çengelköy'ün göbeğinde yeralan oldukça büyük ve teknolojiyi yakından takip eden bir ağız diş sağlığı polikliniği. bikaç çürük diş ve eksik dişlerimi yaptırmak için gittim ve aldığım hizmetten duyduğum memnuniyeti paylaşmak isterim. 10'un üzerinde hekim çalışıyor yanılmıyorsam. benim doktorum Çağrı Sarıbaş'tı. çürük dişlere dolgu yapıldıktan sonra implant için gün aldım kendisinden. randevu saatimiz geldiğinde bendeki tedirginliği farketmiş olacak ki operasyon öncesi 15dk çay içip operasyon hakkında sohbet ettik. yapılacak bütün işlemleri önceden bilmek ve operasyon esnasında bunların size 'hani size bahsetmiştim ya implant yuvasını yavaş yavaş genişletiyorum şuan, şimdi implantı yerleştiriyorum, implantı yerleştirdim şimdi bikaç dikiş atıp kapatıcaz' şeklinde bildirilmesi sizinde olan bitenden haberdar olmanızı ve rahatlamanızı sağlıyor. operasyon sonrası hiç ağrım olmadı diyebilirim. 3-4 aylık bir bekleme süresinin ardından implantların üzerine porselen diş yaptırmak için gittim. bu aşamada da bütün kontrol sizin elinizde oluyor. uygun şekili ve dişlerin rengini çağrı beyle beraber seçtik. dişler geldiğinde tam istediğim boyutta ve renkteydi. tedavim biteli yaklaşık 2 ay oldu tedaviden önce nasıl yemek yiyomuşum diye düşündüğüm çok oldu. ağzınızdaki kendi dişlerinizden farksız hissediyorsunuz.sizinde eksik dişleriniz varsa ve benim gibi implantla ilgili kulaktan dolma bilgiler yüzünden korkularınız varsa boşuna zaman kaybedip kendinize eziyet çektirmeyin.profesyonel ellerde yapılınca hiç sıkıntı yaşamıyosunuz.

kaliteli işler taktir edilmeli diyorum. siyular.
© copyright 2005 - 2026