bugün
- benzetildiğiniz ünlü9
- yeni parti26
- irmik helvası5
- ideal erkek boyunun 1 84 olması13
- insan olmaya ceyrek kala16
- barış yarkadaş7
- çok seviyorum sözlük anlıyor musun4
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
- cumhuriyet halk partisi14
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı üzerine3
- ben burada ne yapıyorum hissi6
- özgür özel chp den istifa etti4
- adnan oktar7
- nervio28
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar9
- yeni parti sosyal demokrat mı olacak kemalist mi3
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz2
- aile hekimini överek istediğini yazdırmak4
- kuş bokunun şans getirdiğine inanmak2
- true ahlaksızlığı5
- yeni parti için isim önerisi2
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- seri gizli artı oy veren melek13
- put7
- doktor bey vizitte7
- ai analiz2
- dünya kuzenler günü5
- gemici çakmağı4
- tacettin libosoglu2
- pompacı kıza nasıl açılınır3
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- depremler başı açık kadınlar yüzünden oluyor3
- hayatın öğrettiği şeyler4
- true abazanlığı4
- kabak yemeği vs hamburger13
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak21
- anne hathaway2
- çocukların şımarık olması6
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- 186 boyundaki erkek19
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- ben gvir'in batı şeria'nın yerle bir edilmesi tale2
- hazır başlamamışken2
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- velvet hanım günaydın6
- izmirli kızlar8
- insan ömrü3
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- 24 temmuz 20262
izmir aday tanıtım toplantısında başbakan' a ''zeka özürlü'' diyerek yine tarihi ayarlarından birni vermiştir.
milliyetçi hareket partisi'nin genel başkanıdır.
allahın adını verdim şu partinin önünü bi aç be dayı dediğim hareketsiz beyamca.
hele en hararetli mvzularda o kağıdı eline alıp mıy mıy konuşması yok mu?
kağıda yazılı olanı okumaksa liderlik okumayı söken her ilkmektep bebesinin yapabileceği iştir hatta cumhuriyet bayramında on kasımda bazı bebeler var insanı hislendiriyolar valla.
hele en hararetli mvzularda o kağıdı eline alıp mıy mıy konuşması yok mu?
kağıda yazılı olanı okumaksa liderlik okumayı söken her ilkmektep bebesinin yapabileceği iştir hatta cumhuriyet bayramında on kasımda bazı bebeler var insanı hislendiriyolar valla.
Türkmen Beyi Dr.Devlet Bahçeli...Adamlığına, beyefendilliğine, mütevaziliğine, dürüstlüğüne, devlet adamlığına herşeyine hastayız.
arkadaş memleketin anası sikiliyor hala piyasaya çıkmıyor. elindeki kağıttan bi'şeyler okuyor. okuduğu metin de sokaktaki dayının,teyzenin anlayacağı dilden değil. insan bi'ekranlara çıkıp çatır çatır konuşur. icraat gösterir. hayır kendi bilgi birikimine mi güveni yoktur nedir anlamadım.
en kısa sürede imha edilmesi gereken katı bir cisim.
benzetme yapmaması gereken şahıs. yapacaksa da çalışsın biraz, gelişim şart.
bunları bütün deterjanlarla dolu suya koyacaksın diye devam eden cümleye sahiptir.*
bunları bütün deterjanlarla dolu suya koyacaksın diye devam eden cümleye sahiptir.*
babam olsa oturur yanında bir sigara yakarım. her nedense saygı duyasım gelmiyor bu adama.
"hortum" lafı espri konusu olmuştu zamanında... ama ne kadar da doğruymuş... zamanın ötesinden nasıl da bu günleri görmüş... bilgeliğini bir kez daha göstermiştir.
6 milyon işşşissz isssansızz işçnnnin-püskevit-hortum-40-
şu an sine-i millet'e dönüyoruz dese bütün taşları yerinden oynatabilir...
ama yok...
seyretmeyi tercih ediyor...
ama yok...
seyretmeyi tercih ediyor...
Oy vermediğim, vermeyi de düşünmediğim, fakat ne olursa olsun en az çalabilecek ya da hiç çalmayacak tek siyasetçidir efendim. Severim, saygı duyarım kendisine. Allah selamet versin.
dürüstlüğüne inandığım siyaset adamı.
akp nin şu zor zamanlarında birkaç gün içinde desteğini göstermesini beklediği koltuk değneği partinin matematikçi genel başkanı.
Sn Bahçeli şahsına ait arsayı hastane için bağışlayıp,hastane inşasından sonra ailesinden bir ismin hastaneye verilmesine mani olmuştur.
--alıntı--
Sahte belgelerle hayali ihracat teşebbüsleri, altın kaçakçılığı, kara para aklama, rüşvetle vatandaşlık dağıtımı, imar usulsüzlükleri, rant yolsuzlukları, arazi vurgunculuğu ve ihalelere fesat karıştırma gibi ağır suç ve suçlamalar iktidar yönlendirmeli yandaş ve yolsuzluk çetelerini köşeye sıkıştırmıştır.
--alıntı--
Sahte belgelerle hayali ihracat teşebbüsleri, altın kaçakçılığı, kara para aklama, rüşvetle vatandaşlık dağıtımı, imar usulsüzlükleri, rant yolsuzlukları, arazi vurgunculuğu ve ihalelere fesat karıştırma gibi ağır suç ve suçlamalar iktidar yönlendirmeli yandaş ve yolsuzluk çetelerini köşeye sıkıştırmıştır.
--alıntı--
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25385270.asp
--spoiler--
Meseleyi Hükümet-Cemaat çekişmesine hapsetmek, yolsuzluklarla ilgili soruşturmayı zamanlama itibariyle manidar bulup yakın geçmişteki iktidar tasarruflarına misilleme olarak yorumlamak son derece maksatlı, son derece kasti ve oldukça da akıl dışıdır.
Başbakan Erdoğanın tehditlere boyun eğmeyeceğiz diyerek hedef saptırma girişimi, birilerinin topu tüfeği varsa bizim Allahımız var ifadeleri suçüstü yakalanan ve üste çıkmaya gayret eden telaşlı bir zihniyetin çırpınışlarından başka bir şey değildir.
Yolsuzlukları örtbas etmeye, milli irade dolandırıcılığıyla akılları karıştırmaya ve siyaset cambazlığıyla günahları örtmeye hiç kimse, hele ki Başbakan Erdoğan asla kalkışmamalıdır.
--spoiler--
--spoiler--
Meseleyi Hükümet-Cemaat çekişmesine hapsetmek, yolsuzluklarla ilgili soruşturmayı zamanlama itibariyle manidar bulup yakın geçmişteki iktidar tasarruflarına misilleme olarak yorumlamak son derece maksatlı, son derece kasti ve oldukça da akıl dışıdır.
Başbakan Erdoğanın tehditlere boyun eğmeyeceğiz diyerek hedef saptırma girişimi, birilerinin topu tüfeği varsa bizim Allahımız var ifadeleri suçüstü yakalanan ve üste çıkmaya gayret eden telaşlı bir zihniyetin çırpınışlarından başka bir şey değildir.
Yolsuzlukları örtbas etmeye, milli irade dolandırıcılığıyla akılları karıştırmaya ve siyaset cambazlığıyla günahları örtmeye hiç kimse, hele ki Başbakan Erdoğan asla kalkışmamalıdır.
--spoiler--
yarınki grup toplantısında kükreyecek aslandır.
Apo nun en sevdigi siyasetci. Devlet in sayesinde hauatta apo.
Türkiye'nin son yıllarda gelmiş geçmiş en büyük matematikçisidir.
keşke derdini bir anlatabilse dediğim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar