bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri35
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- cok da abartmaya gerek uok6
- claudian clouds33
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- yazarların akşam yemekleri5
- kadınlar6
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- morkstar2
- true ile tatlı sert3
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- yaşanmamışların yası2
- true'nun engelli olması6
- allah11
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- okan buruk9
- seni tanıyorum4
- sözlük kızlarının kekleri24
- anın görüntüsü24
- alışkanlığı karakter sanmak2
- sarapci koala hatayi33
- victor osimhen2
- meriç dükalığı8
- kendini yok etmek istemek2
- amedspor maçından korkmak3
- cumartesi gecesi sıkıcılığı2
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- sevdiğiniz yazarlar8
- sapık başlık açarken sapıklığa uğramak2
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- tai lung8
- islamda namaz yoktur30
- remote çalışırken slack te flört etmek2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- fusya semsiyeli yabanci22
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- evliliğin bir tür mutualizm olduğu gerçeği2
- islam düşmanı olmak için israil'i desteklemek2
- kürdistan10
- uğurcan çakır3
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- çok yorgun geçirilen bir günün ardından2
- gecenin şarkısı14
- okan çık hesap ver4
- dantelli sütyen takan erkek12
- insan kimse bakmıyorken yaptığı şeydir2
dünyanın en şirin varlıkları olan bebekler için her türlü şeyi bulabileceğiniz muazzam site.
http://www.e-bebek.com/
http://www.e-bebek.com/
içinde sanal bebekler barındıran bir site olduğunu sandığım ama beni hayal kırıklığına uğratan hede hödö.
bu şirketin sahibi anadolu ulaşım' ın da sahibi olan halil erdoğmuş' tur. pahalı falan diyenler çok ama zaten sitenin hedef kitlesi plazalarda çalışan ebeveynlermiş, sahibi öyle dedi yani. bir de bebek kuaförü olayı varmış ki yine sahibinin dediğine göre kuaför olup da bebeğin kafasını alabros modeli yapmıyorlarmış bebek zaten sürekli hareketli nasıl traş edeceksin? işte kuaförün numarası bebeğin o kuaför koltuğunda rahatça oturması ve oraya alışmasıymış. iyi girişim, iyi para kazanma yöntemi.
ebeveynlerin indirimlerini ve kampanyalarini takip etmesini onerdigim site. Ozellikle buyuk yekun tutan bebek arabasi, araba koltugu, park yatak, oda takimi vb. gibi alisverislerinizi kampanyalarina denk getirirseniz, kampanyalarin uzerine guzel indirim de yapiyorlar. Zincir magazalarin her turlu avantaji (pesin fiyatina kredi kartina taksit, avantajli iade kosullari, teknik destek ve danismanlik, bol cesit arasindan kapsamli degerlendirme yaparak secme imkani vb) yasamaniz da cabasi. Fakat olur da kampanyasi olmayan ya da "aman ne olacak ki kac paralik sey" diyerek alacaginiz ufak tefek ivir zivirlarda hic acimaz, belinizi de inciterek oper.
buyaka alışveriş merkezi'ndeki yeri oldukça güzel ve geniş bir alan.
fiyatlarına gelince genelde pahalı markaları tercih etmişler.
fiyatlarına gelince genelde pahalı markaları tercih etmişler.
HAYAT BEBEK SUYU 0,33 LT 6 LI BÜTÜN MARKETLERDE 3 lira civarlarındayken e bebek mağazalarında 4,50 lira.
sevgilinin evine gidince sevişmeyip akşama kadar kendi kendine gelin güvey olan ve bebeklerimize bunu bunu alalım diyen mause'un tek tıkına bakan lanet bir site.
buyaka mağazasında türban yasağı uygulanmakta.
buna pek anlam veremedim açıkçası ama gerçek.
türbanlı çalışan soyunma odasında türbanını çıkartıp işine başlıyor akşam çıkışta türbanını takıp evine gidiyor.
buna pek anlam veremedim açıkçası ama gerçek.
türbanlı çalışan soyunma odasında türbanını çıkartıp işine başlıyor akşam çıkışta türbanını takıp evine gidiyor.
takım liderliği diye bir pozisyonları var.
10 tane çalışanı denetlesin diye birini dikiyorlar başlarına amma ve lakin o isim de erkekse kızların elinde oyuncak oluyor.
10 tane çalışanı denetlesin diye birini dikiyorlar başlarına amma ve lakin o isim de erkekse kızların elinde oyuncak oluyor.
1.750 liraya satılan bebek arabası gördükten sonra beni dumura uğratan mağazadır. sitesinde 3.499 liradan 2.690 liraya inmiş olan puset görünce bir kez daha dumura uğradım sevgili sözlük. ulan o paraya öküz alırız be. *
baya normal suyu özel bir şeymiş gibi satan dükkanlara sahip firmadır. yani bana baya baya normal su gelmişti lan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar