bugün

hoşbulmuş dahi yazar.
hoşgelmiş ve merhaba yazardır.
agresif bir yazar.
açtığı başlıklara cevap niteliğinde 2-3 kez entry girmeyen yazar.
bir kastamonulu olarak bana "daş düşebülüüü, ayı çıkabülüüü" çağrışımını yapmıştır. kardeşimiz kızmasın, bu yalnızca çağrışım. deha olup olmadığı konusundaki fikirlerimi zamanla beyan edeceğim kendisine. hoş gelişler olsun.
kendi başlıklırına ilgi görmeyince 2. entryi de yazan yazar. beşiktaş düşmanıymış bi de.
(#10848567): direk görüşünü bildirme. sebep memep yok, saldırı ve gereksiz bir troll hareketi. kardeşim madem çok meraklısın dikkat çekmeye ya da ne bileyim bazı şeyleri kötülemeye, öyle 2 satırla olmaz bu işler. savunduğun şeyin nedenlerini ve kendince mantıklı olan yönlerini yaz ki biz de cevabını verebilelim ona göre.
aynı nesildeniz fakat o bir troll.
kendisi özel mesajlarında ne olduğunu açıkca belirtmiştir. ne olduğunu merak eden arkadaşlar olursa bana özel mesaj atıp öğrenebilirler.
artılanmak veyahut eksilenmek isteyen bir yazar. daha çok eksilenir azizim.
aynı nesilden yazardaşım imiş !
yakışıklı ve zengin yazar. ayriyetten fenerbahçeli.
sekizinci nesilin dikkat çekmeye çalışan trollerinden birisi.
(#10866846)
gerçekçi biz tespit yapan yazar. bravo!
türk kızlarından vakti zamanında bol ayar yemiş yazardır.
içinde yaradır.
annesi kazak olan yazar. sevgili takipçilerine duyurulur.
(bkz: ilköğretimli detected)
kendini çok zeki sanan bir yazar herhalde sürekli türk kızlarına laf atma çabası içinde çocukluğuna inmek gerek tabi.
türk kızları tarafından aşağılanmış, terkedilmiş, süründürülmüş, tacize uğramış yazardır. yazıktır, üstüne gitmeyinizdir. **
kendisini, 'türk kızları tu kaka'dır diye insanlığı uyarmak için gönderilmiş bir mesih olarak gören biri diye tahmin ediyorum.
adamın kafası güzel, ama başka düşünce ve görüşlere de yönlendirirse ailecek takip edebiliriz.
türk kızlarından okkalı bir tokat yediğini düşünüyorum.
türk kızlarıyla uzaktan yakından alakası olamayan yazar, türk kızlarına kalmamıştır efenim.
maldanadam'ın şövalyesidir.
uçurulması gereken yazardır, sıkmıştır.
troll desen degil, yazar desen hic degil.
© copyright 2005 - 2026