bugün

/32
ergen ve atarlı. o bir efsane olacak. bana öyle ayarlar veriyor ki.
gidecekti, gitmedi. üstüne üstlük bir de krem şantili meme sözü almış. hem de onuncu nesil. malın gözü valla ya.
(bkz: bi bitmedi gitti)
az önce göğüslerinden suratı gözükmeyen bi kızdan krem şantili meme sözü almıştır. yazık be.
bi ara olacak lan bu dediğim yazar. yok lan fikir değiştirdim tekrar, bundan daha bişey olmaz. olmamış bu, bu çaylak olsun fmf gelsin.
onuncu neslin karizması yazar.*
görsel
seni seviyorum deyip terk ettin beni.
eğlenceli yazardır.
ölmüş diyorlar.
sol framede görünce geldi yine tipini siktiğimin diye söylendiğim yazar. panik yok gelmemiş.
s*ktir ya, kaçın geri döndü.
gece gece egosunu benim özel mesajlarım da tazelemiş yazarımsı. birde kendi mesaj attıp sonra engelledim seni canımsısısısı seviyeme yükselene kadar kal orada dedi. aç o mesaj engelini yükselt beni seviyene.
vallahi geldi. sözlüğü terk edin kaçın lan kaçın.
vallahi dönmüş lan demislerdi de inanmamıştım. boşaltın burayı. kaçın lan.
ruhen ciddi sorunları olan ve bu ciddiliğin sınırlarını halen koyamadığım yazardır. mübarek kendini bret pit sanıyor herhalde ama makatında tüy bile olamaz efenim. insanlık olması lazım ilk önce insanlık.
mizah yönü gelişmiş yazardır. severiz kendisini. aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.
(bkz: teşrif eyledi yine simasını cima eylediğimin)
çaylaklıktan döndükten sonra aklına gelmişim. özel mesaj attı. şerefsizim gururum okşandı.
(bkz: #19146000)

avrat pazarında satışa çıkmış yazar. parayı veren düdüğü çalar. haydi sözlük abazanları sizi bekliyoruz. şimdi dr droll düşünsün.
o bir droll, güncel insan, gönüllerin şahı ve sigarasını bile ışın kılıcı ile yakan korkunç ivan.**

görsel
https://www.youtube.com/watch?v=rUwqo6tMXKc

en sevdiği şarkıdır.

le le le sakine. niye gittin şakire. gel beraber kaçalım. *

o değilde dr droll kadar öz güveni yüksek bi insan pek bulunmaz. fazla. çok fazla. cıks.
(#18823038)
naber lan droll delisi.
iphone'u Xperia z den iyi sanan zavallı muhtemelen elindeki iphone'nun ppi sinden bile bi haber yazık la kimin çocuğuysa.
yeni kankamdır kendisi. he amk akşama kadar kürt-türk başlıkları açıp hit yapmaya çalışmıyor en azından adam. Efendi efendi trollüğünü yapıyor. Çokta kral yapıyor.
Gözlerinden,
Gözlerinden öperim,
Bir umudum sende,
Anlıyor musun ?

Berhudar ol.
sarışın ve kel.
üzülüyorum kendisi icin. boyle kombinasyon mu olur lan..
© copyright 2005 - 2026