bugün

/355
malum çevreler tarafından tirsak olduğu iddia edilen lider.

lan amına kodumun beyinsizleri, devlet bahçeli bir işaret verse ölüme gidecek yüzbinler var. mhp genel merkezinden ülkenin doğusunu-batısını,güneyini-kuzeyini kan gölüne çevirecek güce sahipken kimden korkacak ki? tayyipten mi? polisten mi? yoksa marjinal gruplardan mı? adam, polis emir kuludur, asıl suçlu başbakandır, derken bile hükümeti destekliyor olarak algılıyorsunuz. beyninin tek lobunu çalıştırmayın dedik kaç kere.
mhp başkanlığını artık genç bir lidere bırakması gereken siyaset adamı.
beceriksiz siyasetçi. kavga çıkarsın, ortalığı kan gölüne çevirsin demiyoruz. ancak bu kadar korkak olmamalı. sen siyasetçisin bahçeli, ağzın laf yapamıyor, elindeki ülkücü gücünü kendi kendine köreltiyorsun, olaylarda seçmeninle aynı tavrı bile takınamıyorsun, açıkça beceremiyorsun. ya istifa et ya da bilge kağan'ın sözüne uy, titre ve kendine gel.
şaşırtmıştır.
ciğeri 5 para etmez bir parti başkanı. şimdi ben değer biçtim kendilerine, benim değerimde mi ortaya kondu? söylesene benim değerim ne kadarmış?
Söylemesi gerekenleri söyleyip, hakk'ın yanında yer almıştır.
devlet bahçeliye değer biçenlerin bu değer biçme ile kendi değerlerini ortaya koymuşlardır.
eylemcilere yapılan müdahaleler için ''çok doğru değil'' demiştir.

he yani biraz doğru öyle mi ?
arkadaş muhalefet olup nasıl böyle muhalefet olmazsınız anlamam.
yazık be koltuğunuza !
tabanını karşısına almıştır.
polisin suçsuz olduğunu, onların da emir kulu olduğu ve suçluların ise polisi yönetenler olduğunu belirterek son derece hakkaniyetli bir açıklama yapmıştır.
tarihin affetmeyeceği isimlerden.
ülkücüleri karılarının eteklerinin altına saklanan birer kediciğe dönüştürmüş insandır. hayatta başarılı olamaz. hayatta iktidar olamaz. olmasın da zaten. bize cesur insanlar lazım. özgürlük için bağımsızlık için mücadele etmeyen bir insan ülkücü olamaz. olsa olsa türkücü olur o da düğünlerde çalar sadece.
taksim' in kan gölüne dönmesini engellemiştir.
kendi kitlesi için doğru çağrıyı yapmıştır. ülkücüler işin içine girerse olay farklı boyuta kayar.
ben artık bu adamla ilgili şantaj söylentilerine iyice inandım.

eylemleri pkk yandaşlarının işiymiş gibi göstermeye çalışan kürtçü cemaat medyasıyla aynı telden çalarken aynı anda diyarbakır'da selahattin demirtaş'ın demeciyle kepaze oldu...

demirtaş denen hain it taksim eylemleri için "tabanımız ırkçı ve ulusalcılarla aynı eylem içinde yeralmaz" deyip kesip attı...

çekil bahçeli bu ayıp adam olana yeter...
tırsak.
insanları sağ duyulu davranmaya çağırarak gereğini yapmıştır.helal olsundur.
tarafları sakin olmaya çağırdığı için eleştrilen lider. oraya ülkücüleri dökmesini bekleyenlerin amacı nedir anlamadım. ulan oraya bir bakın. tkp bayrakları açılmış. oraya ülkücüler gelirse önce o bayrakları, tutanlara yedirirler diyeyim siz anlayın.
hükümetin erketesi.
korkak lider bir türlü olaylarda safını tutturamıyor, tutturmuyor.

korkma halkın yanında yer al.
birden kendisine sempati duymaya başladım. işte adam doğrunun yanında. *
mhp lideri.
her kritik olayda olduğu gibi hine tarafını belli edememiş, akp'nin yancılığını yapmış partinin başkanı.
az önceki konuşmasında mhp olarak gezi parkı eylemlerine destek vermediklerini ve hiçbir mhplinin bu olayların içinde bulunmayacağını beyan etmiştir.
şu an tarihi bir konuşma yapıyor. tarihe not düşülmeli. bu adamın aklı selim oluşuna bayılıyorum.
konuşmayı öğrense mitinglerde konuşmayı başarıp, iktidara gelebilir.
© copyright 2005 - 2026