bugün
- abdullah öcalana'ın yeni konutuna taşınması18
- anın görüntüsü32
- nar tanelemek5
- koltukaltını maymun gibi kaşımak3
- millette manyak para var20
- erken uyanmak4
- kezoya baştan aşağı hayır duaları yağdırmak2
- tbmm de sanayi ve teknoloji bakanlığı bütçesi3
- boşandığı eşine araba alan adam7
- kuzey buz denizi3
- quentin tarantino nun en iyi filmi2
- zenci uşağın aniden içeri girmesi3
- sözlük kürdü54
- yazılımcının flört edememesi2
- 33 ülkenin stok yapın çağrısı2
- abd arabuluculuğunda ukrayna rusya müzakereleri2
- 6 yaşındaki kızını satan anne10
- cadılar bayramı kutlayan gerizekalı türkler31
- fon krizi kimin üstüne yıkılacak19
- insan olmaya çeyrek kala tarzı entry girmek10
- cadılar bayramı kutlamayan geri zekalılar13
- çaykur'un türk çayı ibaresini kaldırması13
- 30 liraya satılan tavuk döner13
- ilkokulda dayak yemiş efsanevi nesil14
- ben tevratı da okudum incili de12
- traveler of secret moments tarzı enrty girmek8
- papatya çayı içen erkek10
- ananı mı dinlersin karıyı mı11
- volkswagen passat10
- pankek yiyen erkek6
- 007 tarzı entry girmek4
- yaşıyor musunuz uludağ sözlük7
- traş olmaya üşenmek7
- kale3112'deki 3112'nin anlamı nedir sorunsalı5
- türkiyeli kahvesi8
- ismail kartal19
- 20075
- sevilmeyen iş arkadaşıyla başa çıkma yöntemi5
- evde kalmış 30 yaşında kız22
- osman pamukoğlu14
- sınavlar bittikten sonra oluşan boşluk hissi6
- devlet bahçeli'nin il olmasını önerdiği 19 ilçe10
- kemal sunal'ın en kötü filmi8
- sözlükteki kızların bilgisiz olması23
- simko323
- etnik köken20
- karton toplayan cocuk 15 temmuzda ne yapıyordu10
- escort ile para kavgası5
- 3 kasım 2026 galatasaray stuttgart maçı8
- kavga edenleri auuuwww diye gaza getirmek5
dünyanın en şirin varlıkları olan bebekler için her türlü şeyi bulabileceğiniz muazzam site.
http://www.e-bebek.com/
http://www.e-bebek.com/
içinde sanal bebekler barındıran bir site olduğunu sandığım ama beni hayal kırıklığına uğratan hede hödö.
bu şirketin sahibi anadolu ulaşım' ın da sahibi olan halil erdoğmuş' tur. pahalı falan diyenler çok ama zaten sitenin hedef kitlesi plazalarda çalışan ebeveynlermiş, sahibi öyle dedi yani. bir de bebek kuaförü olayı varmış ki yine sahibinin dediğine göre kuaför olup da bebeğin kafasını alabros modeli yapmıyorlarmış bebek zaten sürekli hareketli nasıl traş edeceksin? işte kuaförün numarası bebeğin o kuaför koltuğunda rahatça oturması ve oraya alışmasıymış. iyi girişim, iyi para kazanma yöntemi.
ebeveynlerin indirimlerini ve kampanyalarini takip etmesini onerdigim site. Ozellikle buyuk yekun tutan bebek arabasi, araba koltugu, park yatak, oda takimi vb. gibi alisverislerinizi kampanyalarina denk getirirseniz, kampanyalarin uzerine guzel indirim de yapiyorlar. Zincir magazalarin her turlu avantaji (pesin fiyatina kredi kartina taksit, avantajli iade kosullari, teknik destek ve danismanlik, bol cesit arasindan kapsamli degerlendirme yaparak secme imkani vb) yasamaniz da cabasi. Fakat olur da kampanyasi olmayan ya da "aman ne olacak ki kac paralik sey" diyerek alacaginiz ufak tefek ivir zivirlarda hic acimaz, belinizi de inciterek oper.
buyaka alışveriş merkezi'ndeki yeri oldukça güzel ve geniş bir alan.
fiyatlarına gelince genelde pahalı markaları tercih etmişler.
fiyatlarına gelince genelde pahalı markaları tercih etmişler.
HAYAT BEBEK SUYU 0,33 LT 6 LI BÜTÜN MARKETLERDE 3 lira civarlarındayken e bebek mağazalarında 4,50 lira.
sevgilinin evine gidince sevişmeyip akşama kadar kendi kendine gelin güvey olan ve bebeklerimize bunu bunu alalım diyen mause'un tek tıkına bakan lanet bir site.
buyaka mağazasında türban yasağı uygulanmakta.
buna pek anlam veremedim açıkçası ama gerçek.
türbanlı çalışan soyunma odasında türbanını çıkartıp işine başlıyor akşam çıkışta türbanını takıp evine gidiyor.
buna pek anlam veremedim açıkçası ama gerçek.
türbanlı çalışan soyunma odasında türbanını çıkartıp işine başlıyor akşam çıkışta türbanını takıp evine gidiyor.
takım liderliği diye bir pozisyonları var.
10 tane çalışanı denetlesin diye birini dikiyorlar başlarına amma ve lakin o isim de erkekse kızların elinde oyuncak oluyor.
10 tane çalışanı denetlesin diye birini dikiyorlar başlarına amma ve lakin o isim de erkekse kızların elinde oyuncak oluyor.
1.750 liraya satılan bebek arabası gördükten sonra beni dumura uğratan mağazadır. sitesinde 3.499 liradan 2.690 liraya inmiş olan puset görünce bir kez daha dumura uğradım sevgili sözlük. ulan o paraya öküz alırız be. *
baya normal suyu özel bir şeymiş gibi satan dükkanlara sahip firmadır. yani bana baya baya normal su gelmişti lan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar