bugün
- arkadaşlar bakar mısınız10
- hep kendini suçlamak12
- çocuğa yabancı isimler vermek3
- yeni biriyle tanışmak5
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- hangi manifest kızısın10
- winamp msn messenger half life windows 983
- havalar da ısındı9
- allah2
- ona bir şey söyle18
- hazır mantı6
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- yks'ye öylesine girmek2
- yalnız yaşamak12
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- güne bir şarkı bırak6
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- sigarayı tersten yakmak4
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı10
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- true'ya arkadan sahip olmak15
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- devlet bahçeli4
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- araplaşmış türkler3
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- ergenlikten kişilik analizi2
- türkçe ezana kuduran türk3
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- götü büyük kadın3
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- baygın koku2
- sadece bayan entrylerini okumak4
- pizzanın kenarını yememek4
- güne bir söz bırak2
- şapka2
- kuran-ı kerim2
- paşa gönlüm bilir2
- çelenk2
- namus takıntısı olan erkek17
bir bollywood filminden beklendiği gibi uzun olmayan, dolu dolu aksiyon dolu dolu suç içerikli güzel bir shahrukh khan, priyanka chopra filmi. bence dondan daha sürükleyici, daha eğlenceli ve merak unsurunu sonuna kadar elden bırakmayarak izleyicinin kopmasına izin vermeyen hoş bir aksiyon-suç filmi. ama dansları donda da don 2de de çok sıkıcı geldi bana açıkçası. bollywoodla tanıştığım ilk zamanlarda filmlerdeki dansları gereksiz bulurdum ancak zamanla tam tersi filme ayrı bir hava kattığını düşünür oldum. hatta birçok filmde o dansları dört gözle izler, müzikleri pür dikkat dinler oldum. gerçekten çok güzel müzik ve dansları olan filmler var. misal malang,zoobi doobi, dhoom machale, kal ho naa ho, heer, jiya re, jab tak hai jaan, challa. zaten jab tak hai jaan apayrı bişeydi. neyse...
ama abi don serisinde kareografiler de müzikler de iğrenç geldi bana. seven olmuştur muhakkak ancak bana çok itici geldiler. sıkılıp ilerlettim bu kısımları.
müzikler harici senaryosu gerçekten derli toplu bir film olmuş don 2. birçok filmde ki bazıları ciddi bütçelerle yapılıp ciddi hasılatlar kaldırmış filmlerde öyle noktalar oluyor ki izleyici resmen "abi senaristler şurdaki şu şeyi açıklamayı unutmuş hee" dedirtebiliyorlar. don serisi bu tür filmlerle karşılaştırıldığındaysa gerçekten üstün geliyor benim gözümde.
neyse, izleyin izlettirin abi. sıkılmazsınız kolay kolay. gerçekten güzel bir film.
ama abi don serisinde kareografiler de müzikler de iğrenç geldi bana. seven olmuştur muhakkak ancak bana çok itici geldiler. sıkılıp ilerlettim bu kısımları.
müzikler harici senaryosu gerçekten derli toplu bir film olmuş don 2. birçok filmde ki bazıları ciddi bütçelerle yapılıp ciddi hasılatlar kaldırmış filmlerde öyle noktalar oluyor ki izleyici resmen "abi senaristler şurdaki şu şeyi açıklamayı unutmuş hee" dedirtebiliyorlar. don serisi bu tür filmlerle karşılaştırıldığındaysa gerçekten üstün geliyor benim gözümde.
neyse, izleyin izlettirin abi. sıkılmazsınız kolay kolay. gerçekten güzel bir film.
Başrollerinde Shahrukh Khan ve Priyanka Chopra'nın rol aldığı don isimli aksiyon filminin devamı şeklinde olan filmdir. Yüzleşme adıyla da bilinir.
Filmin yönetmenliğini Farhan Akhtar Üstlenmiştir.
Oldukça aksiyon dolu güzel filmdir.
Filmin yönetmenliğini Farhan Akhtar Üstlenmiştir.
Oldukça aksiyon dolu güzel filmdir.
izlediğim en iyi aksiyon filmi olarak kalacak sanırım. Bir diğeri için
(bkz: don 1)
(bkz: don 1)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar