bugün
- gammazlığı elinden alınan yazar16
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- yanlışlıkla gey olmak7
- rodrigo mora4
- arda güler5
- halkını düşünmeyen lider4
- ev almak isteyenlere tavsiye3
- günlük tutan erkek19
- wc'ye telefonsuz girmek5
- halk başkanlık sistemini istiyor7
- her yerde sümkürebilen insan6
- çomar haber ajansı2
- g o k u5
- yeşil kuşak projesi3
- başakşehir çam ve sakura devlet hastanesi2
- stres atamamak2
- sigara yasağı3
- ay diyen erkek3
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- merhabalarr5
- gratisin içini merak etmek8
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- diriliş ertuğrul ve kuruluş osman izleyip coşmak2
- erkeğe şiddet uygulayan kadın4
- merfulu6
- tuğralı dobloya binip ekonomi çoh eyi demek2
- 12 inci nesil olmanın çok ayıp olması2
- sözlükte kavga olacak hissi4
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde5
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- fatih ergenekon2
- defterini kalpli kağıtla kaplayan erkek2
- mekke anlaşması14
- gocu7
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- modern insan dertlerini şımarıkça olması2
- çok su içmek2
- kötü biri olduğunu fark etmek2
- arkadaşlar nasılsınız11
- domdomusa4
- kendini fazla ciddiye almak2
- kendinden sıkılmak2
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri6
- spor olsun diye her yere yürüyen insan2
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- iyi parti'nin çerçeve yasaya muhalefet şerhi3
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- cansever18
- simko317
Ekşideki niki freudun bilincalti'dir.
eşcinsel kürt yazar.
Üç beş entry'sinden takip edip mantıklı bulduğum kimsedir. Ayrıca nikinin anlamını da bana merak ettirendir. Memory location tadında nikler hoşuma mı gidiyor nedir.
sözlük formatından bahseden, ama formatı uzaktan yakından tanımayan yazar.
et işareti kullanmak çaylaklık sebebidir. akıl vereceğinize, kendiniz formatı öğrenin.
et işareti kullanmak çaylaklık sebebidir. akıl vereceğinize, kendiniz formatı öğrenin.
bütün media player programlarına entry ve başlık girmeye çalışan takıntılı yazardır.
kendini yıllardır yazar olarak gören yeni nesilleri ezme kompleksi yaşayan yazardır.
inanc noktasindaki fikirlerine katilmasam da fikrini ozgurce soylemesi konusunda kendisine mudahale edilmesi dogru degildir.
inanclara degerlere hakaret etmemek kaydiyla tabi.
Fikirler tevafuk olmak zorunda degil, bu arkadas inanmak zorunda da degil, ancak burada bir kisim basliklar gordim hz. Peygamber'e hakaret icerikli yazilar. Bu olmamali, yoksa bir musluman inanmayani inanmamasindan dolayi asagilayacak degildir. inanan kesime dinci yakistirmasi yapmadan evvel, biraz otokontrol yapmak gerekli.
Neyse saygilar falan filan.
inanclara degerlere hakaret etmemek kaydiyla tabi.
Fikirler tevafuk olmak zorunda degil, bu arkadas inanmak zorunda da degil, ancak burada bir kisim basliklar gordim hz. Peygamber'e hakaret icerikli yazilar. Bu olmamali, yoksa bir musluman inanmayani inanmamasindan dolayi asagilayacak degildir. inanan kesime dinci yakistirmasi yapmadan evvel, biraz otokontrol yapmak gerekli.
Neyse saygilar falan filan.
6. nesil troll gibi birşey. geç kalmış bu işler için. neyse artık biraz yol katetmesi lazım yetişmek için diğerlerine.
(#18466253) allah vardır. hazreti muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem allah' ın kulu ve rasulüdür. inanmaman seni ilgilendirir. inanmam ise beni. hakaret etmediğin sürece fikirlerini söylemene karşı çıkılması bizim hoşgörüsüzlüğümüz, aşırı hassas davranıyor olabiliriz. saygılar.
100. nick altı entrysini girdiğim.
100 numaralı adam.
100 numaralı adam.
Konu bulamayıp pipi, penis muhabbeti yapan ergenlere konu bulup pipi, penis muhabbetleri açan yazar.
(#18445133)
(#18445174)
(#18445190)
(#18445206)
(#18445264)
(#18445295)
(#18445408)
(#18445531)
(#18457549)
(#18457736)
(#18457890)
(#18457981)
(#18458061)
defalarca entry girerek kendi başlığının altını doldurmaya çalışan yazar. kendi nick altından bahsetmiyorum bile.
lütfen yardımcı olalım. bir entry de sen gir e1011001'i bu dertten kurtar kampanyasını başlatıyorum.
(#18445174)
(#18445190)
(#18445206)
(#18445264)
(#18445295)
(#18445408)
(#18445531)
(#18457549)
(#18457736)
(#18457890)
(#18457981)
(#18458061)
defalarca entry girerek kendi başlığının altını doldurmaya çalışan yazar. kendi nick altından bahsetmiyorum bile.
lütfen yardımcı olalım. bir entry de sen gir e1011001'i bu dertten kurtar kampanyasını başlatıyorum.
sıkıntılarını sözlüğe açan yazar. neden orjinal isimlerini söylemezler bilmem. tüh!
(bkz: #18457846)
(bkz: #18457846)
odtüde okuyan yazar.
yeni değişikliklerden pek haberi yok cahilin. artık o imamhatipliler doktor, hukukçu, bakan, başbakan* olabiliyor.... islamofobiklerin çıldırmasına ise bayılıyorum. kudurun lan.
odtü milyonlara gelmiş mi dedirten.
"hadi bütün kürtleri öldürelim" diye başlık açıp 7-8 entry sonra " amına koduğumun salağı" yazan tuhaf çift kişilik. lan insan kendine niye küfreder ki ? hadi küfrettin, niye bunu sözlükte yapıyorsun ki ?
tahminimce 2000 yılında odtüye giriş yapmıştır.
yahudi.
(#16734949) dinsiz olduğunu düşünsem de, din düşmanı olmadığı sürece yanında yer alabileceğim yazar. sanıyorum ki: o da benim gibi kürt olmamasına rağmen, bazı gerçekleri görebiliyor ve çekinmeden söyleyebiliyor.
(#16729611) 30 Ağustos bayramını dini bayram zanneden kara cahil yazar. Sekülerlikle, yahudi dini günleriyle ne ilgisi var?
(bkz: #16718066) "eki ne var lan. 4.5 milyar yıl önce pıt pıt pıt baloncuklardan öylesine çıkıveren atlar, eşekler, inekler ve diğer türler mi? akıllı tasarımın dediği bu değil mi?" sıkı güldüren yazar. helal olsundur.
nickinin rakamlardan oluşan kısmı aynı zamanda bir ayreon albümüdür, nickini buna göre almış olma ihtimalini çok görmesem de, o adamların en güzel albümüdür bu aynı zamanda.
ayrıca din düşmanı oluşu biraz katı da olsa, dinlere inanmıyor olması yönüyle mantıklı biri olduğu açık.
ayrıca din düşmanı oluşu biraz katı da olsa, dinlere inanmıyor olması yönüyle mantıklı biri olduğu açık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar