bugün
- aklınıza gelen şarkı sözü7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması12
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- tanıdıkların tam bir goy olmaları2
- anahtarı evde unutmak2
- manchester by the sea2
- ama kafamız nasıl güzel2
- backrooms3
- ioc'dan identity graph a2
- kitap okuma alışkanlığı4
- eteğin altına pantolon giyen kız2
- don giymemek3
- 29 mayıs 19762
- bugün de ölmedik2
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek4
- yarından sonraki güne ne denir3
- çerçeve yasa31
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- bir güneşe bir de sana bakamam3
- g i l d e d l i l y10
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- türbede dua etmenin şirk olması13
- barda yanınıza oturan aslında seri katil olan adam2
- sözlük yazarlarının goodreads sayfaları2
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- fazladan ölümsüzlük iksiri olan var mı4
- mutlu olmak2
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- ölümlülük iksiri2
- sokakta öpüşmek7
- kadınların bakir erkek istemesi2
- anın görüntüsü14
- nasıl bir kadın3
- yurt dışı çıkış harcı8
- flört algoritması3
- yalnız ölmek2
- engelleyen insan kibri6
- dağ evi4
- özgür özel15
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- ben bir ceviz agacıyım6
- sürekli kendini öven insan6
- beyazconverse6
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- akıl verme vereceksen huzur ver6
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- geldimgittim6
- akp'li vekilin abdullah öcalan'a teşekkür etmesi2
Kuyt: Herkes şike yapıyor ama Fenerbahçe yapınca haber oluyor
Bu da Fenerin büyüklüğündendir!
Bu da Fenerin büyüklüğündendir!
şişirilmiş balondur.
Dirk Kuyt: iki golü de Fenerbahçeli futbolcuların atmasına rağmen Bursaspor'un da 1 puan alması Fenerbahçe'nin büyüklüğündendir..
koşuları ve hücum presiyle rakip defansı sikerten oyuncu. ligin sow'dan sonra en kalifiye forveti.
kendisine ulaşamayan seksi kedilerin mundar dediği topçudur.
senelerce liverpool'da oynayıp kariyer bakımından 6slilerin kulüp tarihinden bile daha üstün olan, ancak bazı seksi kalçalılarca balon olarak nitelendirilen mükemmel futbolcu. balonlar için bakınız: 5 maçta 15 gol yiyen kaleci burak yılmaz felipe melo* selçuk inan*
Kuyt : Galatasaray'ın 4 gol attığı takımdan, biz 3 gol yiyorsak bu Fenerbahçenin büyüklüğünü gösterir..
fenerbahçenin en beğendiğim futbolcusudur. Avrupai oyun tarzı ve profesyonelliğiyle kendini türkiyede çabuk sevdirmiştir.
performansı düştükçe çenesi açılan futbolcu eskisi. menajerinin talimatıyla taraftara oynamaya başlamış, işin kötüsü bizim andavallar da bunu yutup ayağında top tutamayan adamı şakşaklamaya başlamıştır.
bir de "adam spor medyasındaki yavşaklığı görmüş yeaa" diye zırlayan salaklar var ki sorma gitsin...
bir de "adam spor medyasındaki yavşaklığı görmüş yeaa" diye zırlayan salaklar var ki sorma gitsin...
fm 2012 de fenerbahçenin chelsea ye 10 milyon euro ya sattığı futolcudur.
şu anki formuyla bedavaya versek almazlar.
şu anki formuyla bedavaya versek almazlar.
bu akşam oynanan akhisar maçı sonunda alınan galibiyet sebebiyle kollarını yukarı kaldırıp ciddi ciddi sevinmiş futbolcudur. varın siz düşünün fenerbahçe takımının ruh halini.
görsel
görsel
öncelikle futbolcu olsam kesin dirk kuyt gibi bir adam olurdum net.
öyle messilerde, falcaolarda, ibrahimoviçlerde gözüm yok bu adamda çok farklı bir şey var. hani 3-5 fenerbahçe maçında gördüğüm kadar değil, yıllardır liverpoolda bayıla bayıla izlerdim, tam bir futbolcu, kendi takımıma gelince de daha bir takip eder oldum tabi ki.
''in the tabele'' taraftarlarının, 3 dakikalık özete bakanların beğenmediği futbolcu, gol atmayan futbolcu kötüdüre getirmişler işi, el insaf arkadaşım, adamdaki özveri kimsede yok, kompleks yok, herhangi bir takımı küçük görüp böbürlenmek yok,* adamda takım ruhu var.
diyeceğim o ki, kendini bilen, saygılı, fenerbahçeme yakışan, mükemmel bir futbolcu.
öyle messilerde, falcaolarda, ibrahimoviçlerde gözüm yok bu adamda çok farklı bir şey var. hani 3-5 fenerbahçe maçında gördüğüm kadar değil, yıllardır liverpoolda bayıla bayıla izlerdim, tam bir futbolcu, kendi takımıma gelince de daha bir takip eder oldum tabi ki.
''in the tabele'' taraftarlarının, 3 dakikalık özete bakanların beğenmediği futbolcu, gol atmayan futbolcu kötüdüre getirmişler işi, el insaf arkadaşım, adamdaki özveri kimsede yok, kompleks yok, herhangi bir takımı küçük görüp böbürlenmek yok,* adamda takım ruhu var.
diyeceğim o ki, kendini bilen, saygılı, fenerbahçeme yakışan, mükemmel bir futbolcu.
Dirk Kuyt: Galatasaray'ın bizim sahamızda kupa alması FB nin büyüklüğünü gösterir
Sonuçta stad bizim...
Sonuçta stad bizim...
Dirk Kuyt "Fenerbahçe'nin 6 Kasım'da ligde 6. sırada olması Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir"
başbakana gidiyormuş.
fenerbahçede işlerin nasıl yürüdüğünü iyi öğretmişler elemana...
fenerbahçede işlerin nasıl yürüdüğünü iyi öğretmişler elemana...
Türkçe öğrenmek benim için özel birşey değil, normal birşey diyen ayaklı profesyonel.
bu akşam yine işini yapan oyuncu. 1 gol 1 de asisten daha önemli bir pas vermiştir. çaprazlamasına yaklaşım 20 metreden topu gökhan gönül'ün önüne bırakmıştır. 2.gol de de payı büyüktür yanı.
Attığı golde klasını konuşturmuş olan adamdır. O pozisyonu çoğu kişi gol yapamaz, çünkü heyecan yapıp yerden vururlar. Ancak bu adam cool bir şekilde, yerden vursa bir yerlere çarpacağını bilerek topu tavana asmıştır. Helal olsundur.
not: galatasaraylıyım.
not: galatasaraylıyım.
Kuyt : 401 sayfalık şike iddianamesine inanmayıp 1 twitle Galatasaray'ı şike yapmakla suçlamak fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir...
"kariyerimde ilk defa sahit oldum, bir hakem, kimin ne dediginden emin olmadan kirmizi kart gosterdi." diyen futbolcu.
sen daha nelerle karsilasacaksin kuyt...
sen daha nelerle karsilasacaksin kuyt...
sow'un golünün mimarıdır. adam tam bir futbolcu o topu kurtarışı kafayı kaldırıp ortayı açışı müthiş. üstün yetenekleri mi var hayır ama adam bu işi çözmüş.
"Maçı eskişehirspor'a karşı oynasaydık rahat kazanırdık" diyen futbolcu olayı kısaca özetlemiştir.
Fortçu kuyt olarakta bilinir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar