bugün

/355
vur derse vuracağımız öl derse öleceğimiz lider.

fezlekeler, mahkemeler, işkenceler yıldıramaz bizi.
osmaniye ilçesi olan bahçelidir.
fezlekesi meclise ulaşmıştır hesabını vermelidir.
yok lan şaka değil dört bakanın fezlekesi iade edilmiş bu adamcağızın mitingde vurde vuralım öl de ölelim diyenlere onun da zamanı gelir demesiyle ortaya çıkmış fezleke.
eh bu durumda bir fezleke de tayyibe yakışır artık evdeki yüzde elliyi zor tutuyorum salarım haa lafından sonra.
darbe yıllarında işkenceye maruz kalıp hadım ettirilmiş politikacı. Evlenememiş haliyle.
rte ile papaz olan cemaatin yeni işbirlikçisi olmak için en ideal adaydır.
bu memlekette bozkurtlari sokaga dokmedigi, dokulmelerine izin vermedigi icin saygi duydugum lider. kendine faydasi yok o ayri.
adamın isminin tersi bile subliminal;

ile'çh'ab telve'd : yorumlayalım, bana ne lan yorumlayın işte.
mhp onsuz yoluna daha güzel giderdi.
görsel

yollar gidişine biz gülüşüne hastayız genel başkanım *
ala fatih'e kapak yapmıştır. *
http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=33361
mhp isimli nehrin önünü tıkayan büyük kaya parçası.
(bkz: püskevit)
--spoiler--
Sayın Başbakan şunu iyi anla ki,bu ses kayıtlarının içeriği özel değil,genel genel,genel ahlaksızlığın daniskasıdır.
--spoiler--
adını bile biliyor olmamız şaşırtıcı hiç tanımıyorda olabilirdik akp hükümetinden önce tanımasaydık eğer!

tanım: ak oğlanları en çok korkutan siyasi liderdir.
Büyük koyunları yöneten çoban.
grup toplantısı stand up havasında geçen siyasetçi. an itibariyle faşizmi eleştirmekte ve başbakanın kendisi hakkında faşizan söylemleri olduğundan yakınmaktadır.*
Yetersiz. Net.
şerefine laf edemeyenler anca buradan sesine laf ederler. hayat ne tuhaf lan!
(bkz: sesiyle bardak çatlatan siyasetçi)
sürekli kağıttan okuyan brutal vokalist. kafayı öne eğip eğip kağıttan okuyup konuşmasa daha iyi olacaktır.
kuzenim olur dicem de kimse inanmıcak.
Grup konuşmasında ayarın hasını veren devlet adamı.
görsel
recep tayyip'in sansür istediği lider.
sahi recep, ne istedin la adamın konuşmasından?
gerçekler bu kadar acıysa; milleti kandırmayı bırak.
hadi reis türklüğe şan katma zamanı geldi. Doğru yoldasın umarım bu seçimlerde patlama yaparsın. Zaman gazetesinde bile oyların yüzde yirminin üstünde gosteriliyor. Adamsın. Politikaların doğru. Yürü be reis. Türklüğe şan katma zamanı geldi.
Gündemdeki Haberler
© copyright 2005 - 2026