bugün
- kanadalı ünlüler6
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak3
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- beni kaybettin diyen erkek14
- felsefe mezunu öğretmen olmak3
- tecrübe edilen en korkunç şey6
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması4
- ekşiye gidiyorum ben10
- mazotun litresi 101 lira35
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- iç sıkıntısı5
- sadece filistin'i önemsemek15
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- sevilen hitap şekilleri3
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı12
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- gocu38
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- mia khalifa denince akla gelen ilk şey3
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- iblis'in sesini duymak11
- witcher 32
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- 28 bine çalışmak8
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- güne almanca bir cümle bırak3
- gecenin korkunç yaratıkları3
- kürdü sevin10
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- israil11
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- g i l d e d l i l y27
- anın görüntüsü24
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- kadikoy psikolog4
- beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması5
- arkadaşlar bakar mısınız16
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- aslan burcu3
- yazarların fobileri20
cahil birine sinesteziyle doğan seçilmiş kişilere bahşedilen yeteneklerden bahsetmek, köre renklerin ne olduğunu anlatmak gibidir, istediğiniz kadar konuşun, sadece sizin renklere verdiğiniz tepkileri taklit edebilir, asla başka bir dünyanın mümkün olduğunu kavrayamazlar!
gözlerinin önüne çekilen perde, kaderin kendilerine biçtiği roldür!
o yüzden bu adamlara inanılmaz bir saygı besliyorum ben!
gözlerinin önüne çekilen perde, kaderin kendilerine biçtiği roldür!
o yüzden bu adamlara inanılmaz bir saygı besliyorum ben!
beyni yiyip tüketen ve öldüren demansa bağlı şizofreniyle bu insanların kıyaslanması bir noktada yeteneklerinin belirsiz doğasından kaynaklanıyor.
sanrı, gördüğünü zanneden herkes sanrı görmüyor anlayacağınız.
bazıları doğuştan amiral gemisi amd cpu lu, örüntü algılama sensörleriyle donatılmış çok özel beyin şemalarıyla doğuyor!
sanrı, gördüğünü zanneden herkes sanrı görmüyor anlayacağınız.
bazıları doğuştan amiral gemisi amd cpu lu, örüntü algılama sensörleriyle donatılmış çok özel beyin şemalarıyla doğuyor!
üstün sinestezi yeteneğiyle doğan insanların dünya algısı, man of steel filmindeki clark ın x ray görüşüne yakın!
beyinleri duydukları her sesi renge, yahut her ses frekansını belirli aralıktaki elektromanyetik dalgaboyuna dönüştürebiliyor!
inanılmaz bir yetenek di mi?
yahudi asıllı fizikçi feynman ve sırp asıllı hristiyan fizikçi tesla da bu yetenekle doğmuştu! birçok matematiksel keşfi bu allah vergisi üstün kabiliyete borçlular!
https://youtu.be/VcdFURryKjA?t=32
beyinleri duydukları her sesi renge, yahut her ses frekansını belirli aralıktaki elektromanyetik dalgaboyuna dönüştürebiliyor!
inanılmaz bir yetenek di mi?
yahudi asıllı fizikçi feynman ve sırp asıllı hristiyan fizikçi tesla da bu yetenekle doğmuştu! birçok matematiksel keşfi bu allah vergisi üstün kabiliyete borçlular!
https://youtu.be/VcdFURryKjA?t=32
elektrik sinyali temelinde sesle görüntüyü, tatla dokunmayı birbirinden ayırt eden hiçbir şey yok, 0 la 1 arasındaki sonsuz ton gibi, algının da sonsuz çeşidi var, fakat insan beyni bunları sadece birkaç kategori özelinde hesaplayabilecek yeterlilikte olduğu için tüm insanlar aynı kavram-algılama setiyle dünyaya geliyor zannediyorsanız!
sizin adınıza üzgünüm! yanılıyorsunuz!
sinestezi! evet, sinestezi ölümcül bir istisna! istisnaların en tehlikelisi ve en büyüğü!
çünkü birçok üstün matematikçinin bu karmaşadan anlam çıkaran zihinlerle doğduğu keşfedildi!
sizin adınıza üzgünüm! yanılıyorsunuz!
sinestezi! evet, sinestezi ölümcül bir istisna! istisnaların en tehlikelisi ve en büyüğü!
çünkü birçok üstün matematikçinin bu karmaşadan anlam çıkaran zihinlerle doğduğu keşfedildi!
gerçekte 9 tanedir.
eklenecek olanlar; thermoception-ısıyı algılama, equilibrioception-denge, nociception-idrak ve procrioception-farkındalık demişti rahmetli kominis Mehmet abi.
eklenecek olanlar; thermoception-ısıyı algılama, equilibrioception-denge, nociception-idrak ve procrioception-farkındalık demişti rahmetli kominis Mehmet abi.
on birinci nesil çaylak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar