ne sestir öyle, gözümden yaş geldi valla. aman geçmişler olsun.
saatlerdir beynimde şapırdaklı sesi yayınlanan saygımı kazanaırken uykumu getiren öğretmendir.*
dersleri gayet güzel anlatan, taktir edilesi hocamızdır.
arada bir, 3 yaslarında olduğunu tahmin ettiğim kızına dönüp, "di mi kızım" dıye sorduktan sonra, " eveett" cevabını alıp dersıne oyle devam eder.
arada bir, 3 yaslarında olduğunu tahmin ettiğim kızına dönüp, "di mi kızım" dıye sorduktan sonra, " eveett" cevabını alıp dersıne oyle devam eder.
antalya'da turgut reis dersanelerinde ders vermektedir. web sitesinde ders anlatmaktadır. lakin sınıfta verdiği ders o kadarda iyi değildir.*
saygı duyulası büyük insan. benim gibi işe yaramaz ve ders dinlemeyen bünyelerin son çaresidir.
internette ders çalısıyorum bahanesiyle odaya kapanılır,bi sayfada ekol hoca acılır digerinde facebook.anne geldi mi derse devam edilir
büyük adam.Sınavlardan önce çok yardımı dokunmuş ders dinlemeyen pek çok öğrenciyi kurtarmış, liselerde bir efsane haline gelmeye başlamıştır.
dershaneye gitmeyenler için iyi bir alt yapı sağlayan hocadır. türkiye'de aylık 1500 tl gibi kurs ücretlerinden bahseden dershaneleri gördükçe bu adamın ne kadar hayırlı bir iş yaptığını anlıyoruz. ayrıca sadece matemaik ve geometri değil diğer bütün dersleri de takip edebiliyorsunuz. oturup 2 entry girene kadar ders anlatımı çoktan bitmiş oluyor.
hiçbir çıkar güdmeksizin, dershaneye gidemeyenlerin yanıbaşınndaki hocadir. *
(bkz: hocalarin hocasi) *
(bkz: hocalarin hocasi) *
matematik vizeme çalışmamda emeği geçmiş kişidir. sağolsundur, varolsundur.
geçen sene bütünlemeye kaldığım 3 dersimi vermemi sağlayan, saygı duyulası, büyük anlamda öğrencilere katkı yapan web dersanesi.
'geometri rap' ile dik üçgende pisagor öklid sorusunu öyle bir çözmüştür ki
what up gangsta diyorum.* *buyrun:
http://video.google.com/v...?q=geometri+rap&emb=0#
what up gangsta diyorum.* *buyrun:
http://video.google.com/v...?q=geometri+rap&emb=0#
Gercekten anlatıyor dedirten sanal öğretmenimiz, saygın kişilik.
gerçekten emek veren sevilesi-sayılası kişi.
yalnız 3 sn'de bir "arkadaşlar" demese daha iyi olur.
adam her kelimenin öncesinde ve sonrasında "arkadaşlar" diyor.
yalnız 3 sn'de bir "arkadaşlar" demese daha iyi olur.
adam her kelimenin öncesinde ve sonrasında "arkadaşlar" diyor.
eğitim-öğretim hayatım boyunca okulda ve dershanede öğrenemediğim matematiği internet üzerinden bana öğretmeyi başarabilmiş yegane hoca.
akrabamdır.ama kendisini sadece sitesindeki sesinden tanımaktayım.yüz yüze görüşmek uzun süredir nasip olmamıştır.
http://www.ekolhoca.com adresinde sesli konu anlatımı ve soru çözümü gibi tamamen ücretsiz bir hizmet veren güzel insan. Dgs ye hazırlandığım ve dersaneye gitme durumum olmayan ben için bulunmaz bir nimettir kendisi.
Aynı zamanda kendisine göndermiş olduğum, konu anlatımı esnasında bence yaptığı bir hatadan ötürü eleştri mahiyetindeki maile de cevap yazarak beni sevindirmiş öğretmendir.
Aynı zamanda kendisine göndermiş olduğum, konu anlatımı esnasında bence yaptığı bir hatadan ötürü eleştri mahiyetindeki maile de cevap yazarak beni sevindirmiş öğretmendir.
kendisi candır.
faydalı bir sitedir.
kendisinden çok öğrendiğim harika insan , harika yurtsever.
ses tonu ve anlatış tarzını çok beğendiğim matematikçi. sitesi de çok faydalı.
sınav zamanlarında öğrencinin imdadına yetişen eli öpülesi insan.
lys hazırlıkta mat2 tekrarını birlikte yaptığım hocadır, az duamı almamıştır helal olsun.
öğrencilerin derste dersi dinlememe guvenını dahada guclendıren, dısardan okuyanlar için çok faydalı olabilecek bir site.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar