bugün

/23
(bkz: ecemix in yanındaki tipler)
ben leopara benzettim.

http://www.dogalhayatbelg...2147-leopar-maymun-av.jpg
sözlüğe fotograf koyduğu için eleştirilen yazar.

yalnız ben şurada verilmek istenilen mesajı anlayamadım;
(img:#623422)
dokunmayın artık bu kıza, bu kız sözlükten silik yiyen o balonlu kızlar gibi değil. aslan gibi aslan bu.

not: biraz daha kendi fotoğraflarını yüklemeye devam ederse silik yemesi kaçınılmaz olacak.
Yeniden ünlenen cix kardeşimdir. Acaba cix barda takılıyormu merak ettim doğrusu.
görsel
bu fotoğrafta çocukları ağaçta sıkıştımış birazdan sikecekmiş gibi bir izlenim yok mu a dostlar.
ecemcix'den kalır bir tarafı yoktur sevgilisinin.
buyrun bu dünya.

(bkz: #23659108)
Orta dünyadir.

Ecemcixin sevgilisi bir hobbittir.
iktisadi dünyadır.
(bkz: ihtiyaçlar sınırsızdır)
Bu kizin ustune cok gidiliyor. Kut sacli fotograflarinda gayet guzel. Hosunuza gitmeyen kizin diger fotograflardaki tarzi. Paylasmasi dogru veya yanlis orasi tartisilir ama o kucuk beyinlerinizi ecemcixi ezip tatmin etmeyin.
ahanda kafayı yedi.

la çocuğu niye ifşa ediyon ?

seks sonrası selfie atmazsan hatırımız kalır.
(bkz: her arz kendi talebini yaratır)
Gerçekten yalan dünyadır. Nasıl bir hayattır ki bu mağaradan çıkma şansı vermemiştir. 9 yıl diyor lan 9 yıl. Nasıl bir kara büyü bu Allah'ım çok dertliyim.

(bkz: ecemcix/#23658982)
9 yıllık esaretin bedelini ödemekle meşgul insanların gelmesinin mümkün olmayacağını; kaldı ki aşkın-sevmenin esir etmek olmadığını bilmeyen yazardır. gençtir, toydur, hayatta öğrenmesi gereken çok mesele vardır. Yolu her daim açık olsundur.
neden?
görsel

şu şekil bir surat idafesi ile niyetini çözmeye çalıştığım ama beceremediğim yazar.
kandırılmaz kimse merak etmesin başı bağlıdır. halen ilk sevgilisiyle birliktedir öyle klavye üstünden ahlak bekçiliği yapması değil.
9 yıldır birlikteliği olup ayrılmayan beri gelsinde kouşsun.
keli açılmıştır. Evet.
(bkz: ecemcix e sıkılan kurşunun yön değiştirmesi)
(bkz: ah be kardeşim başına ne geldi)
Ecemcix kadar tas dussun basiniza. Ne kadar buyutunuz arkadas .
ismi itibarı ile çok cix fotolar atan emo mudur tiki midir ne olduğu belli olmayan yazarımızdır.
Besmelesiz doğan yazar.
(bkz: Selam çekmece bugün ne kadar güzelsin)
abaza olan erkeklerin yapacağı durumdur.
© copyright 2005 - 2026