bugün
- kilolu olmak4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı16
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sinem dedetaş10
- zall adlı yazar2
- bana onu sormayın domaltmak istiyorum2
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- abant su3
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- ebrar sitesi2
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği13
- çerçeve yasa7
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- evli kadına kocan çok şanslı demek2
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- the whirl cold brew3
- kahveye naber lan avradını siktiklerim diye girmek2
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı11
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- 5 kişiyi tek yumrukla yere serme hikayem2
- allah 1 metin 2 rte 32
- 15 temmuz tiyatro mu7
- velvet hanım ile kahve içmek8
- sözlükte umursanmayan yazar3
- yoran insanların ortak özellikleri5
- kısa boylu olmak6
- türkiye ve 7 ülkeden israil'e ortak tepki5
- hapisteki pkklıları affedilmesi3
- ciddi düşünülen kızın dünya düz demesi6
- ülke gündemini umursamamak3
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı3
- arkadaşlar çabuk buraya bakın3
- emret komutanım albayın kızı suzi6
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- en sevdiğiniz çiçek3
- renault 9 broadway12
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- sozlüğün en yakışıklı erkeği olmam5
- sevgiliye hitap şekilleri6
- mason greenwood10
- arkadaşlar çok acıktım3
- scream maskesi takıp beyzbolsopasıyla dolaşmak2
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- batıl inançlar5
- yeni parti'ye bağış yapanların yüzde 50'yi geçmesi4
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı4
burhaniye'nin sahil kesiminde bahçelievler mahallesi içinde yer alan yazlık site, hemen yanında 73 evler sitesi var.
yaklaşık 15-16 sene önce, zeytinli sahilinde zeytinli rock festivali olduğu dönem sakin bir kumsal aramak amacıyla bisikletle ören'e doğru çıktığım yolda denk geldiğim sahil sitesi. o denk gelişten sonra festival olsa da olmasa da bir şekilde oraya gitmeye başlamıştım. sessiz sakinliğiyle, kafa dinlemeyi seven biri için hoş bir yerdi çünkü.
keşke öğrenci olduğum zamanlar gibi yazları 2-3 ay oralarda kalabilsem.
yaklaşık 15-16 sene önce, zeytinli sahilinde zeytinli rock festivali olduğu dönem sakin bir kumsal aramak amacıyla bisikletle ören'e doğru çıktığım yolda denk geldiğim sahil sitesi. o denk gelişten sonra festival olsa da olmasa da bir şekilde oraya gitmeye başlamıştım. sessiz sakinliğiyle, kafa dinlemeyi seven biri için hoş bir yerdi çünkü.
keşke öğrenci olduğum zamanlar gibi yazları 2-3 ay oralarda kalabilsem.
Cocuklugumun, universiteyi kazandiktan 2-3 yil sonrasina kadar, 1977-1995 arasi yazlarimi devamli gecirdigim guzel sahil sitesi. burhaniye'dedir. edremit korfezi'ni izlenir, cok guzel gunbatimina sahiptir... denizi soguk ve pirilpirildir. yaklasik 500 civari birbirine bitisik 10arli hanelerden olusur. cocuklugumda sutcu yahya, bakkal/sonra taksici oldu, ertugrul abi filan vardi.
ilk disko aktivitesini biz duzenlemistik simdiki ada restorantta. sagolsun, aslinda yurtta bolca bulunan amca ve teyzeler simdi 'yilda bir kez' kendileri (son 3 yildir) bayram bahanesiyle sahile yuksek volumlu kolonlari kurdurup, yuksek sesle uyuma hakkinin gaspedilmesi surtetiyle eglence, denetko atesi adi altinda, sanirim kendinden baskasina nasil uyuma, dinlenme hakki tanimam'in pesindedirler mi, diye dusundurtmekteler... bir de kisar misiniz, dediginizde, bol stres sahibi oldugunuzu duyar, diskoya git eglen, cocuk uyumadiysa biraz sonra uyur bisi olmaz, senede birgun filan diye akil ogretirler (gencken diskoyu sokakta degil, diskoda duzenledik, arti istanbul gece hayatindaki o doneme ait en gozde mekanlarin tarafimiza ucretsiz gonderilen giris kartlarini, en bilinen dj dostlarimizi, piyasaya cikmadan hediye edilen club compilationlarini daha da kendilerine saymadim bile... sadece yola gidecegim uyuyamadim, dedim, gec cik yola, cocuk uyuyamadi, uyur o bisi olmazla karsilastim)
onca dogal, bolgesel, yerel insaninin guzelligine ragmen ulkemde (maalesef) bolca bulunan, 'benbilirim'ci ve firsatini buldugunda uyuma hakki talebinize bile 6-7 kisinin sozhakki tanimayi birak, 'yoketmeye programlanmis' robocoplar gibi soz duellosuna girdigi, bir de bunlar iktidarda olsalar o zaman ben hic uyuyamam galiba lam, diye dusundurten sahislarin oldugu site...
ilk disko aktivitesini biz duzenlemistik simdiki ada restorantta. sagolsun, aslinda yurtta bolca bulunan amca ve teyzeler simdi 'yilda bir kez' kendileri (son 3 yildir) bayram bahanesiyle sahile yuksek volumlu kolonlari kurdurup, yuksek sesle uyuma hakkinin gaspedilmesi surtetiyle eglence, denetko atesi adi altinda, sanirim kendinden baskasina nasil uyuma, dinlenme hakki tanimam'in pesindedirler mi, diye dusundurtmekteler... bir de kisar misiniz, dediginizde, bol stres sahibi oldugunuzu duyar, diskoya git eglen, cocuk uyumadiysa biraz sonra uyur bisi olmaz, senede birgun filan diye akil ogretirler (gencken diskoyu sokakta degil, diskoda duzenledik, arti istanbul gece hayatindaki o doneme ait en gozde mekanlarin tarafimiza ucretsiz gonderilen giris kartlarini, en bilinen dj dostlarimizi, piyasaya cikmadan hediye edilen club compilationlarini daha da kendilerine saymadim bile... sadece yola gidecegim uyuyamadim, dedim, gec cik yola, cocuk uyuyamadi, uyur o bisi olmazla karsilastim)
onca dogal, bolgesel, yerel insaninin guzelligine ragmen ulkemde (maalesef) bolca bulunan, 'benbilirim'ci ve firsatini buldugunda uyuma hakki talebinize bile 6-7 kisinin sozhakki tanimayi birak, 'yoketmeye programlanmis' robocoplar gibi soz duellosuna girdigi, bir de bunlar iktidarda olsalar o zaman ben hic uyuyamam galiba lam, diye dusundurten sahislarin oldugu site...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar