bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- insan ne ister5
- yaşanmamışların yası4
- claudian clouds33
- cok da abartmaya gerek uok6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak3
- anın görüntüsü25
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- günlük2
- yazarların akşam yemekleri5
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- önyargı2
- kadınlar6
- sözlük kızlarının kekleri24
- true ile tatlı sert3
- true'nun engelli olması6
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- okan buruk9
- allah11
- morkstar2
- meriç dükalığı8
- sarapci koala hatayi33
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- sevdiğiniz yazarlar8
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- islamda namaz yoktur30
- seni tanıyorum4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- amedspor maçından korkmak3
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung8
- alışkanlığı karakter sanmak2
- fusya semsiyeli yabanci22
- victor osimhen2
- kürdistan10
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- kendini yok etmek istemek2
- cumartesi gecesi sıkıcılığı2
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- sapık başlık açarken sapıklığa uğramak2
- remote çalışırken slack te flört etmek2
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- gecenin şarkısı14
bir bollywood filminden beklendiği gibi uzun olmayan, dolu dolu aksiyon dolu dolu suç içerikli güzel bir shahrukh khan, priyanka chopra filmi. bence dondan daha sürükleyici, daha eğlenceli ve merak unsurunu sonuna kadar elden bırakmayarak izleyicinin kopmasına izin vermeyen hoş bir aksiyon-suç filmi. ama dansları donda da don 2de de çok sıkıcı geldi bana açıkçası. bollywoodla tanıştığım ilk zamanlarda filmlerdeki dansları gereksiz bulurdum ancak zamanla tam tersi filme ayrı bir hava kattığını düşünür oldum. hatta birçok filmde o dansları dört gözle izler, müzikleri pür dikkat dinler oldum. gerçekten çok güzel müzik ve dansları olan filmler var. misal malang,zoobi doobi, dhoom machale, kal ho naa ho, heer, jiya re, jab tak hai jaan, challa. zaten jab tak hai jaan apayrı bişeydi. neyse...
ama abi don serisinde kareografiler de müzikler de iğrenç geldi bana. seven olmuştur muhakkak ancak bana çok itici geldiler. sıkılıp ilerlettim bu kısımları.
müzikler harici senaryosu gerçekten derli toplu bir film olmuş don 2. birçok filmde ki bazıları ciddi bütçelerle yapılıp ciddi hasılatlar kaldırmış filmlerde öyle noktalar oluyor ki izleyici resmen "abi senaristler şurdaki şu şeyi açıklamayı unutmuş hee" dedirtebiliyorlar. don serisi bu tür filmlerle karşılaştırıldığındaysa gerçekten üstün geliyor benim gözümde.
neyse, izleyin izlettirin abi. sıkılmazsınız kolay kolay. gerçekten güzel bir film.
ama abi don serisinde kareografiler de müzikler de iğrenç geldi bana. seven olmuştur muhakkak ancak bana çok itici geldiler. sıkılıp ilerlettim bu kısımları.
müzikler harici senaryosu gerçekten derli toplu bir film olmuş don 2. birçok filmde ki bazıları ciddi bütçelerle yapılıp ciddi hasılatlar kaldırmış filmlerde öyle noktalar oluyor ki izleyici resmen "abi senaristler şurdaki şu şeyi açıklamayı unutmuş hee" dedirtebiliyorlar. don serisi bu tür filmlerle karşılaştırıldığındaysa gerçekten üstün geliyor benim gözümde.
neyse, izleyin izlettirin abi. sıkılmazsınız kolay kolay. gerçekten güzel bir film.
Başrollerinde Shahrukh Khan ve Priyanka Chopra'nın rol aldığı don isimli aksiyon filminin devamı şeklinde olan filmdir. Yüzleşme adıyla da bilinir.
Filmin yönetmenliğini Farhan Akhtar Üstlenmiştir.
Oldukça aksiyon dolu güzel filmdir.
Filmin yönetmenliğini Farhan Akhtar Üstlenmiştir.
Oldukça aksiyon dolu güzel filmdir.
izlediğim en iyi aksiyon filmi olarak kalacak sanırım. Bir diğeri için
(bkz: don 1)
(bkz: don 1)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar