bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri35
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- cok da abartmaya gerek uok6
- claudian clouds33
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- yazarların akşam yemekleri5
- kadınlar6
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- morkstar2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- true ile tatlı sert3
- insan ne ister2
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- true'nun engelli olması6
- allah11
- yaşanmamışların yası2
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- okan buruk9
- sözlük kızlarının kekleri24
- seni tanıyorum4
- anın görüntüsü24
- sarapci koala hatayi33
- meriç dükalığı8
- alışkanlığı karakter sanmak2
- victor osimhen2
- amedspor maçından korkmak3
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- kendini yok etmek istemek2
- sevdiğiniz yazarlar8
- cumartesi gecesi sıkıcılığı2
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- tai lung8
- islamda namaz yoktur30
- sapık başlık açarken sapıklığa uğramak2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- remote çalışırken slack te flört etmek2
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- fusya semsiyeli yabanci22
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- kürdistan10
- islam düşmanı olmak için israil'i desteklemek2
- evliliğin bir tür mutualizm olduğu gerçeği2
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- uğurcan çakır3
- dantelli sütyen takan erkek12
- gecenin şarkısı14
- çok yorgun geçirilen bir günün ardından2
- okan çık hesap ver4
bir bollywood filminden beklendiği gibi uzun olmayan, dolu dolu aksiyon dolu dolu suç içerikli güzel bir shahrukh khan, priyanka chopra filmi. bence dondan daha sürükleyici, daha eğlenceli ve merak unsurunu sonuna kadar elden bırakmayarak izleyicinin kopmasına izin vermeyen hoş bir aksiyon-suç filmi. ama dansları donda da don 2de de çok sıkıcı geldi bana açıkçası. bollywoodla tanıştığım ilk zamanlarda filmlerdeki dansları gereksiz bulurdum ancak zamanla tam tersi filme ayrı bir hava kattığını düşünür oldum. hatta birçok filmde o dansları dört gözle izler, müzikleri pür dikkat dinler oldum. gerçekten çok güzel müzik ve dansları olan filmler var. misal malang,zoobi doobi, dhoom machale, kal ho naa ho, heer, jiya re, jab tak hai jaan, challa. zaten jab tak hai jaan apayrı bişeydi. neyse...
ama abi don serisinde kareografiler de müzikler de iğrenç geldi bana. seven olmuştur muhakkak ancak bana çok itici geldiler. sıkılıp ilerlettim bu kısımları.
müzikler harici senaryosu gerçekten derli toplu bir film olmuş don 2. birçok filmde ki bazıları ciddi bütçelerle yapılıp ciddi hasılatlar kaldırmış filmlerde öyle noktalar oluyor ki izleyici resmen "abi senaristler şurdaki şu şeyi açıklamayı unutmuş hee" dedirtebiliyorlar. don serisi bu tür filmlerle karşılaştırıldığındaysa gerçekten üstün geliyor benim gözümde.
neyse, izleyin izlettirin abi. sıkılmazsınız kolay kolay. gerçekten güzel bir film.
ama abi don serisinde kareografiler de müzikler de iğrenç geldi bana. seven olmuştur muhakkak ancak bana çok itici geldiler. sıkılıp ilerlettim bu kısımları.
müzikler harici senaryosu gerçekten derli toplu bir film olmuş don 2. birçok filmde ki bazıları ciddi bütçelerle yapılıp ciddi hasılatlar kaldırmış filmlerde öyle noktalar oluyor ki izleyici resmen "abi senaristler şurdaki şu şeyi açıklamayı unutmuş hee" dedirtebiliyorlar. don serisi bu tür filmlerle karşılaştırıldığındaysa gerçekten üstün geliyor benim gözümde.
neyse, izleyin izlettirin abi. sıkılmazsınız kolay kolay. gerçekten güzel bir film.
Başrollerinde Shahrukh Khan ve Priyanka Chopra'nın rol aldığı don isimli aksiyon filminin devamı şeklinde olan filmdir. Yüzleşme adıyla da bilinir.
Filmin yönetmenliğini Farhan Akhtar Üstlenmiştir.
Oldukça aksiyon dolu güzel filmdir.
Filmin yönetmenliğini Farhan Akhtar Üstlenmiştir.
Oldukça aksiyon dolu güzel filmdir.
izlediğim en iyi aksiyon filmi olarak kalacak sanırım. Bir diğeri için
(bkz: don 1)
(bkz: don 1)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar