bugün
- ctrlx'in ayakları7
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi9
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları12
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler8
- rafadan yumurta kaç dk olmalı12
- reisin tam bir reis olması4
- psikoloji bilim midir6
- trump'ın tr'ye 5 f35 vereceğiz açıklaması5
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır11
- 23 yaş3
- erdoğan ın dünya lideri olması5
- trump necla ablayı ziyaret edecek mi4
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın17
- yazarların mezun olduğu okullar8
- 7 temmuz 2026 erdoğan trump basın açıklaması3
- iri kıyım kadın çekiciliği3
- elleri bomboş yazarlar veritabanı3
- dövmesi olan erkek9
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- yunanistan dışişleri bakanının karşılanmaması3
- uzun zamandır çaylak olmamak4
- emekliler emekliyor mu2
- dile dolanan saçma şarkılar3
- tuvalet atıkları bile abd'ye götürülecek5
- ankara da nato zirvesi5
- ulu sizi nasıl hissettiriyor3
- velvet'in güzel ve çekici bir kadın olması2
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- istanbul da yaşamanın imkansız hale gelmesi5
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak8
- günün şiiri24
- rakının ülseri geçirmesi5
- yoğurt11
- erdoğan'ın trump'ı havaalanında karşılaması3
- mony tontana11
- yazarların siyasi çizgisi2
- bik bik'in ayaklarıyla ezdiği üzümden içmek3
- öbür sözlük5
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık5
- eksik bilgi2
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- imrandy3
- baş ağrısı6
- velvet31
- 200 000 km yüksek mi sorunsalı2
- elin bir başka kadının eline değmesi4
- saraca finch house21
- hayata direnmek5
- kol saati takmanın anlamsızlığı5
- pforzheim şu an 30 derece3
Ağır terörist bölücü ayırılıkçı kafa yapısına sıçılası yazar.
Kürdistan diye bir yer olduğunu sanan, hatta kafasına göre başkent bile belirlemiş fındık ezmesi beyinli yazarımsı.
akp hükümeti, hani sizin çok sevdiğiniz akp sayesinde dağa çıkmasına gerek kalmayan yazar.
Asker operasyonlarını durdurup kısmen çekilmişken, hükümet apo ile pazarlığa oturmuş ve pkk'yı tanımışken oturup entry kasmayın, gelin buralara sözlerinizi burada tekrarlayım, yerse(yemedi).
Asker operasyonlarını durdurup kısmen çekilmişken, hükümet apo ile pazarlığa oturmuş ve pkk'yı tanımışken oturup entry kasmayın, gelin buralara sözlerinizi burada tekrarlayım, yerse(yemedi).
owww yine azılı trolleri çıldırtmış yazar.
bak arkadaşım seni ciddiye alıp oturup cevap yazmışım ama sen hala liseli ergen gibi nickaltı savaşı peşindesin.
başka kapıya evladım.
bak arkadaşım seni ciddiye alıp oturup cevap yazmışım ama sen hala liseli ergen gibi nickaltı savaşı peşindesin.
başka kapıya evladım.
(#20489903) cilo dağındaki mağaraların birinden yazan pkklı.
evinden entry yazan yazar.
halkların özgürlüğünü savunan herkesi terörist sanan zihniyeti darmadağın edene kadar yazacak.
halkların özgürlüğünü savunan herkesi terörist sanan zihniyeti darmadağın edene kadar yazacak.
Çözüm sürecinden habersiz terörist.
dağdan internete girmek zor olmuyor mu diye merak ettiğim yazar.
ihanet ettiği milletin dilinde konuşan zavallı.
AKP'nin verdiği bütün ödünlerden yüz bulup istediği gibi atan tutan yazar. Bi de çözüm sürecinden habersiz diye aşağılanmış. Magaradan giriyormuş. Evinden girse ne olacak? Ses çıkaracak bir otorite mi kaldı ortada?
Manyak mısınız adamlar (yani PKKlılar) bu salak AKP'lilere ne yapsak yutturuyoruz diye istedikleri gibi at koşturuyorlar, hala burada AKP'yi üstün gören şaşkınlar var.
Manyak mısınız adamlar (yani PKKlılar) bu salak AKP'lilere ne yapsak yutturuyoruz diye istedikleri gibi at koşturuyorlar, hala burada AKP'yi üstün gören şaşkınlar var.
sözlükte özel mesajla ve entrylerle alelade küfür ederek vatan kurtaracağını sanan zavallıları çıldırtan yazar.
edit: çözüm sürecini pkk'nın çekilmesi sananlar patlamış yine.
ulan hergün 3-4 karakol kapanıp askerler çekiliyor. çözüm süreci bağımsızlığa açılan bir yol, bir adım sadece.
sadece ntv-cnntürk-trt izlersen olacağı bu.
edit: çözüm sürecini pkk'nın çekilmesi sananlar patlamış yine.
ulan hergün 3-4 karakol kapanıp askerler çekiliyor. çözüm süreci bağımsızlığa açılan bir yol, bir adım sadece.
sadece ntv-cnntürk-trt izlersen olacağı bu.
o ufacık beyini ile kürdistan*ın hayal olduğunu bilen yazar. bu yüzden çılgınca kinini kusacağı bir sözlük bulmuş. zaten bunu uluorta söylecek götü kendisinde bulamadığı için buradadır.
en fazla konuşup azıtıp at koşturabileceği yer burası olan terörist vatan haini yazar. başka yerde öttürmezler böyle adamı çünkü, mesela ben öttürmem. hayatımın hıncını alaıp, ömrüm boyunca bi daha sinirlenmeyecek kadar fazla döverim. daha önce çok yaptım böyle terörist asalaklara. yine yaparım yani.
faşistlerin hedefi olan yazar.
ee devlet geleneği, alışığız zaten.
ee devlet geleneği, alışığız zaten.
sözlük moderatörlerinin hakkında işlem başlatması gereken hain.
cerebral gyrusları yumurta kabuğu gibi dümdüz olmuş yazar.
girusları ağrı dağı, sulcusları ise adeta vardar ovası olan yazar.
Troll olmaya çalışan sözlüğün en gereksiz yazarlarından biri.itü sözlükteydi bir zamanlar,orada da aynı idi.Yüz vermemek lazım bu pkklı olduğunu söyleyen yavşaklara.
durmadan itü sözlükte de yazdığı iddia edilen yazar.
itü'de hiçbir zaman yazar olmamış, dolayısıyla bir giri dahi girmemiştir.
iddianın en ufak bir ispatı halinde yazarlığımı sildirip bir daha buranın semtine uğramayacağım.
iddianın sahibi iddiasını ispat edemezse iftirasının gereği olarak aynı işlemi kendisinden de bekliyorum.
itü'de hiçbir zaman yazar olmamış, dolayısıyla bir giri dahi girmemiştir.
iddianın en ufak bir ispatı halinde yazarlığımı sildirip bir daha buranın semtine uğramayacağım.
iddianın sahibi iddiasını ispat edemezse iftirasının gereği olarak aynı işlemi kendisinden de bekliyorum.
http://www.itusozluk.com/goster.php/doxanikee
dediğim gibi zamanında itü sözlükte de yazmış yazar.orada da beşiktaş aleyhinde trollük yapmıştır,kürt milliyetçisidir.Pkklıdır.
Dediği gibi hesabını silsin bi zahmet.
dediğim gibi zamanında itü sözlükte de yazmış yazar.orada da beşiktaş aleyhinde trollük yapmıştır,kürt milliyetçisidir.Pkklıdır.
Dediği gibi hesabını silsin bi zahmet.
ekşi sözlük yazarı olduktan sonra avam ülüdöğ sözlüğe pek uğramayan kurt yazar.
hem kürt, hem zürt.
geri dönen yazar. mücadeleden bıkmayı biz.
(#23779575) ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın yazarı.
o kimliğinde ne yazıyor küçük enişte hahahahhaahhaaha seve seve türkiye cumhuriyeti vatandaşı yazıyor değil mi?
hahahahahahahh hunharca acıdım, yazık.
o kimliğinde ne yazıyor küçük enişte hahahahhaahhaaha seve seve türkiye cumhuriyeti vatandaşı yazıyor değil mi?
hahahahahahahh hunharca acıdım, yazık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar